Nastere la sp ELIAS - Bucuresti
buna dragelor, ma pregatesc de marea intalnire cu primul meu copil in aprilie 2011 si m-ar ajuta parerile voastre despre cum a fost nasterea in Elias. eu sunt pacienta dr Rotaru.
Cum sunt seviciile, cum arata sectia si cum e neonatologia ( stiu ca aici sunt ceva probleme).
multumesc
mutatie MTHRF C677T heterozigot
2 sarcini oprite din evolutie la 8s, inainte sa aflu de mutatie, acum cu voia lui Dzeu insarcinata a treia oara DPN 13.04. 2011 la Elias cu Dr Rotaru
Raspunsuri
bebecris26 spune:
Buna Brotacel.
Eu am nascut la elias in luna octombrie cu dr Cristian. Am stat 18 ore in travaliu si pt ca nu am avut dilatatie, am nascut prin cezariana. Cu mine toata lumea s-a comportat foarte bine, incepand de la moasa care m-a asistat toata noaptea in travaliu, dr mea s-a comportat exemplar in timpul operatiei dar si dupa, asistentele de la terapie intensiva au fost f ok (daca ziceam ca ma doare operatie veneau imediat si i-mi faceau ceva), asistentele in salon la fel foarte dragute. O singura asistenta mi s-a parut mai ciufuta, dar a fost bine pana la urma. La neonatologie am avut ca dr pe Constantinescu, nu prea mi-a placut de ea pt ca ne-a chemat pe toate fetele in ziua externarii si ne-a explicat dupa fisa cam cum sta treaba cu bebelusul. Am inteles ca mai e o dr, care i-ti dezbraca copill in fata si i-ti spune cum e. Asistentele mi s-au parut ok. Bebelusilor li se da lapte praf cam la 3 ore, incearca sa tii bebelusul cat mai mult la san, sa pape lapticul tau si cat mai putin lapte praf.
Toata treaba e sa comunici cu personalul, sa le spui ce te doare, si bineinteles sa le poti da cate ceva si totul va fi perfect.
Spitalul mi s-a parut destul de curat, fata de alte spitale. Bineinteles ca toaleta nu era foarte curata, dar asa e peste tot la noi. Daca patezi lenjeria, vb cu infirmierele si ti-o schimba. La mine nu a fost nevoie, ca nu am patat-o.
Pt mine a fost un chin groaznic pt ca, m-am chinuit sa nasc natural dar am ajuns la cezariana, in rest totul a fost perfect.
Te pupic si nastere usoara. Sa ai un bebe sanatos si frumos.
Cristina, mami de bebita David
madyi spune:
Buna fetelor,
A nascut cineva cu dr Ana Maria Floare? Cum e ca doctorita? Poate fi gasita si pe la alte clinici private pentru consultatii?
florina_g spune:
Buna fetelor, am si eu o intrebare, care mai sunt tarifele la elias, eu ar trb sa nasc pe 2 iulie si sunt foarte curioasa si speriata cum va fi, poate imi poate da cineva mai multe detalii despre spital si despre dr Ciprian Pop Began daca a mai nascut cineva cu el
Va pup si sarcina usoara.
astridhappy spune:
NU vreau sa sperii pe nimeni, dar MARE ATENTIE la Elias cu neonatologia. Vorbesc dintr-o experienta tragica in familie. Medicii obstetricienti sunt foarte buni la Elias, dar medicii neonatologi (poate nu toti, dar cei aserviti doctoritei Mihaela Constantinescu, sau ma rog cei care se tem sa-i tina piept in beneficiul micutilor lor pacienti) ...mai bine cascati ochii de doua ori.
Dupa ce ati nascut cereti sa va vedeti copilul in fiecare zi, stati pe capul lor daca vi se pare ceva in neregula, nu acceptati explicati de genul "nu are nimic, stati linistita, aveti depresie postanatala de asta plingeti de fiecare data cand cereti sa va vedeti copilul si noi va spunem ca este cu perfuzii dar nu are nimic !???"
