Fluturasi de martie-aprilie 2011 (127)
Raspunsuri - Pagina 14
ailed_dota spune:
yasmy, ai vazut ca bb e in ordine...scoate si tu sarea poate iti scade tensiunea... si bea ceai din ala de graide diuretic.. eu am asa o impresie ca ai retinut apa...
mami de de 7 ani si ingeras si 30+cu
AMR 8 saptamani
69/11
cami_antonia spune:
xeo eu cred ca se poate dar cred ca trebe intervenit cumva
eu sunt tot bugetara
dar profa
si am primit
la antonia
am explicat nu mi s-a calculat salariu mediu pe unitate ci salariul meu mediu
m-au tepuit putin
dar eu m-am bucurat ca l-am luat si asa
deci se poate
desi si la mine strambau din nas
de nu se mai putea
ahahahaha
sa vad daca de data asta mai imi dau ceva
nu prea mai cred
desi asa e corect
dar explica-mi unde gasesc chestia cu compensatia
si ce inseamna
ca asta nu am primit-o
data trecuta
da vreau sa depun cerere si cu ea
mercic de ajutor
de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 29+ PETRA ADRIANA
AMR 10 SAPTAMANI
bb_yasmi spune:
catank, ailed
ailed, eu nu mananc deloc sarat..si pana acum mi se recomanda sa mananc sarat ca aveam tensiunea fff mica, 90 cu 50 deci nu stiu ce sa intampla, dar m a cam speriat dr cu tensiunea mea...
inca nu am apucat sa citesc nimic din urma....sper sa reusesc in seara asta!
m a cam suparat dr intr-o privinta si acum iarasi stau si ma intreb....de ce nu l-am schimbat atunci cand eram in dilema????
si ca de obicei....dupa ce mananc exagerat si "greu" imi e rau.... merg sa pap cateva portocale sa mai taie greata...
mami de fetita cu codite si baietel nazdravan am intrat in sapt 36!!!
AMR: 4 sapt!!
giuliaa spune:
Multumesc de informatii, o sa caut pe site-ul lor sa vad cum pot face cu caruciorul. Pentru mine e foarte important sa ii pot duce pe amandoi cu caruciorul cel putin pana il pot pune pe bebe mic in marsupiu.
Am vazut ca ati tot discutat de vergeturi. Eu as vrea sa discut alta problema "spinoasa" - celulita. Voi aveti cu ce va plange? Eu am avut si inainte de a ramane insarcinata, recunosc, dar acum nu mai arat ca o portocala ci ca strada neasfaltata cu care ma laudam ca o am unde stau, adica numai gropi si gropulete. S-a mai inmultit la careva asa mult?
Otilia mami de zmeurica Giulia (12.06.2009) si 26s+
IONY_82 spune:
Yasmi,felicitari ptr grasunel ai grija cu tensiunea
fericita 34+ cu Sara Andreea
AMR 5 sapt
ailed_dota spune:
eu desi mananc dupa regim, in greutate n-am prea luat...celulita am pe partea interioara a coapselor....vreau sa-mi iau dupa ce nasc aparatul ala de pe teleshoping care face masaj si pedichiura...si dupa ce intarc bb-lul voi da cu creme...
mami de de 7 ani si ingeras si 30+cu
AMR 8 saptamani
69/11
IONY_82 spune:
Catank, arati foarte bine, felicitari doar burtica e de tine
fericita 34+ cu Sara Andreea
AMR 5 sapt
xeo spune:
Cami_antonia :CONTRACT COLECTIV DE MUNCA UNIC LA NIVEL NATIONAL
PE ANII 2011-2014
ART.66. (1) Īn cazul īn care salariata se aflaīn concediu de maternitate, unitatea va compensa, pe o anumita perioada, diferenta dintre salariul de baza individual avuta indemnizatia legala la care are dreptul.
(2) Perioada pe durata careia se acorda compensarea va fi stabilita prin contractele colective de munca la nivel de unitate, dar nu mai putin de 6 saptamāni.
(3) Diferentele de salarii vor fi acordate din fondul de salarii.
Edit :am corectat diacriticele
Mami de fete cucuiete si-un baietel pe drum ... +26
scrish spune:
yasmi, felicitari pentru bebe grasan ma bucur ca esti happy
giulia, si la mine s-a inmultit celulita, parca a explodat...bine am zile cand ma vad ca portocala si zile cand mi se pare ca nu e chiar asa grav, dar concluzia oricum e ca am destula pentru gustul meu
eu dupa ce nasc vreau sa mi cumpar niste bande care se pun pe picior cu saculeti de greutati atasati cu care sa umblu toata ziua prin casa. si evident, creme anticelu si sper, dupa vreo 2 luni de la nastere sa ma pot apuca de vacuum si masaj...
s 28, Luca Alexandru, de abia astept sa te tin in brate!
alina06st spune:
Ssabrya, am vazut ca ti-au raspuns cei cu tampoanele . Cred ca o sa ma apuc sa-mi fac. Dupa ce intru in luna 7.
In legatura cu spitalul, eu ar trebui sa nasc la cel din Curtea de Arges, ca medicul meu (si prieten de familie) acolo are ore. Doar daca apare ceva(dar desigur nu va fi cazul ) ma duc la Buc.
in sapt 27 cu minune de sanatos si vesel.
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!