Sezatoarea canadiana (206)
Raspunsuri - Pagina 7
mephala30 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ankalaura Alina, dar pentru o dermatita atopica foarte rebela ai stiinta de vreun produs natural? |
incearca DRENOR CUTANAT, e remediu homeopat.
La cel mare a mers tare bine, nu mai am probleme de niciun fel cu el.
cge spune:
Simonna, m-am gandit si eu la voi.
Sa inteleg ca s-a terminat cu bine ?
Eu atat vreau sa zic ce ne-am face noi fara Simonna si experienta ei cu Radu ?
Nelia, eu iti urez multa bafta.
Tu ai foarte multa rabdare cu Agatha, la noi se termina mult mai repede cu Victor.
Vorbesc dupa exercitiile lucrate azi dimineata.
Un weekend placut,
iselin spune:
Buna!
Eu sunt la job, nu sunt la scoala astazi.
Dar vroiam sa va spun ca Ailes de la Mode Laval inchide portile, nu li s-a acordat prelungirea contractului, deci REDUCERI!
Acum ma gandesc ca daca aveti nevoie de ceva poate e momentul, calitatea lor o cunoasteti. De fapt e unul din motivele pentru care au pierdut % de marche in zona Montreal.
Sa aveti un pranz gustos in familie! Eu raman cu chifetlutele mele marinate si visez un mochachino.
Exclusive, povesteai undeva de amande, cred ca tu, nu-i asa? De calitatea lor, cum trebuie sa fie natur, si nu tratate...asa e? Scuze daca fac confuzii. De fapt ma interesa care e sursa pentru cele bune, netratate, tu unde ai gasit/ comandat?
Scoala la care e copilul tau e f buna si nu e scumpa deloc in comparatie cu Lower Canada College (de ex) care e 19000$ CAD pe an.
Dar pot sa te intreb daca nu se simte suprasolicitat copilul?
Simi, tu cum ai convins copilul tau sa faca multe teme? A fost dorinta de a intra la o scoala buna, de a face o meserie anume, o promisiune de bani/ cadou, o scoala publica mai slaba?
Nelia, bafta multa cu Agata! Parca ma si vad cautand posturile tale de acum peste un an de zile
Si noi suntem cumva in situatia Agatei, dar noi nu-i cerem Annei nimic, eu am facut destule teme la vremea mea si deci am zis ca ea trebuie sa aiba fun. Se pare ca in anul 3 de primara se termina partea de circ, urmeaza cea serioasa.
Doar ca Anne citeste f mult, ii place, e curioasa, ceea ce zic eu ca e un atu. In schimb e la fel de pasare libera, face ce vrea cand vrea, si cand nu-i place ceva, nu face. Aplicabil si pentru teme.
Acum suntem la faza cu banii, 10 centi fiecare chestie din devoir.
Rezultate f bune da intotdeauna o mana ferma, dar din afara familiei, de aceea eu sunt de acord cu ideea de tutore, meditator, etc.
Exclusive, tu lucrezi cu o gama de produse holistice, bio? Care este aceea, se poate?
Doloress, esti Varsator?
Simonna, e corect sotul tau acum?
iselin spune:
Sters tot din motive de postare dubla.
Dar cu aceasta ocazie sa intreb si eu:
- Cum e sa locuiesti in Baie d'Urfe, Beaconsfield, dar in partea de Kirkland dintre 20 si 40? In Ste-Anne de Bellevue poate?
- Cum se face intrarea in Montreal la orele de varf? E aglomerat tare, e blocat ca ruta Terrebonne -Montreal sau ca intersectia 15 cu 40 dimineata?
- Cat e de puternic si cum afecteaza zgomotul produs de proximitatea lui 20 unde trec zzz camioane zilnic?
- Cand se termina configurarea lui 30 pentru conturnarea traficului greu pe acolo?
- Cum afecteaza sezoanele ploioase sau degelul zona?
- Si Rox, o vorba buna pentru Ile Perrot? Prefiguram o relocalizare si cu siguranta e spre partea de centru- vest de Montreal.
columbiana spune:
Iselin, chiftelele alea marinate sunt cele de la intilnirea de Craciun ? cerusem eu cindva reteta, dar nu am primit-o, fa-mi un bine cu ea .
