Ghiocei de Martie-Aprilie***298***

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Mona, nu indraznesc, ca sa nu-i vina alte idei, ca de cand cu testul, mi-a casunat mie ca din cauza lui am ramas, ca dupa mine o faceam de doua ori pe an. Macar stiam sigur cand am ramas!
Dupa cum vedeti inca n-am trecut hopul, dar macar nu mai plang. O fi si asta un pas inainte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Ramona, la privat costa 1200-1500 de euro, in functie de tipul operatiei. All inclusive. Uite aici:

http://www.cdt-babes.ro/servicii/urologie.php

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Ramona, la privat costa 1200-1500 de euro, in functie de tipul operatiei. All inclusive. Uite aici:

http://www.cdt-babes.ro/servicii/urologie.php

CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3

Ptiu, nu cred ca dispune de asa suma de bani, am inteles ca pana in 700 euro. Inseamna ca ramane pentru spital si euroi cat mai gras la nenea dr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Noi dormim toti 3 numai pentru ca ne place; la toti 3
Din punctul meu de vedere nu are cum sa dauneze relatiei de cuplu faptul ca adorm si ma trezesc fericita linga copilul meu.
Pina la 8 luni, recunosc, pentru ca am ascultat de "neveste", Ian dormea singur in camera lui ; regret enorm acest lucru. Inca nu consider ca e momentul sa-l mut in camera lui; poate din toamna dar prefer sa nu-mi fac planuri de pe acum.

Gina lu' Ian

Mi-e dor...

Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010

Mergi la inceput

In ceea ce priveste botoxu' o sa va raspund miine; tare ma tem ca ati inteles ca vreau sa-mi schimb mecla cu cea a lui Sharon Stone; ori am avut eu un "aer" panicos; ori ambele; lamurim miine ca sint obosita acum si merg sa-mi caut un film "adormentabil". Noapte buna.

Gina lu' Ian

Mi-e dor...

Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

hai, mai, nu ramane nimeni la buhuhu? io am de facut un referat pt doc, luni dimi tre' sa predau 25 de pagini si am facut 14... in 3 zile deci maine, cu pici pe cap, va trebui sa mai scriu inca 10. Asa ca bag mare acum, poate poate mai scriu ceva... Daca-mi tineti companie, nu ma supar!

CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3

Mergi la inceput

De multa vreme tot voiam sa zic ca mi-e tare dor de Danonique; desi nu intra extrem de des, eu am indragit-o tare mult pe tufata asta; te rog, Danonique, daca ne citesti, da un semn, ok?

Gina lu' Ian

Mi-e dor...

Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010

Mergi la inceput

Monn, succes iti doresc si mare spor la condei; nu mai stau ca mai mult te-as incurca in starea in care sint; poate apare Anaan ca asa ne-a "amenintat". Pup.

Gina lu' Ian

Mi-e dor...

Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Buhuhu...va bantui, cum am promis!
Andrei inca nu doarme, dar e de inteles, tinand cont ca s-a trezit din somnul de amiaz la opt si jumatate (seara). Oricum, ma bucur ca i-a trecut supararea, m-am simtit ca ultimul om cand l-am vazut si simtit asa de trist. Ii e dor si de H., de fiecare data cand suna telefonul sau aude usa de la intare vine repede strigand "tata, tata".

Kea, nu-ti face griji de pe acum in legatura cu lipsa ta de acasa atunci cand vei naste. Oricum, Keutu va fi mai mare atunci. Oare nu ai putea gasi o baby-sitter de incredere, pe care sa o chemi de cateva ori sa stea cu el inainte sa nasti, ca sa-l poti lasa fara grija cu ea atunci? Ai fi si tu mai linistita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

O, Monn, las' ca-i vii tu de hac pana luni! (referatului)

Mergi la inceput