bilet online sau de la agentie...

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy spune:

multumesc mult buli pentru incurajari si raspunsuri .Am sa incerc sa sun la numarul de pe seitul de unde am facut rezervarea sa imi trimita doar prin mail , ca daca trimit prin posta riscu e ca sa nu fie ea acasa cand primeste biletele pe langa ca pot sa nu ajunga in cutia ei postala, si asa macar eu pot citi mailul de oriunde as fi si il trimit .Biletele astea sunt asa o foaie tiparita , e ok sa fie scoase la imprimanta, sau sunt pe hartie speciala, si e musai prin posta?
Sper sa nu fiu prea agasanta da chiar sunt disperata , ca ma joc pe 1 mie de euro si risc sa-i pun eu din buzunar in caz de esec, plus prietena care ramane fara excursie, bazandu-se pe mine.Multumesc mult inca odata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYADA spune:

Roxy, pe ce site ai facut rezervarea? in general rezervarile de hotel se fac gratuit on-line (exista unele siteuri- de ex yeego.com - care cer un procent infim din valoarea biletului cand pretul oferit are un discount f mare).

Dupa rezervare primesti un mail de confirmare in care ai detaliile- tip de camera, cine sunt ocupantii camerei, perioada, cat VOR AVEA de platit si plata o fac ei, beneficiarii cazarii, la hotel, plata cash sau cu card. Cel putin eu m-am intalnit doar cu situatii de acest gen.

Mergi la inceput