Ghiocei de Martie-Aprilie***298***

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvi8 spune:

[quote]citat din mesajul lui Ilinca_M.

Vai de mine, Silvi, doar v-am spus sa puneti "disclaimer"!! Gen:"nerecomandat celor slabi de inger/ vegetarienilor sensibili etc"; intai am dat drept in ratzoiul/gascanul(ce era pana la urma?) lui Raru, acum am avut un shoc dand de porcu' neinsufletit al Crinei...vreti sa mor, sa scapati de mine la club?
(ei, nu scapat voi asa de usor de mine:P)
Crina chiar pare si in poze foarte inalta, 93 de cm, wow!!

imi pare rau, chiar n/a fost cu intentie rea. crinei i/a placut f tare, s/a distrat pe porc si de/asta le/am pus. uite o floricina sa ma ierti

silvi mama CRINEI

CRINA 1 AN
iun-iul,diverse
la mare

Povestea CRINEI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:
citat din mesajul lui silvi8

uitati aici niste poze de la craciun
si de la mot din vara da deabia acum mi le/a trimis nasa.

silvi mama CRINEI

CRINA 1 AN
iun-iul,diverse
la mare

Povestea CRINEI

I-a placut soricul ? eu numai cand ma gandesc la el si imi vine sa vomit ...

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

nuuu. doar a incercat sa manance da n/a reusit. am lasat/o ca sa se distreze. inca nu mananca carne de porc. s/a jucat cu soricu si a gustat lebar de craciun, dar astea sunt exceptii...

silvi mama CRINEI

CRINA 1 AN
iun-iul,diverse
la mare

Povestea CRINEI

Mergi la inceput

vad ca v/am cam socat cu pozele pe porc. ei bine e o traditie, si eu cand eram mica ma suiam pe porc si sotul, si fratele...si i/a placut si crinei.
si de inalta e f inalta cred. baieteii de la cresa de peste 3 ani sunt cam cat ea...
am vazut pozele din liceu, care de care mai draguta. eu chiar n/am avut timp sa scotocesc dupa poze...

crina doarme cu mine in dormitor i/ar tati e exilat in sufragerie. camera ei e doar ptr depozitat jucarii si joaca in cursul zilei. deocamdata suntem multumiti toti 3 asa...

silvi mama CRINEI

CRINA 1 AN
iun-iul,diverse
la mare

Povestea CRINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Hello!

Eu sunt in cautari febrile pt party-ul Anei, ca se apropie. La locurile de joaca e scump, acasa suntem baritai poporul si trebuie sa ii impart in vreo 3 serii, dar sper sa ne descurcam pana la urma. Am inebunit cautand animatori, torturi, etc. Chiar daca o sa ziceti ca e o prostie, ca e mica si nu isi aminteste, eu vreau sa ii marchez fiecare aniversare frumos, fastuos, adica si cu copii, si cu familia, cu jucarele si accesorii cu personajele ei preferate, sa simta totusi ca e o zi speciala, nu doar o masa in familie. Nu stiu daca fac bine, dar eu asa simt.

In alta ordine de idei, Ana e mucioasa si febroasa. Eu banuiesc (si sper) ca nu a contactat vreun crocobaur de la gradi, ci este ultima maseluta care se simte mai tare decat toti dintii la un loc. Ieri a fost apogeul, cu muci o gramada si 38,5, aseara a urlat vreo 20 minute neconsolata spunand continuu "bubaaaa" si aratand in gura, iar astazi a scazut si febra la 37 si mucii sunt mai diminuati, iar in gurita a rasarit al patrulea colt al nemernicei. Sper sa putem merge maine la gradi ca si asa presimt ca va fi cu cantec dupe week-end.

Revin, daca mai pot

Mami de minune mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Ei, silvi, ar fi si culmea sa "ne suparam", am glumit, doar fiecare pune ce poze vrea, cand vedem poze de-astea care ne starnesc mila, dam mai repede si gata.
Apropo de inaltime, ce diferente pot fi intre copii! Va spun drept ca atunci cand unele dintre voi scriau de un copil ca are sa zicem 82 de cm si altele scriau ca al lor are 94 ma gandeam:"e, pa dracu, chiar asa diferentza la copii de aceeasi varsta?! Ori unii ori altii au masurat gresit, n-a stat bine copilul etc". Asta pana aseara...cand am mers la locul de joaca, impreuna cu fetta din vecini (care are acum 2 ani 2 luni si e inaltuta, mereu a fost lunga si cu nr. mare la picior). Si la locul de joaca apare tatal unui coleg de-al lui huzband, v-am mai zis cu ceva ocazie ca respectivul a divortat cand erau cei doi baieti ai lui mari si acum are o fetitza cu actuala nevasta. Eeei, fetita cu doar 3 saptamani mai mare ca Sophiphi era atat de inalta!!! Chiar vizibil mai inalta decat cea de 2 ani si 2 luni! M-am shocat sa vad ce pitica e Sophiphi pe langa ea:)))). Arata si se comporta ca un copil de 2 ani jumate, urca pe toate toboganele, pe toate balansoarele...Sophiphi era bebe pe langa ea:))). Asa ca acum cred, da, chiar pot exista diferente enorme intre copii!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Pisik, mie mi se pare corect ca vrei sa-i faci party cu multi copii; si eu cred ca anul asta, la 2 ani, altfel se va bucura Sophiphi de compania copiilor. Atata ca a noi la centrul de joaca nu e scump deloc!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Pisik, nu imi pare deloc exagerata; si eu gindesc ca si tine; zilele aniversare trebuie marcate; sint un motiv de bucurie; de aceea nu voiam deloc ca Ian sa se nasca de "ziua mea" pentru ca el trebuia sa aiba o "zi a lui"; daca ai vreo idee faina si/sau foarte faina sa-mi spui si mie, te rog

Ii doresc multa sanatate Anei

Gina lu' Ian

Mi-e dor...

Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Aveti chef sa dezvoltam tema "cum sarbatorim 2 ani?"?

Gina lu' Ian

Mi-e dor...

Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Aveti chef sa dezvoltam tema "cum sarbatorim 2 ani?"?

Gina lu' Ian

Mi-e dor...

Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010

DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Pot sa ii dau Ilincai mincarica de champignoane, nu?

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput