Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (27)
Raspunsuri - Pagina 20
alynta27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ana_25 Poze noi Ana de Maia Elena(24.09.2010) Poze Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol |
E pe zi ce trece mai dulcica!

Alina-Mirela mami de
Maria(14.09.2010),
Matei (15.05.2009)
si David (27.06.2007)POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
alynta27 spune:
| citat din mesajul lui mari_paun fetele voua va cade parul? eu cred ca azi ma duc sa ma tund , ma enervez sa ved peria plina de par, cada si mai rau...in patutul bebelusului ori chiar pe el ![]() |
Si la mine cade rau! Va trece si perioada asta. Eu zic sa te gandesti de 2 ori inainte sa tai. Strange-l ziua sa nu te mai "agate" bebe.
Alina-Mirela mami de
Maria(14.09.2010),
Matei (15.05.2009)
si David (27.06.2007)POZE
Cum a aparut Printul!
office spune:
| citat din mesajul lui LoraG76 Office, ca doar n-o roade morcovul! Eu zic ca da, nu are cum sa rupa bucati din el, ca doar e tare. Nu acelasi lucru poate fi facut cu marul, din ala rupe bucati cu gingiile f. usor. Lora, mami de Iustina si Adelina |
NU, mai doamna mai!!!nu ma gadeam ca-l roade, ci daca stie ce sa faca cu el!M. in afara de manute nu baga nimic in gura...Dar or fi altii mai precoce
Meme de
Maiu si
Lulia
office spune:
| citat din mesajul lui fulguta28 Haha, dupa ce m-a facut cu nervii o saptamana.. uta28 este mamica de Mara Elena alias Monstru din Adancuri zis Nasturel (10.10.2010) ![]() ------------------------------------------------ www.micaevents.ro" target="_blank"> Fotografii de botez pentru puiutul tau. Enjoy! |
IOI...eu nu am nervii asa rezistenti!

Meme de
Maiu si
Lulia
LoraG76 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui office
NU, mai doamna mai!!!nu ma gadeam ca-l roade, ci daca stie ce sa faca cu el!M. in afara de manute nu baga nimic in gura...Dar or fi altii mai precoce Meme de Maiu si Lulia |
Mai, doamna, mai, inseamna ca fie-mea e geniu! De fapt, tre'sa te bucuri ca Maiu nu duce la gurita tot ce prinde, e baiat destept.
Lora, mami de Iustina si Adelina
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
alynta27 spune:
Ana si sotul meu la cat de implicat este in toate atunci cand e prea obosit nu am cu cine vorbi! Ei reactioneza mai urat la nesomn, nemancat etc.![]()
Office e bun morcovelul la ros!
La multi ani Puiutza! 
Bebecris miroase si aici a sarmale!mmmnnnn
Fulguta 
Mi-a fost dor!
Alina-Mirela mami de
Maria(14.09.2010),
Matei (15.05.2009)
si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
office spune:
Lora, geniu sau nu, ai o fetita pe cinste!
Eu am incercat sa-i dau lui M cereale si statea cu ele in gura si nu stia ca trebuie sa mestece (sau macar sa inghita). ii curgeau pe toate partile dar el radea cu gura pana la urechi de parca asta era scopul!!
daca ii mai dau si un morcov in mana mi-e sa nu ne scoata ochii!
Meme de
Maiu si
Lulia
LoraG76 spune:
office, daca ai sti!! Azi, la amiaza, Adelina a stat cu legumele in gura exact cum descrii tu. N-a vrut sa le mestece/inghita si pace. Cred ca i s-a acrit de la atatea legume.
Chestia e ca de legume nu era interesata, dar de ce mancam noi, da.
Lora, mami de Iustina si Adelina
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
andre_flo spune:
La multi ani, puiutza
La cat mai multe luni fericite sarbatoritilor de astazi

Petru de mari paun, Antonia Maria de 2ingerasi si Maria Alexandra de Moshulik.
ana_25 o
de incurajare. nici pe mine nu ma ajuta sotul, dar macar o mai tine in brate seara cand vine de la serviciu. Din fericire Diana doarme toata noaptea, deci un stress in minus pentru el
.
eu am alta problema...cu mama (inca mai stam la ea...ptr.o scurta perioada) care imi spune ca nu e normal sa vrea copilul tot timpul in brate, ca ar trebui sa stea sa se joace singura...la varsta asta?
. degeaba ii spun ca toti bebelusii sunt asa, nu intelege
Andreea,
fericita de
Diana Elena

Maia Elena(24.09.2010)
uta28 este mamica de Mara Elena alias Monstru din Adancuri zis Nasturel (10.10.2010)