Ian-Feb2011- Hai Andri, Angie,Gabi, Cata!(176)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

am bagat pozici cu bebel de aseara

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia si Eduard Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simis spune:

Neata fetili!
Simo pt cafea!

HAI RALUKARA!!!!!!
HAI MADALINA_M!!!!!
HAI ANDRI_31!!!!!!!!!

Bey dar ce activitate matinala pe aci pe la noi...
Hai fetelor curaj!Azi vin minunile!
Parca nu mai am rabdare, abia astept sa vina si bb meu, da tot e cam repede deocamdata...
35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

neata si de la mine
ce multe as avea de spus..
in primul rand imi pare rau, foarte rau pt Abramburik si Mihatp, cuvintele sunt de prisos, sper sa va dea Dzeu putere sa mergeti mai departe

felicitari celor care au mai nascut intre timp, Maimutica...sper sa fie bine fetita ta

am vazut multe poze, bebei frumosi, sa ne traiasca sanatosi tuturor

eu am scapat de febra, de azi nu mai iau antibiotic,am scapat si de drumurile de 2 ori pe zi la injectie... am, sau am avut e colli, dar acum cred ca m am pricopsit cu o candida de la atat antibiotic, m am saturat de pastile iau cu pumnu....si pt anemie...in fine m oi face eu bine

sunt obosita, bebik are si ea colici dar in general ea e bine, papa si doarme

mi aduc aminte Madalina m avea o nedumerire...sa fie capricorn...varsator???uite ca a ales bb si e capricorn, deci
hai Madalina!!!!

hai Ralukara!!!

pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sherbi spune:

neata si de la mine!

hai ralukara, madalina_m, andri!

mutlumesc din suflet de aprecieri! si eu sunt incantata tare de sedinta foto cu burtica. mi-am luat si un album si azi ma duc sa le scot pe cele mai reusite.

am si eu o nelamurire. ralukara are la semnatura 39+, insa in listuta de pe prima pagina are dpn pe 7 februarie,adica vreo 37 de saptamani si jumatate. ciudat, nu?

mi-am facut si eu bagajelul. mersi gabiu pt. informatiile legate de euromaterna. daca nu ma insel, citisem pe diverse forumuri ca pana acum dvd-ul cu nasterea lui bb era cadou din partea clinicii. acum vad ca e contracost. ca la noi la nimenea. o minune nu tine prea mult. si 2 mil mi se pare exagerat, dar profita ca e un moment unic si fiecare mamica si-l doreste.
in schimb, ma bucur ca o sa am parte de un personal profi si conditii. ca dupa experienta cu personalul din elias, m-am lecuit de spitalele de stat.

ma duc sa-mi fac o cafelina deco cu lapte si revin pe baricade.

Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007) si 35+marc ioan
AMR 28 DE ZILE
poftiti la poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wudy spune:

Neata!

Am venit repede sa citesc de RaluKARA si de bebele ei dar vad ca inca nu si-a scos nasucul afara.
Si surpriza, mai vine si bebe de Madalina.
Aha, dupa temerile mele de aseara ca ce ma fac daca ma apuca nascarea inainte de data programata de cezariana. Uite ca mi-a aratat Madalina ce sa fac, fug la spital
Deci GALERIEEEEEE :

HAI RALUKARA !!!

HAI MADALINA !!!

Hai bebe Maia si bebe de Madalina, scoate-ti nasucurile afara!

36+

"Hotararea de a avea un copil este cea mai importanta. Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmin26 spune:

HAI RALUKA

HAI MADALINA

Sa va de a D-ZEU nasteri usoare si bebei sanatosi

Crina
saptam.40 cu Lukas Christian

In curand o sa fim 3...!!!

Daruieste-i lui D-zeu inima si D-zeu iti va oferi cerul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

HAI RALUCARA!!!

HAI MADALINA!!!

Pup,
Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Citat:
citat din mesajul lui luciact

mi aduc aminte Madalina m avea o nedumerire...sa fie capricorn...varsator???uite ca a ales bb si e capricorn, deci

mami fericita de printesa Eva Maria 08.01.2011

Ba am sa te contrazic De astazi soarele este in zodia Varsatorului.

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti
nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins
pentru a-ti rasplati indrazneala"

34+ Darius Alexandru - Mare Papuas
Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmin26 spune:

Noi suntem bine,incercam sa ne acomodam,de astazi am si eu ajutor a venit mama la mine,am fost terminata singura zilele astea,noroc cu sotul din dotare,care este un scump...acum mi-am dat seama ce familie minunata am
Bebele meu este cumintel,plange foarte mult la schimbat iar cu titi nu prea stiu cum sa-i dau,in spital mi-au zis 20 min la un san,schimbat scutecul ,apoi alte 20 minute la celalalt.....,ieri cand a venit moasa la control mi-a zis ca doar 10 min la unul si 10 la altul,am incercat si asta dar parca nu se satura,dupa alte 10 min incepe din nou plansul si uite asa ieri am stat toata ziua la titi
Momentan lapte avem suficient,sntem fara colici si ne trezim din 3 in 3 ore noaptea sa papam.
Am pus si niste poze cu bebica.....
Am citit din urma,va multumesc ca v ti gandit la mine chiar daca sunt mai departe.....sunteti minunate

Crina
saptam.40 cu Lukas Christian

In curand o sa fim 3...!!!

Daruieste-i lui D-zeu inima si D-zeu iti va oferi cerul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

De Andri nu mai stim nimic?

HAI ANDRI31!!! ASTEPTAM VESTI BUNE, BEBE SANATOS SI MANCACIOS!!!

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti
nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins
pentru a-ti rasplati indrazneala"

34+ Darius Alexandru - Mare Papuas
Bebe

Mergi la inceput