Pufi de 2010 (205) - LMA Iustin, Caius si Tudor!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Xela o sa fim asa: tu, ele, me, micki si cred ca si alex si dece daca vor si pot. oricum invitatia este deschisa pt toata lumea, daca va face placere sa beti un suc cu noi.

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

No daca invitatia e deschisa si eu vin,am zis!

Sa aveti o intalnire frumoasa

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Nimeni nu ne poate face sa ne sintim inferiori fara permisiunea noastra."

Mergi la inceput

Oare micki de ce nu ne mai scrie?

Motto-ul de azi:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Oare micki de ce nu ne mai scrie?

Motto-ul de azi:

Cred ca nu are timp...

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Citat:

Buna seara fete!

Eu sunt fericita, i-am dat comanda pt tort la cofetaria la care imi doream f mult sa i-l fac. Se numeste cofetaria Altfel si am mancat la botezul delfitzei un tort f f delicios de la ei. Sper sa iasa si frumos ca-n poza.

Acum sa ma si plang nitel.....ma duc la posta sa trimit un plic. La 19:05 intru si ma asez la rand, erau 2 persoane...un tip care platea si inca unu'. Pe la 19:20 il intreb pe tipul din fata vazand ca tot scoate plicuri dintr-o mapa...aveti multe? La care el imi zice "am avut opt dar mai am ^%$** (inteligibil). Zic bine...am stat un sfert de ora, mai stau 10 minute. Aveam copilul in masina, dormea...era si ta-su dar na.
Pana la urma am asteptat 40 de minute dupa nesimtit, la un moment dat i-am spus ca ar fi fost dragut din partea lui sa-mi spuna ca dureaza, daca tot il intrebasem. Deci....unii sunt prea nesimtiti frate, nu stiu cum de ii rabda pamantul!
Gata....m-am racorit!

_

Si nu ne dai si noua link cu tortul Marei sa salivam in avans la el ...eu m-am dus la cofetarii am cercetat si prospecatat...o sa il fac eu acasa ...mai ales ca or sa fie doua ....sper sa iasa gustos ...pardon ...gustoase

Cat despre nesimtiti...e plina lumea de ei ...iar la posta mai tot timpul sunt d-astia care trimit plicuri/colete cu sutele ...parerea mea ca ar trebui primiti la un ghiseu special ...nu sa incurce pe toata lumea ...dar na ...traim in Romanik

Mamica mandra de odorul ei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui elefantica

Citat:

Buna seara fete!

Eu sunt fericita, i-am dat comanda pt tort la cofetaria la care imi doream f mult sa i-l fac. Se numeste cofetaria Altfel si am mancat la botezul delfitzei un tort f f delicios de la ei. Sper sa iasa si frumos ca-n poza.

Acum sa ma si plang nitel.....ma duc la posta sa trimit un plic. La 19:05 intru si ma asez la rand, erau 2 persoane...un tip care platea si inca unu'. Pe la 19:20 il intreb pe tipul din fata vazand ca tot scoate plicuri dintr-o mapa...aveti multe? La care el imi zice "am avut opt dar mai am ^%$** (inteligibil). Zic bine...am stat un sfert de ora, mai stau 10 minute. Aveam copilul in masina, dormea...era si ta-su dar na.
Pana la urma am asteptat 40 de minute dupa nesimtit, la un moment dat i-am spus ca ar fi fost dragut din partea lui sa-mi spuna ca dureaza, daca tot il intrebasem. Deci....unii sunt prea nesimtiti frate, nu stiu cum de ii rabda pamantul!
Gata....m-am racorit!

_

Si nu ne dai si noua link cu tortul Marei sa salivam in avans la el ...eu m-am dus la cofetarii am cercetat si prospecatat...o sa il fac eu acasa ...mai ales ca or sa fie doua ....sper sa iasa gustos ...pardon ...gustoase

Cat despre nesimtiti...e plina lumea de ei ...iar la posta mai tot timpul sunt d-astia care trimit plicuri/colete cu sutele ...parerea mea ca ar trebui primiti la un ghiseu special ...nu sa incurce pe toata lumea ...dar na ...traim in Romanik

Ele am pus poza in album, o sa difere putin culorile dar sper sa iasa dragut.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui elefantica

Citat:

Buna seara fete!

Gata....m-am racorit!

_

Ele am pus poza in album, o sa difere putin culorile dar sper sa iasa dragut.

_

...SUPERB!!! ...

mda ...eu n-am avut rabdare si am intrat pe site-ul lor .......maaaaaaaaaare greseala...ca m-am uitat la poze e una...dar m-am uitat si la compozitii ...nu ma mai pot oprii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Salut si eu patriotic....

Am mai citit pe parcursul zilei, n-am apucat sa scriu, acun nu mai stiu ce-am citit...stiu subiectul mult-disputat si nu ma simt in starea necesara sa mai zic ceva, si cred ca s-a cam zis tot...

Azi am zis ca trecem la pampers nr 4. Pana acum n-am avut nici un fel de pb cu marca asta. I-am pus in seara asta unul 4, vreo ora, pana in baita si cand am dezbracat-o era plina de bubite...a mai patit cineva?(ca presupun ca majoritatea pufilor sunt la nr 4) am reusit ca mai gasesc vreo doi nr 3 prin casa sa-i pun peste noapte si o mai incerc maine...ar fi grozav sa am o cutie plina cu 160 de scutece pe care sa nu le pot folosi

pe langa asta, am senzatia ca iar face bubite pe umeri....cred ca o iau pe aratura in curand....e inca prea devreme, nu-mi dau seama daca e alergie....sper sa nu respinga si laptele asta

aaa, mi-am amintit de Dragos mic si pitic...sanatate multa, puiule, sa scapi repede de probleme

Mire, nu ne arati si noua tortul?pls... ma bucur ca sunt ok analizele piticei.

Tomaca, bine ca ati scapat, in cateva zile uita Tudorel tot

Eu nu cred ca pot ajunge duminica, o sa fac tot posibilul, mi-ar placea tare sa va cunosc...dau un tel la Xela daca cred ca reusesc(pot?)

sa aveti o noapte linistita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Mire, am vazut tortul...e superb....ai ramas si tu impresionata de torturile de pe site-ul ala,ha? Ai intrebat cumva daca pot fi separate etajele?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui haircut

Mire, am vazut tortul...e superb....ai ramas si tu impresionata de torturile de pe site-ul ala,ha? Ai intrebat cumva daca pot fi separate etajele?

mami de fetita finuta

Da, da, multumim de pont!

N-am intrebat dar cum la al meu fiecare etaj va avea alta compozitie sunt sigura ca se poate, mai ales ca estajul 2 sta pe martipan. Ce logica am si eu!

_

Mergi la inceput

e intradevar ff frumos tortul,adica mie una imi place

Motto-ul de azi:

Mergi la inceput