Pufi de 2010 (205) - LMA Iustin, Caius si Tudor!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Am si eu ceva intrebari pt fetele mai documentate ca mine. Maine mergem la vaccin si am inteles ca tb sa facem 2, daca vreau sa aman unul, maine ar tb sa fac ROR-ul? Care e diferenta intre ROR si Priorix? Cel de-al doilea vaccin, cel pe care l-ati amanat este cel de la cate luni? Multumesc anticipat!

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Eu stiu ca ROR (rujeola, oreion, rubeola)inseamna bolile targetate, nu ca ar fi vaccin, dar nu sunt sigura. Priorixul stiu ca este vaccinul pe care am sa-l fac mirecuri pt asa ceva inaintea celui de 12 luni Infanrix. Il aman pe Infanrix caci are deja anticorpi de la vaccin 2,4 si 6 luni.
La 13 luni fac Infanrix, la 14 Prevenar care ar trebui parca tot la 12, ultima doza. Doar ca pana acum a existat cu 7 tulpini, iar acum a aparut cu 13 tulpini. Asa ca mai trebuie facuta o doza suplimentara

varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

www.adoptaunurs.ro

mult, nu stiu de ce intelesesem ca este un vaccin cu denumirea asta.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

La Multi Ani Iustin!

La Multi Ani Caius!

La Multi Ani Tudor!

Sa cresteti mari, sa va bucurati mereu mamele!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happyella spune:

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Citat:
citat din mesajul lui happyella

fiica-mea doarme de la 5 si nu da semne ca s-ar trezi... ce sa fac? sa o trezesc?

m-am tot foit prin casa doar, doar s-o trezi dar nu 'functie'

Sunt o mamica fericita de Motanica pufoasa

Se reface dupa petrecere?

varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

www.adoptaunurs.ro

intr-un final s-a trezit pe la 19.30, dat iaurt si apoi lasat sa misune prin casa... plus joaca la greu... a cazut rupta acum un sfert de ora

Mergi la inceput

miremia tortul arata bestial
ruxita eu ii dau homeopate asa: sambucus CH5 2 granule/zi pt muci si pt raceala un cocktail din phitolacca CH5 , ferum phosphoricum CH5, echinaccea CH5, belladonna CH5 cate 7 granule din fiecare in 100 ml apa. Din apa obtinuta in urma dizolvarii granulelor se da cate o lingurita din ora in ora pana la ameliorarea simptomelor de raceala si apoi se mareste intervalul de timp. Schema este data de medicul homeopat al finutei mele care are un baietel de 1 an si o luna.
Nu pot spune daca au efect pt ca fiica-mea le cam scuipa, iar intre timp ii dau si panadol si picat. colargol.
tomaca prin ce a trecut saracul buturel... plangea inima in mine cand am citit... sa uite repede experientele de la dr

Mergi la inceput

La Multi Ani Caius!
La Multi Ani Tudor!
La Multi Ani Iustin!

Sa fiti sanatosi, norocosi si sa aveti in viata numai bucurii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

La Multi Ani Iustin!

La Multi Ani Caius!

La Multi Ani Tudor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

LMA Iustin de mami Elena_Iulia!
LMA Caius de mami Ruxita!
LMA Tudor de mami Alexia28!

Sa fiti sanatosi, voiosi, papaciosi si norocosi!

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput

Buna dimineata, lasam o cafelutza calda, aburinda, mamicilor care inca mai dorm cu pufii lor cumintzei!

Noi am avut o noapte mai ok, s-a trezit iris sa pape pe la 3 si s-a foit pana pe la 4...dar in rest am dormit..Nu stiu de ce dumnezeu sunt asa fresh presh...Poate gratie saptamanii maraitoare. Am avut mare bafta cu diana, care a primit bonus la calificarea la olimpiada judeteana la engleza...3 zile libere...si i-a mai facut animatie sora-sii, ca altfel...eram prin fasole..

Am citit tot, dar daca n-am scris la timp...sa vad ce-mi amintesc..

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput

Bubu_bu....vazut filmulet..Raul e un scump, e asa de vesel, si are niste dintisori asa de frumosi...
Tomaca..multa putere ti-a trebuit...bine ca ati scapat acum, si de decalotare, si de toate celelalte, sa te poti linisti un pic...
Miremia...superb tortul, bine ca ai gasit cofetaria care sa-l faca si multa bafta delfitzei la vaccin astazi. Am vazut ca a raspuns Tomaca la intrebarea ta!
Lucia...stiu ca e greu, si ca voiai sa fii acolo pentru pui la ora nasterii..Dar gandeste-te ca tu esti acolo mereu, in fiecare ora a vietii lui! Multa bafta la examen!

Multa sanatate pufilor bolnaviori si muciosi, iar celor dintzosi...nopti si zile ne-maraitoare, sa iasa dintzii repede si fara dureri!
Un inceput de w-e minunat, tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

LMA Iustin de mami Elena_Iulia!
LMA Caius de mami Ruxita!
LMA Tudor de mami Alexia28!

sa cresteti mari, sanatosi si sa aveti parte de tot ce e mai bun in viatza!

sorina sarumana de cafea...la mine merge ...da ce merge....eu sunt la capitolul...presh...
asta noapte mai aveam un biberon de apa...il mai accepta insa...de atata ori se trez incat efectiv nu pot deschide ochii....imi sunt lipiti si nu-i nimeream gura

noi suntem intarziati cu vaccinul..asa ca trebuie facut saptamana viitoare. stiu ca s-a tot vb insa io uit de la mana la gura.
eu am apucat sa fac infarixul....adik le-am cumparat , nu de la stat. acum , la cel de 1 an pe care trebuie sa-l cumpar? tot infarixul?
incerc si sa ma duc maine la medlife sa-i fac analize...asa de control...( macar lui ca je......)

trebuie sa ma uit si eu sa vad tortul lui mire....

in leg cu intalneala...incerc sa ajung si eu...sa vedem sa ajungem sanatosi pana dum

sa aveti o zi superba
]

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput