BIOGENESIS FERTLITY CENTER(24)
Raspunsuri - Pagina 7
nutzyca spune:
buna fetelor,ms mult ingeras eu fac fiv in belgia si aici mi s-a pus la primele doua doar cate unu..cred ca e o regula nu stiu,dar ac mi au pus doi bb sper din toata inima sa fie macar un puiut prins....ingeras tu ai facut ET cu doua zile inaintea mea, ai ceva simptome, simti ceva?
ingeras26a spune:
Donat fiolele de puregon, gata:)
Nutzyca, nu am niciun simptom, dar cred ca este mult prea devreme...practic as fi la 6 zile dupa ovulatie (=punctie), deci...
de-abia la inc sapt viitoare poate.
Si nici nu le caut, ce-o fi, o fi!
Eu nu am avut simptome la nicio sarcina, exc durerile de sani, pe care acum le pun pe seama tratamentului, asa ca...
tu ai?
Ingeras, mami de Maya
Maya va avea o surioara sau/si un fratior! cand va vrea Dumnezeu...
5 sarcini pierdute 5-8 sapt
1 extrauterina
1 FIV nereusit (6 blasto AA)
nutzyca spune:
INGERAS nu am nici un simptom sunt in a doua zi dupa ET..nici eu nu as vrea sa le caut dar simt ca am nevoie sa ma agat de ceva ...nu stiu o mica speranta acolo...sunt constienta de sansele reusite dar eu tot vreau sa cred ca reusesc ...imi poti spune daca stii ceva de nidare?e musai sa simtim ceva intepaturi stiu eu sau depinde de la org la organism?si spune mi daca tu iei ceva pastile...mie nu mi au dat nimic nici macar acid folic care stiu ca e recomandat
ingeras26a spune:
Nutzyca, eu iau prednison 2 pe zi, utrogestan 8 pe zi, climen 3 pe zi, aspenter si femibion + clexane.
Ingeras, mami de Maya
1 extrauterina
mocanita spune:
Buna seara,
Nu am mai scris pana acum la subiectul asta cu toate ca va citesc cam de prin iulie 2010 cand m-am hotarat sa fac FIV la Biogenesis..Facut in octombrie, acum sunt insarcinata in 16 saptamani si fericita :).. Va scriu pentru ca mi-au mai ramas 9 fiole de menopur pe care le donez cu drag oricui are nevoie. Nu stiu daca am activat PM si nici nu stiu cum s-o fac, asa ca oricine are nevoie scrieti-mi aici pentru ca intru des sa va citesc si sa ma bucur pentru voi. Aa, mai am si cateva seringi si un ac nou de pen, sigilat. V-am pupat.
ingeras26a spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mocanita Buna seara, Nu am mai scris pana acum la subiectul asta cu toate ca va citesc cam de prin iulie 2010 cand m-am hotarat sa fac FIV la Biogenesis..Facut in octombrie, acum sunt insarcinata in 16 saptamani si fericita :).. Va scriu pentru ca mi-au mai ramas 9 fiole de menopur pe care le donez cu drag oricui are nevoie. Nu stiu daca am activat PM si nici nu stiu cum s-o fac, asa ca oricine are nevoie scrieti-mi aici pentru ca intru des sa va citesc si sa ma bucur pentru voi. Aa, mai am si cateva seringi si un ac nou de pen, sigilat. V-am pupat. |
felicitari pt sarcina si sa fie intr-un ceas bun!!! sarcina usoara si bb sanatos! si acum toarna, cati ai pus, cati s-au prins, acum pp ca stii si ce este bb / sunt bb:)
ai PM activat!
Ingeras, mami de Maya
1 extrauterina
mocanita spune:
:)am pus 3, s-au prins 2 dar unul s-a oprit din evolutie la 6 saptamani din pacate.. oricum eu sunt fericita si cu unul, normal, ar fi chiar culmea.... mai am congelati 2x4A daca nu ma insel...e baiat :)
Arianna_M spune:
Mocanita ....felicitari ....sarcina usoara
noi am fost la "fototgraf" azi , de ziua lui tati sa ii facem un cadou
ce parere aveti de noi ?
suntem fotogenici ???........faza e k stam cu fundul in sus
http://ariannam.sunphoto.ro/Bebe_-_10_sapt_si_5_zile
10 + ........ cu
Bebe
catalina2307 spune:
mocanita - felicitari si sarcina usoara. Te trec in lista gravidutelor noastre. Mai intra sa ne dai de veste cum esti.
Arianna - sarcina usoara in continuare.
ingeras - panaramele au iesit la datorie de la inceputuri. Vrei tu mai multe? Ia de aici.