Clinica oftalmologica pentru copii

Clinica oftalmologica pentru copii | Autor: delsim

Link direct la acest mesaj

E timpul sa mergem cu fetitza noastra la primul consult oftalmologic din viata ei. Am auzit de Oftapro.E ok acolo?mai exista si alta clinica de copii, sau care sa aipa si oftalmologi profilati pe copii in Bucuresti?Si daca facem programare la Oftapro, la ce doctor?Aveti experiente, preferinte in sensul asta?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elyante spune:

La Oftapro am fost cu cea mare acum vreo 6 ani la d-na dr. Daniela Cioplean. Imi amintesc ca la a doua consultatie, copilul care avea aproximativ 1 an si jumatate nu a mai vrut sa colaboreze si d-na doctor s-a cam enervat si mi-a spus mai mult sau mai putin voalat ca-i prea alintata. M-am enervat si eu si nu m-am mai dus la ea. Cu cea de a doua m-am dus la dl. dr. Adrian Burloiu. Pe vremea aceea (adica acum vreo 3 ani) aveam cabinetul pe Calea Victoriei dar urma sa se mute intr-un nou sediu. Dar daca cauti pe google cu numele lui gasesti pagina lui de net.

Oricum, problema cu amindoi este timpul lung de asteptare. Daca suni acum gasesti loc pentru o programare poate peste 2 luni. Eu am vrut sa ma duc la Burloiu in septembrie anul trecut inainte sa inceapa cea mare scoala si am renuntat cind mi s-a spus ca aveau loc tocmai in noiembrie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delsim spune:

Doua luni?Dumnezeule...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MACARIE spune:

eu am fost cu fetita la oftapro acum cateva zile ...am sunat vineri si ma programat luni ...nu am stat 2 luni....a mers repede , poate pt ca eram primele venite am avut programare la ora 9 dimineata , daca iti permite timpul tot asa sa ceri si tu ora pt ca esti prima venita si merge repede.....doctorita a fost ok , Grigorescu parca o cheama...... tot controlul dureaza 1 ora si un pic, dar trebuie sa fi atenta la ea dupa control pt ca o sa-i puna niste picaturi in ochisori su cate ore nu prea o sa vada cum trebuie....oricum controlul trebuie facut , multa bafta iti doresc si daca mai ai intrebari......

Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos

Mergi la inceput

Si dna dr. Grigorescu s-a purtat bine cu copilul, a colaborat ok?Cat costa toata treaba?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

am o prietena care a fost, ani buni de zile, director la o mare companie ce vinde produse oftalmologice

ea mi-a spus asa: atunci cand vrei sa mergi la un consult cu copilasul sa nu mergi unde vand si ochelari fiindca medicii angajati au sarcina, clar trasata, sa nu iasa nimeni din magazin fara asa ceva! in special la copilasi, le prescriu si le spun ca nu-i grav dar cel putin 1 an sa poarte ochelari ca se regleaza vederea. Intr-adevar se regleaza natural si nu ar trebui multi dintre ei sa poarte ochelari.

Ea ne-a spus sa mergem in spitale sau cabinete de ofta care nu au parteneriate cu tot felul de companii care vand ochelari, fiindca atunci cu siguranta plecam acasa cu o pereche de ochelari

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

Va rog sa-l ajutati pe ALEX! http://dianalaura.wblog.ro/.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

la infosan, la dn-a dr Ciubotaru, tanara si draguta si f bine pregatita, a avut rabdare de toate bancurile lui Gh si a mai si ras la ele:) si doar Sofia a plecat cu ochelari:) (dar ma mostenetse din pacate, are -1.25 deja....)

http://www.infosan.com.ro/

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Ah , si medicul de familie zice ceva de Dr Ciubotaru,dar uitasem unde lucreaza.Mersi, Sabina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elyante spune:

Macarie, eu m-am referit la programarile pentru d-na dr. Cioplean, nu la cele pentru ceilalti medici care lucreaza la Oftapro.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Eu am mers la Oftapro la dr Daniela Mladin. In afara asteptarii de 45 de minute (e drept ca era spre sfarsitul programului),eu am fost multumita. Copilul meu e mare-9 ani, dar dr. a avut rabdare sa-i raspunda la toate intebarile si neclaritatile despre aparate, lentile etc ... si a avut ceva. N-am plecat cu ochelari :).

Mergi la inceput