Ghiocei de Martie-Aprilie***298***
Raspunsuri - Pagina 20
Kea spune:
Mona, nu indraznesc, ca sa nu-i vina alte idei, ca de cand cu testul, mi-a casunat mie ca din cauza lui am ramas, ca dupa mine o faceam de doua ori pe an.
Macar stiam sigur cand am ramas!
Dupa cum vedeti inca n-am trecut hopul, dar macar nu mai plang. O fi si asta un pas inainte!
Monnvas spune:
Ramona, la privat costa 1200-1500 de euro, in functie de tipul operatiei. All inclusive. Uite aici:
http://www.cdt-babes.ro/servicii/urologie.php
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!
ramona7575 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Monnvas Ramona, la privat costa 1200-1500 de euro, in functie de tipul operatiei. All inclusive. Uite aici: http://www.cdt-babes.ro/servicii/urologie.php CRISTIAN (7.03.2009) -------------------------------------- Where there's a will there's a way cioburi de viata in 3 SILUAN are dreptul la viata! |
Ptiu, nu cred ca dispune de asa suma de bani, am inteles ca pana in 700 euro. Inseamna ca ramane pentru spital si euroi cat mai gras la nenea dr.
inapreda spune:
Noi dormim toti 3 numai pentru ca ne place; la toti 3 ![]()
Din punctul meu de vedere nu are cum sa dauneze relatiei de cuplu faptul ca adorm si ma trezesc fericita linga copilul meu.
Pina la 8 luni, recunosc, pentru ca am ascultat de "neveste", Ian dormea singur in camera lui
; regret enorm acest lucru. Inca nu consider ca e momentul sa-l mut in camera lui; poate din toamna dar prefer sa nu-mi fac planuri de pe acum.
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010
inapreda spune:
In ceea ce priveste botoxu' o sa va raspund miine; tare ma tem ca ati inteles ca vreau sa-mi schimb mecla cu cea a lui Sharon Stone; ori am avut eu un "aer" panicos; ori ambele; lamurim miine ca sint obosita acum si merg sa-mi caut un film "adormentabil". Noapte buna.
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010
Monnvas spune:
hai, mai, nu ramane nimeni la buhuhu? io am de facut un referat pt doc, luni dimi tre' sa predau 25 de pagini si am facut 14... in 3 zile 

deci maine, cu pici pe cap, va trebui sa mai scriu inca 10. Asa ca bag mare acum, poate poate mai scriu ceva... Daca-mi tineti companie, nu ma supar!![]()
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!
inapreda spune:
De multa vreme tot voiam sa zic ca mi-e tare dor de Danonique; desi nu intra extrem de des, eu am indragit-o tare mult pe tufata asta; te rog, Danonique, daca ne citesti, da un semn, ok? 
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010
inapreda spune:
Monn, succes iti doresc si mare spor la condei; nu mai stau ca mai mult te-as incurca in starea in care sint; poate apare Anaan ca asa ne-a "amenintat". Pup.
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010
Anaan spune:
Buhuhu...va bantui, cum am promis
!
Andrei inca nu doarme, dar e de inteles, tinand cont ca s-a trezit din somnul de amiaz
la opt si jumatate (seara). Oricum, ma bucur ca i-a trecut supararea, m-am simtit ca ultimul om cand l-am vazut si simtit asa de trist. Ii e dor si de H., de fiecare data cand suna telefonul sau aude usa de la intare vine repede strigand "tata, tata".
Kea, nu-ti face griji de pe acum in legatura cu lipsa ta de acasa atunci cand vei naste. Oricum, Keutu va fi mai mare atunci. Oare nu ai putea gasi o baby-sitter de incredere, pe care sa o chemi de cateva ori sa stea cu el inainte sa nasti, ca sa-l poti lasa fara grija cu ea atunci? Ai fi si tu mai linistita.