Bebe are par pe corp

Bebe are par pe corp | Autor: Crissellena

Link direct la acest mesaj

Buna! Fetita mea de 2 luni s-a nascut cu un par/puf negru pe corp (pe spate si pe picioruse e muult tare). E fin , dar mult si negru, ca la o maimutica ). Pe cap, nu mai spun , are par de-i fac codite, dar acela ne place . Bebelusii vostri au avut puf? Cand a cazut? (eu sper sa cada...)
Sanatate la mamici si ingerasi!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns delsim spune:

da, in timp o sa dispara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eimotto spune:

Cred ca depinde si de amprenta genetica. La noi nu a disparut, si-a schimbat doar putin culoarea. Si este tot fetita, are 7 ani aproape. Cel de pe picioare e des, scurtut si nu mi se mai pare deloc fin. Pe spate are iarasi dar este mai "pufos".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_lex82 spune:

..Asa avea si baiatul meu..pana si pe urechi..ziceai ca-i un pisoi...si acum mai uit pe poze..ce dragut era...era brunet..acum la 8 luni e saten deschis aproape blond...s-a albit la ten..pt ca era negricios...si parul de pe corp s-a blondit...asa ca nu te speria...se modifica mult trasaturile de la o luna la alta...daca ii faci poze lunar o sa-ti dai seama..asa am patit si eu...Sa va traiasca "maimutzica"!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Si fetita mea s-a nascut cu mult par pe corp,avea si pe urechi....Pe la 6 luni a inceput sa-i dispara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crissellena spune:

Da, exact: maimutzica mea are par si pe urechi. Intr-adevar, acum e delicos de simpatica, dar ma gandeam pe termen lung... parca nu as vrea sa ajunga o domnisoara cu puf peste tot
Ii fac poze in fiecare zi si intr-adevar vad ce mult s-a schimbat de cand am venit cu ea de la maternitate (atunci chiar ca semana perfect cu o maimutica )
Din majoritatea mesajelor voastre inteleg ca o sa fie bine si ma-am mai linistit
Multumesc tuturor pentru raspunsuri!

Mergi la inceput