Un copil facut cu tratament si tinut cu cerclaj, nascut cu nota 10 a murti de septicemie pentru ca la Elias le-a fost lene (sau ce?) sa spuna ca nu le merge aparatul de analiza sangelui sa il trimita pe tatal copilului cu analizele la o clinica particulara sa in alta parte. Cand au admis ca exista o infectie si l-au trimis la intervenita parintilor la minister la Budimex era prea tarziu.
O poveste identica, despre aceeasi secite si acelasi medic am auzit la emisiunea Lianei Stanciu.
Deci, atentie. Noi am avut norocul sa reusim sa mai avem un copil sanatos la scurt timp dupa aceea ....altii pot ramane marcati pe viata. (nu spun ca nu iti ramane si asa o rana nevindecata in suflet!)
corina1979 spune:
Buna!
Ma numesc Corina si sunt o veche si actuala pacienta a dr. Tutunaru.Am nascut acum 4 ani cu el, iar acum sunt din nou insarcinata in 37 de saptamani si mi-as dori sa nasc tot cu el, daca nu apare nimic nepravazut intre timp si reusesc sa ajung in Bucuresti.La fel ca si florina_g,am o mare rugaminte la cele care au nascut in ultimele luni sau care sunteti mai informate: spuneti-mi, va rog,care mai e practica in spitalul Elias si care mai sunt tarifele - de acum 4 ani sunt convinsa ca s-au mai schimbat lucrurile pe acolo. Modul de recompensare fata de Tutunaru e acelasi sau prefera altceva acum (daca sunt dintre voi care sunt pacientele lui)?
Va multumesc fff mult si sper ca voi primi un raspuns cat mai repede!
Corina
scumpete spune:
buna corina1979,
ai nascut?unde?vreau si eu cateva date noi de la elias
sunt si eu in 34saptamani si tot cu dr tutunaru voi naste,la fel bineinteles daca voi reusi sa ajung in bucuresti.
ralu-24 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui florina_g Buna fetelor, am si eu o intrebare, care mai sunt tarifele la elias, eu ar trb sa nasc pe 2 iulie si sunt foarte curioasa si speriata cum va fi, poate imi poate da cineva mai multe detalii despre spital si despre dr Ciprian Pop Began daca a mai nascut cineva cu el Va pup si sarcina usoara. |
Buna,
eu sunt graviduta in 17 sapt si voi naste cu dr. Pop Coprian, sunt foarte incantat si multumita de dansul.
brotacel83 spune:
am nascut acum 2 sapt la elias cudr rotaru. a fost o experienta f ok tinan cont ca e un spital de stat. tot personalul medical a fost tare dragut si daca vrei dai daca nu, nu chiar nu am simtit pe nimeni sa ceara. la neonatologie asistentele nu sunt f dragute adica nu iti explica mai nimic si nici nu te ajuta f mult cu alaptatul insa stai doar 3 zile. programul de vizita practic nu exista asa ca nu poate intra nimeni la tine in salon si nici la copil la neonatologie. Intr-un fel e mai bine caci aceste masuri sunt luate pentru a pastra un mediu cat mai steril.
nu recomand sa va luati rezerva de la CMU caci sunt departe de neonatologie, unde exista program fix si care trebuie cu sfintenie respectat de alaptare 9-12-15-18- etc.