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759
iselin spune:
AnaS, chiftelutele acelea de la intalnirea erau facute de Ciprian, sotul Deliei si a caror reteta am cerut-o si eu.
Stiti voi ca la intalnire am aflat ca sotul Deliei a facut acelasi liceu ca mine, doar ca 1 an mai devreme???
pentru talentul lui!
http://my-passion-mamichan.blogspot.com/2009/02/piftele-marinate.html
Cele reci: aici o reteta, dar pui maioneza dupa gustul tau.
delia79 spune:
citat din mesajul lui Ana Stroe Iselin, chiftelele alea marinate sunt cele de la intilnirea de Craciun ? cerusem eu cindva reteta, dar nu am primit-o, fa-mi un bine cu ea . Dear Lord, please give me the strength to not slap an idiot today http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759 |
Ana, chiftelutele marinate de la petrecere erau ale mele, mii de scuze ca n-am vazut cand ai cerut reteta . Uite aici www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/14578/Piftelute-Marinate/" target="_blank">reteta, cu mentiunea ca eu adaug si paprik si 2-3 foi de dafin cand marinez ceapa, iar la chiftelute nu pun usturoi . Pofta buna
Mamy de Sofia scumpa (20 septembrie 2009)
Pozici Sofia botez
www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca
Photos
delia79 spune:
citat din mesajul lui iselin AnaS, chiftelutele acelea de la intalnirea erau facute de Ciprian, sotul Deliei si a caror reteta am cerut-o si eu. Stiti voi ca la intalnire am aflat ca sotul Deliei a facut acelasi liceu ca mine, doar ca 1 an mai devreme??? pentru talentul lui! http://my-passion-mamichan.blogspot.com/2009/02/piftele-marinate.html Cele reci: aici o reteta, dar pui maioneza dupa gustul tau. |
Ce draguta esti, merci
Pozici Sofia botez
www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca
Photos
delia79 spune:
Inca una si ma duc
Anka, eu sunt indragostita de compania www.druide.ca/Category.aspx?CatID=17&Langue=En" target="_blank">DRUIDE , care are niste produse exceptionale dupa parerea mea. Daca arunci un ochi vezi ca are si o crema pt eczeme la copii. Sper sa te ajute. Eucerin ai incercat? gasesti la farmacie fara reteta, dar na, nu e organic . Iar mama cremelor de galbenele este asta.
Foarte interesanta discutia despre teme, in mod clar imi voi prinde urechile cand va fi cazul si voi veni bocind la voi. Mult succes Nelia!
Simonna, m-am gandit si eu la voi, multa sanatate lui Colegu'
Ah, si mi-au placut si mie frazele de la inceputul capitolului, Maru . Imi place simtul umorului
Pozici Sofia botez
Photos
cristip71 spune:
citat din mesajul lui iselin Sters tot din motive de postare dubla. Dar cu aceasta ocazie sa intreb si eu: - Cum e sa locuiesti in Baie d'Urfe, Beaconsfield, dar in partea de Kirkland dintre 20 si 40? In Ste-Anne de Bellevue poate? - Cum se face intrarea in Montreal la orele de varf? E aglomerat tare, e blocat ca ruta Terrebonne -Montreal sau ca intersectia 15 cu 40 dimineata? - Cat e de puternic si cum afecteaza zgomotul produs de proximitatea lui 20 unde trec zzz camioane zilnic? - Cand se termina configurarea lui 30 pentru conturnarea traficului greu pe acolo? - Cum afecteaza sezoanele ploioase sau degelul zona? - Si Rox, o vorba buna pentru Ile Perrot? Prefiguram o relocalizare si cu siguranta e spre partea de centru- vest de Montreal. |
Cat despre traffic, eu lucrez in St. Laurent, asa ca nu prea am traffic pe 40, dar sotul lucreaza in centru si se cam streseaza. El pleaca tarziu pe la 9, si ajunge in centru in 30-45min, iar din centru pleaca dupa 6:15.
Daca ai program flexibil merge, daca nu,...cam nasol.
Acu cateva zile a trebuit sa ajunga la servici la 9, a plecat la 7:45 si a ajuns la 9:20 plin de nervi.
Succes cu mutatul.