BIOGENESIS FERTLITY CENTER(24)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tokyo spune:

nici eu nu am renuntat 100% la sare. evit alimentele sarate cat se poate, insa in mancare tot pun putina sare.

in rest, totul bine. cateva intepaturi prin ovare parca simt si eu. sanii s-au mai detensionat putin (in timpul stimularii m-au cam durut).
e greu de stat in pat toata ziua, dar de maine ma gandesc sa incep sa mai fac si eu putina miscare prin casa. oricum, pana luni cand incep serviciul, mai e destul timp pentru odihna.

filipac, ai dus puiutii acasa la ei? cum a fost drumul?
ingeras, nu te speria. ne vom descurca noi si cu 4, sanatosi sa fie
ar fi o premiera la biogenesis :))))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Tokyo,

Nu stiu daca ar fi premiera.

Cat despre descurcat, eu clar nu ma pot descurca cu 5 (Maya incl) :))
Eu incep serv, gata, nu mai am rabdare. Oricum nu am stat numai in pat.

Cand faci beta?

Ingeras, mami de Maya
Maya va avea o surioara sau/si un fratior! cand va vrea Dumnezeu...
5 sarcini pierdute 5-8 sapt
1 extrauterina
1 FIV nereusit (6 blasto AA)

Mergi la inceput

cred ca vinerea viitoare (parca asa mi-a spus crisitna).
o sa intreb si daca au avut sarcini trigemelare sau cvadruple :))
totusi, ca sa se dezvolte sanatos si sa aiba loc in burtica, doi ar fi suficienti (eu am 50kg si am vazut ca si tu esti micuta)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Eu am facut in ziua 9 beta k nu mai aveam rabdare ....de la clinica ne chemase in ziua 11

mai aveti putin fetelor

10 + ........ cu

Bebe

Mergi la inceput

arianna, sper sa rezist tentatiei, desi e un laborator medlife chiar langa sericiul meu ...:D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filipac1979 spune:

am ajuns si eu in moldova cea geroasa. a fost ok cu drumul doar ca de azi dim ma simt balonata. oare astia micii isi fac de cap sau o fi de la tratament?
nici eu nu cred ca e asa panica cu sarea dar pe mine nu ma lasa barbata-miu, nici macar sa gust din mancarea lui.sambata am mancat niste cartofi de la mac si a fost ok dar am sa incerc totusi sa mananc fara pt ca e mult mai sanatos asa.
ingeras deci te duci la servici?eu ma gandeam sa mai stau si maine acasa dar am vb cu sefa-mea si a zis ca maine chiar ar avea nevoie de mine asa ca am sa ma duc ca eu n-am stres la servici, stau doar la calc.dar cand vin acasa am sa stau in pat.
ati inebunit, deja va ganditi la beta, mai avem o gramada, un secol?deci cand se prind astia micii, la cate zile?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nutzyca spune:

buna seara fetelor,eu fac fiv in afara dar am intrat la voi ptr ca am facut ET pe 24 deci....sunt printe voi si sunteti f vesele,eu am pana ac 3 fiv-uri,primul reusit care s a oprit la 6s,al doilea nereusit ac al treilea sper sa fie cu noroc am doi bb si ma rog sa se prinda ceea ce si voua va doresc....m am bucurat sa vad aici mai multe fete care sunt in asteptare ptr un rezultat ca si mn,sper sa nu deranjez

Mergi la inceput

Nutzyca, cum sa deranjezi? bafta MULTA, beta mare si cati iti doresti, atatia sa fie!
unde ai facut fiv si cati ti-ai pus?

filipac, eu mai stau maine, ma duc de joi, si eu tot la calc in principiu, dar oricum am lucrat de acasa si ieri si azi, intentionez si maine.

Arianna, eu nu prea pot sa fac beta mai devreme, nici test, pt ca mie mi se metabolizeaza 10000 de ui pregnyl in peste 10 zile, so, ar putea fi fals pozitiv. Si cum mie Sure check imi depisteaza de la beta valoare 9.75 (verificat cu analiza sange, test pozitiv), nu prea imi vine sa risc.
Si apoi, parca sunt destul de linistita, ca mai am congelatii...deci miza nu e acum ori niciodata. Alt fiv nu mai fac, dar mai am pui congelati, deci sanse ar mai fi. Si daca nu e nici asa, e clar ca Dumnezeu are in plan numai un copil, asa ca nu mai insist... deci sunt f linistita, ca niciodata.

Ingeras, mami de Maya
1 extrauterina

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tokyo

cred ca vinerea viitoare (parca asa mi-a spus crisitna).
o sa intreb si daca au avut sarcini trigemelare sau cvadruple :))
totusi, ca sa se dezvolte sanatos si sa aiba loc in burtica, doi ar fi suficienti (eu am 50kg si am vazut ca si tu esti micuta)

53 kg, 1.65, normala...

pai atunci 2 sa fie la fiecare, am decretat!

Catalino, panaramele?

Ingeras, mami de Maya
1 extrauterina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Citat:
citat din mesajul lui ingeras26a

Si cum mie Sure check imi depisteaza de la beta valoare 9.75 (verificat cu analiza sange, test pozitiv), nu prea imi vine sa risc.

Ingeras, mami de Maya
1 extrauterina

Interesant ca si eu am avut valoare de 9,5 si pe testul Sure check abia daca s-a vazut o a doua linie, trebuia sa ma chioresc si sa o tin in fel si fel de pozitii sub lumina ca sa se vada. Si abia la valoare de 122 s-a vazut clar pozitiv, dar imediat dupa ce nu a mai crescut beta a si scazut si linia din intansitate.

''Uneori, cand ai impresia ca totul s-a sfarsit,viata iti ofera de fapt un nou inceput. Totul e sa stii sa-l recunosti'' Richard Paul Evans

Fiv1-hiperstimulare, Fiv2-nereusit(2007),1sarcina obtinut natural-oprit din evolutie la 3sapt si 3 zile gestational (2010)
MTHFR A1298C heterozigot, cardiolipina pozitiv, PAI1(675 4G/4G) homozigot, mutatia V34L pozitiv-genotip heterozigot
Tratament: femibion 1/zi,folowise 1/zi,acid folic 5mg/zi,magneB6 2/zi,aspirincardio 100mg/zi(sau aspenter75),glucophage 1500mg/zi,Clexane 2x0,4/zi

Mergi la inceput