Fluturasi de martie-aprilie 2011 (127)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Citat:
citat din mesajul lui ailed_dota

simo , ,nici pe mine nu m-au durut poate doar o jenaa, dar se intampla si fara jena, doar vedeam sange...oricum imi zicea cineva ca sangele ala rosu deschis e de la capilare si sa nu-mi fac pb ca ala vaginal e mai inchis, mai maro, dar stiu ce ai simtit ca si eu era sa lesin cand am vazut prima oara...eu la 33-234 de saptamani de sarcina am avut sangerare la Maria...

mami de de 7 ani si ingeras si 30+cu

AMR 8 saptamani
69/11

Da, si mama la fel mi-a spus, ca am sunat-o imediat pe ea...Eu o sa trag rau si dupa nastere cu fundul asta...sunt sigura

Simona, mami de baieti David, Matei si 34 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Citat:

hai ma fetelor ca tocmai ma gandisem si eu sa, nu ma pseriati...

AMR 8 saptamani
69/11

ce dragutza esti! Si eu am planuri pe weekend si inca nu am 36 de sapt cum am promis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

yasmy, are dreptate mada, baga culoarea 3, asa era si aici in ap inchiriat in care stau alb cu bej si am bagat accente albastre ( sa-mi pun si eu amprenta), tu poti sa bagi orice neutru alb, bej gri...

AMR 8 saptamani
69/11

Mergi la inceput

asa era la baie, ca in rest imi bat capul cum sa armonizez culorile...si mobila e mai batrana ca mine.... si covorul e grena...

AMR 8 saptamani
69/11

Mergi la inceput

Citat:

yasmy, are dreptate mada, baga culoarea 3, asa era si aici in ap inchiriat in care stau alb cu bej si am bagat accente albastre ( sa-mi pun si eu amprenta), tu poti sa bagi orice neutru alb, bej gri...

AMR 8 saptamani
69/11

sau argintiu, ca sunt o multime de accesorii argintii pt baie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

buna dimineata!
- ieri seara ianinte de culcare am vizualizat iar carucioare, desi eu sunt hotarata la Bertoni- mi-a trimis o prietena 3 site-uri cu ce i-a placut ieri, apoi deea-unul.azi noapte ghici ce am visat? ca mi se rupsese apa, stateam cu bagajul facut langa calculator, sa-i arat sotului site-urile cu Bertoni, si asta - calculatorul mergea greu..nu se deschidea. apoi m-am trezit, am fost la toaleta,cand am adormit am visat ca am ajuns acasa cu bebicii, si vb la telefon cu cei de la firma Bertoni, zicandule ca sunt neseriosi ca pe site scrie case livreaza in 24h in bucuresti, si au trecut 3 zile si nu aveam carutul..cautam cu sotul pe net, unde sa se duca sa-l ia el direct de la sediul firmei, si nu gaseam adresa
- mai am 45 minute si plecla ecoooooooo
Doamne, mult a fost, putin a ramas! am o jumatate de creier care e super linistita, ca si cum lucrurile nu pot fi decat bine, iar cealalta jumatate- nu are nici o parere.este contienta ca orice se poate ivi, si ca sa nu se panice- prefera sa nu se gandeasca

30 SA+ viitoare mami de 2 buburuze:

AMR 6 SAPT.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

ailed, simo, mada exista si culoarea 3 initial era gresie+faianta pe negru si vana, lavoar, toaleta albe. acum am dat o nuanta de vanilie pe zugraveala si am luat mobilier vanilie. mai trebuie accesorile si capac de toaleta galbui si covorasul de baie vanilie+negru si accesoriile ...

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan am intrat in sapt 36!!!
AMR: 4 sapt!!

Mergi la inceput

bafta viss!, sa te intorci cu pozici frumoase si cu vesti bune!

AMR 8 saptamani
69/11

Mergi la inceput

poate gasesti accesorii alb cu negru....

AMR 8 saptamani
69/11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Neata fetele

Lavi ma bucur ca ai colul inchis bine. Asta era cel mai important. Bebe eram convinsa ca e in grafic. Si eu zic ca e maricel. Yasmina cat avea la 35 de sapt.?

Persi ma bucur a a fost bine la eco. Intra si tu mai des

Viss sunt convinsa ca buburuzele sunt foarte bine si colul tau este inchis. Te asteptam oricum cu multe detalii

------------------------------------------------------------------------------------------
33+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen

AMR - 6 saptamani!

Ana-Maria

Mergi la inceput