Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (27)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pop_adelina spune:

buna dimineata! multumim mari si oramona de cafea! La multi ani si din martea noastra Oramona, esti in floarea varstei
La multi ani Maia Elena si Stefan Alexandru, sa fiti sanatosi si sa aduceti multa fericire parintilor!
-Sorana, siguuur de la stres si suparare ai pierdut laptele, imi pare rau pt ca treci prin asa ceva, multa putere si optimism, o sa vina si vremuri mai bune!nu-ti stiu povestea, dar oarecum te inteleg, si eu sunt mamica singura!trebuie sa fim puternice pt copilasii nostri! btw, e un dolofan Tudor la 7 kg, noi mergem sapt asta la ctrl de 3 luni, dar nu stiu daca depasim 6, sper macar 6 sa avem! oricum, felicitari pt micul crestin!
-Karin e f frumos filmuletul si util, iar Andreas e un dulce si un cuminte! Darius nu sta asa cuminte la masaj! multumim
-Darius parca si-a mai revenit putin din starea de maraiala si agitatie, dar sunt ingrijorata de faptul ca este ff speriat cand suntem in alt loc decat acasa si la oameni straini!stiu ca e oarecum normal, dar ieri am fost la o onomastica si mai era un bebe mai mare cu doar 2 sapt decat noi si ea gangurea intr-una, nu conta ca era galagie si agitatie, iar al meu statea speriat speriat! nu si-a revenit decat cand au mai plecat din invitati!aaa, si inca ceva, cand e in brate nu se uita la nimeni, nici macar la mine, doar cand e pe spate culcat! e mai speriat cand e in brate, nu stiu de ce!mi-e o groaza de botez unde o sa fie lume multa si agitatie!

mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS

Mergi la inceput