Floricele de liliac mai-iun (48)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Neata fetele,

Nana, bine ca va scade febra. Sa fiti sanatosele!

Un si la ceilalti bebei bolnaviori si sa va faceti repede bine!

Cris, la noi, kk se face de maxim 2 ori pe zi, dar avem zile cand nu face nici cate 4 zile.

Ia spuneti, fetelor, credeti in povestea cu tunsul parului la zero la bebei ca va fi mai des. Ca eu nu credem in povestea asta nici in ruptul capului. Pe Cami nu am tuns-o, nu imi inchipuiam sa-mi vad fata cheala. Iar acum cand vad ca are o codita groasa cat degetul meu (si eu si sotul ereditar avem parul des), nu stiu ce sa mai cred. Nu vreau sa aiba si Beatrice parul asa rar. Ma mai tachineaza si mama cu... Hai s-o tundem, ca e puf, si se rupe. Si tind sa cred asta caci la ceafa pitica are o cheliuta, se vede ca s-a ros parul de cearceaf. Cei drept de o luna parca ii creste si pe cheliuta parul.

Fug si eu dupa cafea, caci de 2 nopti privesc filme pana pe la 3.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Ufff!!! Iar a urcat temperatura la la 38.9 , n-a scazut dupa nurofen, si am trecut la paracetamol .

Pai Ade a fost o kk-cioasa notorie de cand am nascut-o! de cate ori ii desfaceam scutecelul, hop si-un strop de kk ! Si vad ca tot asa a ramas ! Dupa ce am introdus solidele, intr-adevar, o perioada a facut mai rar (o data, maxim de doua ori pe zi), ba s-a constipat de la fier... insa de vreme buna a revenit la vechile obiceiuri. Si pe cuvant ca-mi muta nasul ! Cred ca de la iaurt e atat de stinky!

Nati, pe iubirice am tuns-o la cinci luni, dupa botez, nu sa i se indese parul, insa cum spui si tu, pe ceafa era ros parutul si chiar spre gatut avea plete si transpira. Am dus-o la frizerita lu' tati si a tuns-o cu masina, cu pieptenele nr 2. Uite-o inainte si dupa .

Nana, mamica de ubirice dulce , Adelina Ioana - 11 mai 2010
povestea stelutei de mare
avem viata-n sange!
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Aha, nana, vad acum. Da nu e mare diferenta, deci daca ii zic frizeritei s-o tunda cu pieptenele 2, n-o sa fie chiar rasa in cap, nu? Creste parul mai repede dupa tunsoare?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Ne-am racorit din nou la 38 .

Nati, nu pot sa zic ca i-a crescut mai repede, ca a avut parut destul de lung si la nastere, si pana am tuns-o nu am observat sa-i creasca, dimpotriva s-a deschis la culoare si a mai cazut . Nici mai des nu ii e, tot pufulet ne-a crescut; am tuns-o pentru ca arata ciudat la spate si transpira de la motul ala de pe ceafa.

Nana, mamica de ubirice dulce , Adelina Ioana - 11 mai 2010
povestea stelutei de mare
avem viata-n sange!
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rosca spune:

Nicolette:

Voua la bronsiolita nu v-a dat sirop de tuse?Ca noi deja am schimbat doua.Oare care sa fie explicatia?
Acum George nu mai are nimic la plamani ,dar in schimb are muci muuuuulti,muuuulti.Asa a fost si la voi?

Ale:
Mai zi odata cum ai dat colargol,please!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

buna!
rosca , mie dr. mi a zis sa ii dau o data pe zi cate 3 pic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taty_ana spune:

hello,

off ce de-a bebelusi bolnaviori,mama ei de viroza,cica spitalele sunt pline ochi de copii cu viroze.....noi am depistat de unde ne-am imbolnavit...de la botezul de sambata,am vb la tel cu 10 persoane si toti erau busiti rau cu febra inclusiv bebele botezat ,emma vad ca e bine,ma gandesc ca pana acum o lua daca era,oricum stam cu masti pe fata pana maine sa fim siguri ca nu mai avem virusul

Ale, chiar vroiam sa te intreb,tu i-ai facut fetei vaccinul pt rotavirus?stiu ca poti lua boala oricum da ma gandesc ca faci o forma mai usoara

...pe mine m-a sunat ieri med de fam cica sa vin cu fata sa-i faca vaccinul de rubeola,rujeola ca este epidemie....voi l-ati facut?

in legatura cu caca de vreo sapt vad ca s-a mai reglat in sensul ca face de 2-3 ori pe zi fata de 5 ori ca ma disperase iar in mitul cu parul ras/tuns eu nu cred

sanatate puiutilor bolnaviori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolett2445 spune:

Citat:
citat din mesajul lui rosca

Nicolette:

Voua la bronsiolita nu v-a dat sirop de tuse?Ca noi deja am schimbat doua.Oare care sa fie explicatia?
Acum George nu mai are nimic la plamani ,dar in schimb are muci muuuuulti,muuuulti.Asa a fost si la voi?