mutatie MTHRF C677T heterozigot
2 sarcini oprite din evolutie la 8s, inainte sa aflu de mutatie, acum cu voia lui Dzeu insarcinata a treia oara DPN 13.04. 2011 la Elias cu Dr Rotaru
madau spune:
citat din mesajul lui astridhappy NU vreau sa sperii pe nimeni, dar MARE ATENTIE la Elias cu neonatologia. Vorbesc dintr-o experienta tragica in familie. Medicii obstetricienti sunt foarte buni la Elias, dar medicii neonatologi (poate nu toti, dar cei aserviti doctoritei Mihaela Constantinescu, sau ma rog cei care se tem sa-i tina piept in beneficiul micutilor lor pacienti) ...mai bine cascati ochii de doua ori. Dupa ce ati nascut cereti sa va vedeti copilul in fiecare zi, stati pe capul lor daca vi se pare ceva in neregula, nu acceptati explicati de genul "nu are nimic, stati linistita, aveti depresie postanatala de asta plingeti de fiecare data cand cereti sa va vedeti copilul si noi va spunem ca este cu perfuzii dar nu are nimic !???" Un copil facut cu tratament si tinut cu cerclaj, nascut cu nota 10 a murti de septicemie pentru ca la Elias le-a fost lene (sau ce?) sa spuna ca nu le merge aparatul de analiza sangelui sa il trimita pe tatal copilului cu analizele la o clinica particulara sa in alta parte. Cand au admis ca exista o infectie si l-au trimis la intervenita parintilor la minister la Budimex era prea tarziu. O poveste identica, despre aceeasi secite si acelasi medic am auzit la emisiunea Lianei Stanciu. Deci, atentie. Noi am avut norocul sa reusim sa mai avem un copil sanatos la scurt timp dupa aceea ....altii pot ramane marcati pe viata. (nu spun ca nu iti ramane si asa o rana nevindecata in suflet!) |
Am crezut ca a disparut "specimenul" Constantineasca de acolo dar vad ca nu..din pacate. Nu face nimic, mie personal nici macar nu mi-a vazut copilul pana in ziua externarii, si atunci s-a uitat asa...pe fuga... Noroc ca fata a fost sanatoasa, a mancat bine, n-am avut probleme.
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX
unboticutz spune:
citat din mesajul lui astridhappy NU vreau sa sperii pe nimeni, dar MARE ATENTIE la Elias cu neonatologia. Vorbesc dintr-o experienta tragica in familie. Medicii obstetricienti sunt foarte buni la Elias, dar medicii neonatologi (poate nu toti, dar cei aserviti doctoritei Mihaela Constantinescu, sau ma rog cei care se tem sa-i tina piept in beneficiul micutilor lor pacienti) ...mai bine cascati ochii de doua ori. Dupa ce ati nascut cereti sa va vedeti copilul in fiecare zi, stati pe capul lor daca vi se pare ceva in neregula, nu acceptati explicati de genul "nu are nimic, stati linistita, aveti depresie postanatala de asta plingeti de fiecare data cand cereti sa va vedeti copilul si noi va spunem ca este cu perfuzii dar nu are nimic !???" Un copil facut cu tratament si tinut cu cerclaj, nascut cu nota 10 a murti de septicemie pentru ca la Elias le-a fost lene (sau ce?) sa spuna ca nu le merge aparatul de analiza sangelui sa il trimita pe tatal copilului cu analizele la o clinica particulara sa in alta parte. Cand au admis ca exista o infectie si l-au trimis la intervenita parintilor la minister la Budimex era prea tarziu. O poveste identica, despre aceeasi secite si acelasi medic am auzit la emisiunea Lianei Stanciu. Deci, atentie. Noi am avut norocul sa reusim sa mai avem un copil sanatos la scurt timp dupa aceea ....altii pot ramane marcati pe viata. (nu spun ca nu iti ramane si asa o rana nevindecata in suflet!) |
din pacate si eu am o poveste identica dar cu final fericit. o prietena f apropiata a patit acelasi lucru, dar din fericire in ultimul moment au ajuns la budimex, tot cu interventii la minister si cu ajutorul smurdului. nu vreau sa sperii pe nimeni, doar sa atentionez si eu sa fiti atente la cel mai mic semn al bebelusului si sa nu acceptati raspunsuri evazive de la neonatologie. nasteri usoare si bebelusi sanatosi tun!
mami de strengarel dulce Rares Mihai si surpriza 16+
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma...