Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (27)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adelena spune:

BEBECRIS, nu te panica!Probabil a mancat mai lacom sau s-a agitat foarte tare dupa masa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

Tutz, ce bine ca poti manca de toate. Bine, nici eu nu ma vait ca la fel pot manca orice inafara de fructe. Am mancat si fasole si varza acra si nu a avut nimic

Cristina, mami de bebita David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Si eu iau Elevit, am luat toata sarcina si dr ginecolog a zis sa iau si cat alaptez.
Nici mie nu mi-a venit CM, pe bune ca seara dupa baie si dupa ce ii dau sa pape, adorm ca un bolovan

Poze Raisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Mai stiu pe una care adoarme ca un bolovan! De nici n-am mai auzit de mult! dar mai sa si fac!

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coteasca spune:

evelinmultumesc, dar am incercat cu cereale si tot nu il accepta. daca ii dau cu biscuiti il papa dar simplu din biberon nu vrea. Problema e ca seara nu mai am laptic cat sa se sature si d-aia vreau sa-i dau lp.

Corina, fericita mamica de Tudor Andrei
"Cresteti sa va inmultiti si sa umpleti pamantul si-l stapaniti"
(Facere I,26)
http://happyrooms.blogspot.com/
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camy81 spune:

BUNA FETELE

Am absentat azi la cafeluta de dimi pt. ca nu am avut net si azi am o zi ft.naspa si de dimi tot azi se implineste 1 an de cand taticul meu scump a murit nu am chef de absolut nimic,o sa va mai scriu daca cumva nu imi cade iar netu(cica zice tipul de la net ca e din cauza ca ninge afara,saracu de el) gata va las pana ce nu va transmit si voua starea mea proasta

CRIS la DAVID

VA PE TOATE

CAMI mami de ALEXIA 27.01.2006 si CARINA 10.10.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona24 spune:

va pup, dragelor! sa stiti ca am absentat motivat! dupa cum stiti, saptamana trecuta am avut-o pe socrella la mine. ma rog, la mine venea doar sa serveasca pranzul (ca la restaurant), ca dormea la cumnata'sa.
de duminica trecuta, o am pe mami la mine. si nu prea am avut loc de ea la laptop. m-a ajutat la (mi-a facut) curatenie, papita, am iesit la plimbare... maine va pleca acasa, ca deja tata o da disparuta!

azi va oferim o praji, o cola si o cafea! am baiat mare... va multumim frumos pentru urari! sa dea DD sa fie toata lumea sanatoasa si fericita!

bebecris !
donna!!!!! de maine "ne reluam activitatea"! sa fii pregatita!

am vazut ca vbeati despre apa de la baita...
pai noi primele 3 luni, am facut asa: intr-o oala fierbeam apa si adaugam o lingura de tarate si cateva frunze de pelin. strecuram si in cadita lui, mai puneam si galbenusul de la un ou. asta am facut 3 luni; de luna trecuta, ne-am "dat " pe apa de la robinet si vad ca e ok.

va las momentan ca au ajuns niste musafiri! sper sa pot intra si mai tarziu!

pupici multi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

Camy si voua.

Simona, bine ai revenit . Ma bucur pt tine, ca ai avut ajutoare. E mai bine cu mamica decat cu socrela nu?

Cristina, mami de bebita David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui simona24

donna!!!!! de maine "ne reluam activitatea"! sa fii pregatita!

simona, mami de marmotzel matei (21 sept. 2010)

stii cum te astept??? cu nerabdare! (doar ca dimineata merg la stomatolog...iar)

Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns be_one spune:

Buna fetele!
Si eu am pe mama soacra la mine, ca dl sot e plecat la Alba. Pe mine ma ajuta, mai face mancare, dar am observat ca eu nu prea am spor la treburi cand vine pe aici ca ma tine toata ziua de vorba (de fapt ne tinem una pe alta, ca ma inteleg f bine cu ea)
Eu nu ma laud cu ce face Ioan, ca nu face prea multe. Pt mine e grea comparatia si intre copiii mei, caci Dimitrie a fost f mare la nastere, in timp ce Ioan a fost prematur si clar sunt diferiti. Va spuneam si eu acum cateva zile ca isi tine capusorul mai aplecat intr-o parte. Iar pe burta cand il asez nu se sprijina in maini, ci le intinde in parti, isi ridica picioarele si capul, de parca face barcuta (parca asa se cheama).
La noi programul e cam asa: se trezeste la 8-9 dimineata, mananca, mai mananca o data pe la 13, apoi ar trebui cam pe acum (dar inca doarme) si tre sa reusesc sa mai inghesui doua mese pana seara, max 22-23, cand nu mai poate de somn si se trezeste iar dimineata. La noi problemele sunt in mod clar cu cantitatea de mancare.
Spuneati mai sus de dr de fam - sa va zic una tare de la dr mea: i-am spus ca Ioan nu mananca bine si sfatul medical a fost metoda pe care o aplica la nepotica dumneaei: o tine de o nara si mananca tot!!! (nu incercati, ca la mine n-a functionat )
Lora, mie imi place cel mai mult un peste care se gaseste pe la voi - pastrav in cetina
Ieri i-am dat si eu lui Ioan prima lingurita de suc de morcov ca era cam constipat. Azi s-a si rezolvat problema
Si... lista de diversificare nu se poate pune undeva mai la vedere, pe prima pag, sau altcumva, ca nici eu nu mai stiu parola la mail. Sau imi da si mie cineva parola, pls?
Ma duc sa trezesc cupilu, ca ma tem ca n-o mai dormi la noapte si ca sarim iar o masa

Oana mami de doua comori: Dimitrie (23.10.2004) si Ioan (11.09.2010)

Mergi la inceput