Ale:
Mai zi odata cum ai dat colargol,please!

am primit sirop de tuse la inceputul tusei cu secretii multe ,5 zile maxim de eurespal si 10 stodal cu prospan,dar la noi tusea a durat doua luni cu secretii,pana s-a curatat

mai nou mancam macaroane,spaghete cu carne tocata vita si sos de rosii cu ulei masline,e inebunita,pilaf de orez cu cocos de curte,cartofi aburiti cu smantana si branza,la masa de seara se combina,nu in totalitate, cu ce mancam noi dar fara sare

nu prea mai e fan piure de legume aburite pasate,le vrea intregi

cu brocolii nu o scoatem la capat deloc
azi a mancat din ciorba fratiorului fasole pastai si bucati de morcov congelate , din gradina proprie,e prima oara cand primeste ceva congelat

ce parere aveti de marar si patrunjel tocat,cred ca e ok nu mai caut pe google....nu am timp

e fenomen nu stiu ddaca sa ma bucur sau la ce sa ma astept mai tarziu,te trage de mana si iti ia mancarea ,se bucura da din manute,si daca nu ii dai se supara ,cred ca a luat mai mult in greutate in ultima luna

apetitul acesta ne-a venit o data cu picaturile de fier

Nikol ANTONIA MARIA(06 MAI 2010)
DAVID(15 MAI 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolett2445 spune:

cartofiorii aburiti cu smantana si branza ei facuta au fost si cu usturoi verde tocat

mergem de-a busilea in lung si-n latul camerei,pe hol ,tre sa-mi iau covoare ca nu mai tine,avem parchet dar totusi e cam rece
nu are inca viteza dar face exact ca David,merge putin gaseste o scama,jucarie ceva se opreste in fundulet si o studiaza.....o baga in gurita si uite ca au inceput conflitele...sau perioada care mie mi s-a parut dificila cu David,mersul de-a busilea pana a invatat sa mearga fara sa se mai impiedice
trebuie atentie mare la orice,totul e interesant pt ea

inchid ca nu mai e timp

Nikol ANTONIA MARIA(06 MAI 2010)
DAVID(15 MAI 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flory_blanca spune:

Nikol ai gasit ceva paste speciale de bebelusi?

Nana multa sanatate Adelinei si sa scapati repede de febra.

Ale ma bucur ca e mai bine picea ta. Nu fi suparata pentru mancare ca isi revine ea, nici Nadia nu prea mananca bine in ultimele zile de cand e bolnava. Mai mult lichide, dar isi revine ea.

Multa sanatate la toti bebei bolnaviori.

La noi a venit aseara dr dupa ce ne-a tot crescut febra si a declarat viroza. Dupa ce am inceput tratamentul si anti termice azi dim a fost fara febra . Sa vedem cum va decurge ziua in continuare. Oricum azi a dormit intr-una si lichide multe, se vede ca ceva nu e in regula cu ea ca in ultima perioada somnul de peste zi nu exista si acum e asa adormita saraca. Ieri imi era asa o mila de ea, toata dupa-masa a stat culcata la mine pe piept si numai ofta. Nici nu dormea dar nici nu era vioaie, statea ci se uita parca in gol si se intorcea de pe o parte pe alta, azi macar a fost intersata de jucarii si a fost ceva ceva mai activa.

Vroiam sa va intreb cum iti dai seama ca bebe e pregatit sa mearga in picioare? Si la inceput sustinut cat are voie sa stea in picioare sau sa paseasca. Nadia incearca sa se ridice de gratiile de la pat dar nu reuseste. Daca o tin in picioare cat sa simta ceva sub talpi dar nu sa o las pe greutatea ei e super incantata, dar mi-e frica sa o tin asa ca nu stiu daca e pregatita. Sa se spijine ea singura nu am lasat-o niciodata. Cand ar trebui sa incep?

Mami de fetita frumusica foc!
Nadia 29.04.2010

Mergi la inceput