Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010 (6)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Siuta spune:

Sanatate multa la bolnavei si bolnavioare !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Buna tuturor!

heidy multumesc pt raspuns legat de masajul sanilor. Sa stii ca am incercat dupa ce m-am muls si a mai iesit lapte dupa!

kokorinusha interesant ce scrie de nutrinatala ala/cre ca imi cumpar si dinasta pt ca nu am ce pierde, scump nu e. Deocamdata insa mai am Galafor si pastile Mami.

MSymo ce tare ca a dormit DIenutaa! Felicitari si sa o tie tot asa! E tare frumos cu zapada asta..Ieri insa nu am iesit ca era viscol, azi is singurica cu Ratusticili si poate maine ca vine mum la mine. Da nu pan la IOR ca muare ..(e de mers) si noi mergem cu port bebe ca cu carutu e naspa de impins pe nameti.

beatrice75 ciudat ca iti dadu vigantol deabia acum. Noua de la prima vizita la vreo 10z ne-a zis sa le dam..non stop.Eu pun 30ml apa la 1 masura LP. Asa scrie pe cutie. Tu ce lapte ii dai? (noi Nan1). Mama venise ea cu idea sa ii dam Marutei mai multe masuri ..Ca de sa fie mai gros si consistent. M-am uitat asa la ea si i-am zis sa nu care cumva sa faca asa ! Punem cat scrie pe cotie!

Elfica suuper dragut cum povestesti ca vorbesti cu fetita! Si mie mi se intampla sa 'vorbesc' cu ele.

Mai noi Maruta rade din ce in ce mai mult, ma topicinizez tuaata cand o vad..Si azi dimi pe la 10 dupa ce a papat radea singura cu sorsa in pat. Sorsa dormea dusa.

anymona nici ale mele nu dorm inainte de 12 noaptea, desi baita se termina la maxim 22.De la 22 la 12-1 e discoteca vorba lu Adipapazi..Papam, latraciuni, papam, vorbim, latraciuni..Dupa care le pun la patucin ,dau drumu la carusel sa se invarteze si pun si muzica. De vro doo zile m-am prins ca dc sting televizoru si lumina si pun doar caruselu cu muzica si luminita de veghe mai maraie ele putin si se patucinizeaaza!

Naspa e ca nu ai timp de papa, de cina de nimica..Ajungem sa ne rugam sa taca vreo 15min sa ne asezam repede in buc sa papam.

sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

sunset_zuzi
nu e nimic dc face de doo trei ori pe zi alimentat la titi exclusiv. Ale mele sunt pe mixt cu LP si fac cam de 1-2 ori, si ala apos mereu stiu ca e de la titi

La noi a fost cam verde cand luau siropurile pt raciala..acum e normal vad.

Ah sa va pove: ieri am fost cu Pufi si noi la restaurant ca tinerii maritati..Am lasat Puficele cu sora lui. Ea a venit cu fetita ei de 5 ani care e super innebunita dupa gemene! Maama statea langa patut non stop si se uita la ele. Data trecuta cand a venit a si plans la final ca ea mai vrea sa steaa..desi statuse 3h. Slava Domnului ca ii place ca asa mai vine cumnata cu ea sa stea cu ratzele.Aia mica a zis ca ar vrea sa o ia pe Ilincuta acasa sa aibe si ea un bebe, si asa ne mai ramane si noo unu.

Azi sunt solita cu ele pana dupamasa ca Pufi lucreaza. Deocamdata au adormit, da sa te tii bal cand s-or despatuciniza, ca am impresia ca sunt pe sincron azi.

sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorin7774 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Vasari

Lorin, varicela e cu atat mai usoara cu cat o faci mai devreme in viata. La copiii alaptati abia se vad simptomele. Maria de ex a facut la 7 luni, a fost o epidemie atunci. Nu a avut nimic altceva in afara de 11 bubite, numarate. Au aparut in 2 etape, ca la carte. Dar in rest nimic, nici febra, nici altceva.

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si Sara - 8 dec 2010

ma gandeam ca are imunitate fiind asa mica si alaptata la san;
am sunat si pediatra acum stau linistita

cum e Sara ? tu spuneai ca doarme mult ? sau incurc borcanele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carm3nutza spune:

buna ziua mamici.
vin si eu cu ceva intrebari.
eu alaptez de la san exclusiv, si bebe face kk o data la 2-3-4 zile. e normal? mentionez ca nu are nici diaree si nu e nici constipat. face kk normal
noi avem probleme mari cu regurgitatul. ii dau sab simplex ca sa nu mai regurgiteze, am incercat sa il intrerup, dar cum nu ii mai dau cum vomita. oare e normal? ii face rau daca continuu cu sab simplex numa pt asta?
va multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

O varianta pentru cele dornice de achizitionat diverse pentru bebe:

http://chic-bebe.blogspot.com/search/label/Costumase%20haioase

Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

Sunset, Carmenutza...e ok sa aibe scaun zilnic sau la interval de zile.Nu e nici o problema atata timp cat are aspect(semilichid) si miros normal (aromat-acrisor)

Elfica foarte frumoasa pilda cescutei si a olarului.

Siuta, Ana_O voi sunteti argesence? Eu sunt din Pitesti,orasul sufletului meu.Din pacate ajung mai rar ACASA deoarece i-am convins si pe ai mei sa se mute aici langa noi.

Intrebare:stiti vreeun pediatru in Militari care face si vizite la domiciliu?
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Sugubina, am scris eu gresit, la repezeala, da, tot asa dam si noi: 30ml apa la 1 masura LP. Si da, tot cu Nan 1 suplimentez si eu.
Nu, Vigantol am luat si noi inca de la inceput, dar ii dadeam 2 picaturi pe zi, acum fiind vreme de iarna a zis sa-i dau 3.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Inca ceva si gata pe ziua de azi, ca m-am destrabalat pe net, cand cu Iulia in brate, cand cu ea pe canapea, gangurind in legea ei. Acum trebuie sa particip si eu la conversatie si la un schimbat de pampers. Pe maine! Dar uitati ce am mai descoperit... daca nu stiati deja...

http://documentare.italk.ro/nasteri-orgasmice-amber-haramein/

Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Elfica, da, daca am fi stiut mai dinainte!!!

Voi la ce premergatoare va ganditi? Dar masute de luat masa?

Mergi la inceput