Fluturasi de martie-aprilie 2011 (127)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

simona eu ma gandeam sa imi iau 2 seturi , adica 6 perechi..... dar prefer sa-mi cumpar din astia decat sa stau dupa aia sa scot pete.

dorinut tu nu porti deloc chiloti din astia mai de babe, sa zic asa? eu acum nu port tanga decat cand merg undeva, nu-i mai suport. port numai din astia normali, nu chiar de babe din aia pana la brau, dar oricum sunt din astia normali de bumbac, stii cum, mai ales ca este si iarna, sunt si foarte comozi. si in casa merg foarte bine.

S-a intamplat minunea mult asteptata34+

AMR 5 sapt!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

simona eu ma gandeam sa imi iau 2 seturi , adica 6 perechi..... dar prefer sa-mi cumpar din astia decat sa stau dupa aia sa scot pete.

dorinut tu nu porti deloc chiloti din astia mai de babe, sa zic asa? eu acum nu port tanga decat cand merg undeva, nu-i mai suport. port numai din astia normali, nu chiar de babe din aia pana la brau, dar oricum sunt din astia normali de bumbac, stii cum, mai ales ca este si iarna, sunt si foarte comozi. si in casa merg foarte bine.

S-a intamplat minunea mult asteptata34+

AMR 5 sapt!!!

Roxy de vreo luna mi-am lut niste chilotei un pic mai lati,tot bikini, de gura lui mama .Aia de spital is lati maica, de bumbac

------------------------------------------------------------------------------------------
33+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen

AMR - 6 saptamani!

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Bunaaaaa!
Pfff, am ceva de recuperat.
Eu am intrat mai putin zilele astea, ca mi-am gasit o noua preocupare, ceea ce nu-i rau. Vreau sa punem termopanele la casuta noastra pana nasc. Si cum sotul nu-i in tara, ma ocup eu de oferte si desigur, pe toate le analizez si caut pe internet detalii. Apoi vb cu sotul pe mess si uite-asa speram se le rezolvam...
Altfel, suntem bine, nu avem noutati, martea viitoare mergem la control si vreau sa abordez si problema cezarienei, desi poate parea devreme. Dar macar ca idee sa=mi spuna despre anestezie, cam ce se practica in spital si ca data. Termenul meu fiind 21 aprilie, e cam aproape de Pasti. Sa vad macar cam in a cata saptamana face dr de obicei cezarienele...
Ma apuc sa mai citesc si eu din urma, poate recuperez.

Pup toate fetele

in sapt 27 cu minune de sanatos si vesel.
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralukab spune:

Buna seara. Am citit foarte multe vesti bune despre fetele care au fost la control zilele acestea. Felicitari! Sper sa o tinem tot asa pana la final, sa ajungem toate cu bine cat mai aproape de termen.
Yasmi, te asteptam si pe tine cu vestile. Viss, bafta maine.
Abia astept sa merg si eu luni la echo de fluxuri. Saptamana asta am profitat din plin de prima saptamana de concediu ca sa imi rezolv cat mai multe lucruri pe care le-am tot amanat din lipsa de timp cat am fost la serviciu. Cine stie ce ma asteapta dupa nastere , mai bine sa fie rezolvate de pe acum.

Mother to be 32+ Vlad

AMR 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

helloo lavi nu a aparut?

mami de Naty (10.04.2009) si cuAlex 36+
AMR 3 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns salo_sama spune:

na ma bucur fetele ca mi-ati zis ca hidratarea si somnul au mai mult impact asupra lactatiei...asa m-a apucat o ambitie sa revin rapid la 58 de kg de nu se poate

ma uitam l apozele voastre si ma apuca plansul cand vedeam ca sunteti la fel de slabe doar burtica iasa la inaintare...la mine parca s-au rotunjit toate...asa in ultimul timp, dar inca 6 sapt trec repede si conteaza ca mamarutza mea sa fie perfect sanatoasa restu are mama grija

am avut o zi tare anosta azi, fara chef de nimic, sper maine sa fiu mai activa

Simona, viitoare mamica extrem de fericita, 34

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Buna seara burtici!

Mi-am schimbat semnatura ...au trecut 30 saptamani, si m-am gindit sa va fac cinste cu o foto ''proaspat realizata''
si musai trebuie sa va spun ca inca ma mentin cu 6 kg plus....pai ce? numai bebelina mea sa aiba grame multe?

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

heeelllooo

va pe toate burtici dragi!!!

am fost la eco in seara asta...se stie de ce am intarziat, nu???? pizza (am papat aproape una intrega :(( )...praji... deci maine ma plang.....:P

deci, bb e bine are 2630 gr , colul este inchis. control la masa a ramas sa imi faca saptamana viitoare. tensiunea mea e cam mareeeee 140/80
a ramas valabil data de 14 sau 19 sau 22......numai in 2 sau in 16 sa nu se ntample ca e de garda la spitalul de stat si nu poate veni :(

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan am intrat in sapt 36!!!
AMR: 4 sapt!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xeo spune:

Sara buna, doamnelor

Azi n-am avut io alta treaba decat sa intreb una alta la resurse umane.Printre altele despre acel salariu mediu pe unitate , acordat la nastere , si despre compensare 15% ,6 saptamani a venitului pe concediu de sarcina si lauzie.

Surpriza !!!Scuturasem netul pe toate partile, stiam clar ca asta era prevazut in Contractul colectiv de munca la nivel national 2007-2010, intre timp s-a puplicat in monitorul oficial si cel pe 2011-2014, cu aceleasi prevederi.....insa cucoanele de acolo au spus ca ele nu se iau dupa acest contract !

Acu' vine precizarea esentiala.Eu lucrez intr-n spital DE STAT !Sanatatea , ca domeniu , apare ca subscrie la acest Contract Colectiv de munca !
De la alta masa o cucoana spune ca cel pe 2011 nici nu s-apublicat.
Si ca (,) chiar daca s-ar publica , tot nu are nici o importanta, ca ele se ghideaza dupa codul muncii.Ala pe care se incaiera parlamentari in prezent, si care nu e aprobat....

N-am vrut sa intru in polemici.
Insa mi se pare foarte cusuta cu ata alba situatia.

Intrebare : doctoresele de pe forum , stiti ceva despre asta???
Chiar nu se poate beneficia de aceste prevederi?

Mami de fete cucuiete si-un baietel pe drum ... +26

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

bb_yasmi ce grasunel ai tu acoloBravo!
xeo era prea frumos sa fie adevarat!

salo_sama o pt tine...sa ZIMBESTI!

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA 30+

Mergi la inceput