FIV- dr. LAURA DRACEA - 10
Raspunsuri - Pagina 2
hellen79 spune:
cand am crezut ca totul merge perfect si fac si eu fiv si poate o sa fiu si eu mama, fac hsg si ma loveste peretii uteriniia ,lipitii, ca si cum as fi facut multe avorturi, nu am facut nici unul niciodatsau ca am avut multe raceli netratate luni de tratament, cel putin asa mi- a spus radiologul, astept raspuns de la ginecolog, simt ca imi pierd mintile
stau bine la capitolul trompe in schimb
CAMELIA28 spune:
Buna Hellen,
din pacate uterul e important, trompele mai putin, nu te ajuta, din contra (vb de FIV , da?)Totusi mi se pare ciudat ca ecografic nu s-a vazut absolut nimic.
Cand vine d-na doctor vb cu ea, am facut in Cuza Voda histeroscopia cu dr Grigore, oricum se plateste si acolo,
Iti doresc sanatate si noroc , nimic sa nu te opreasca din drum!
22+
hellen79 spune:
astept raspunsul celor de la gynera, sa vad ce imi spun stiu ca uterul este cel mai importat, ciudat acuma 2 saptamani cand am facut eco la gynera nu s-a vazut nimic, si nu s-a vazut nimic in 1,6 ani in care am fost luna de luna la ecografii de monitorizare a ovulatiei
astept sa vad ce imi spune de la gynera
hsg l-am facut la arcadia, nu prea as intra la cuza voda ca plec cu altele dupa mine, oricum sunt cu nervii praf facutii
flyhigher77 spune:
hellen, imi pare rau de vestile astea, dar eu zic sa te aduni! Mai ai multe hopuri de trecut, nu te pierde cu firea! Linisteste-te si vezi ce-i de facut! Hai curaj, tin pumnii!
12+
maria08 spune:
Hellen: Fly are dreptate, trebuie sa te aduni si sa lupti..... am auzit si de interpretari gresite ale HSG ( crede-ma ca in 6 ani de lupta cu infertilitatea am vazut multe ), poate nu e cazul tau.....eu voi face histeroscopia la Gynera, mi s-a spus ca se poate face si la ei( bineinteles ca o prefer pe dr. Dracea)
inna08 spune:
Buna Hellen.Eu am inteles ca tu ai facut HSG si s-a vazut ca ai peretii uterului lipiti(se numeste parca sinechie totala).
Asadar, trebuie sa faci histeroscopie ca sa vezi daca este sinechie totala(exista posibilitatea sa fie partiala).
Oricum,nu te impacienta ca se poate rezolva.Au mai fost fete care au avut sinechie totala si s-a rezolvat.
Orice zi este o mica viata - orice desteptare o mica nastere, orice dimineata o mica tinerete.
hellen79 spune:
nu am facut inca histeroscopie, si nu stiu inca exact cat de grav este,o voi face probabil cat de curand, am aflat intre timp de la ce mi se trage am facut o operatie laparoscopica de eliminare a unui polip
prespun ca termenul martie pentru FIv nu mai e de actualitate.
amzulica spune:
Helen - sinechia uterina stiu ca se rezolva la histeroscopie, si o data rezolvata poti merge mai departe cu fiv, nu te impacienta, bine ca n-ai facut fiv fara sa stii ca ai asta ... Mai bine mai tarziu si bine decat repede si prost.