intrebare despre buletin?
M-am uitat pe buletinele noastre si ne expira in curand(al meu in iulie) si al sotului luna viitoare in februarie).Noi venim in tara abia la Paste, o fi o problema daca si-l face atunci sotul? O primi amenda ca a expirat? Iar mie mi l-o face mai devreme avand in vedere ca-mi expira in iulie si il vreau in mai refacut?
Aveti idee cum e treaba? Nu stiu se pot face si prin ambasada? dar banuiesc ca e mai costisitor+ drumuri la ambasada, de aceea vreau sa ma informez sa stiu cum e mai bine sa procedam.
Raspunsuri
Picky_toto spune:
Christel sa inteleg ca sotul are pasaport si nu depinde de buletin ca sa treaca vama...
Da buletinul il poate face atunci cand ajunge in tara, iar tu il poti face odata cu el. Nu stiu daca va primi amanda, iar daca se va intampla asta, va fi o suma destul de mica...eu nu am platit decat o taxa ...
Mie mi-a expirat buletinul in martie 2009 si noi am fost in tara in august. Am avut noroc ca am intrat in tara cu pasaportul care si acela imi expira undeva pe 20 august. Buletinul intr-o sapatamana a fost gata, dar pasaport nu am mai avut timp sa-mi fac.
Cartile de identitate nu cred ca se fac prin ambasada. Oricum daca sotul nu are nici pasaport, nici buletin, ptr ca i-a expirat in februarie, poate merge la ambasada sa ceara la mana un document care sa ateste acest lucru. Iar documentul e valabil doar ptr intrarea in tara.
Mami de printesuca mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 30+ o printesuca mai mica
Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Printesucai
andacos spune:
Ambasada nu elibereaza cartzi de identitate,din contra le retzinedaca posesorul ei are domiciuliul stabil pe teritoriul altui stat decit cel roman!
editez sa pun ca ambasada itzi poate elibera un titlul de calatorie in cazul in care si pasaportul este expirat,pe baza acestuia intri in Romania insa acolo trebuie sa-tzi refaci documentele!
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
Christel spune:
Multumesc mult pentru raspunsuri, da avem pasapoarte care sunt valabile(de buletine nu prea avem nevoie ca suntem aici dar tot trebuie sa avem si buletine ca ne mai trebuie in tara la diverse chestii) prin urmare le vom face fara probleme cand mergem in tara(acum sper sa nu-i dea sotului vreo amenda ca va fi expirat la acea data).
polux spune:
Christel, eu mi-am facut buletinul anul trecut...si al meu era expirat de 3 ani, plus ca il si pierdusem. Si nu am platit nici o amenda.
Bafta.
Liliana
Poze- martie 2008 ; Poze 1 ; Poze 2 ; Poze 3 ; Poze 4