BIOGENESIS FERTLITY CENTER(24)
Raspunsuri - Pagina 21
Cocolyso spune:
Stiu Adi , sunt alaturi de tine.
Ingeras multumesc, nu stiu cum sa mi-l trimiti.
Tie ti-au dat un tratament (inafara de cel pe care Biogenesis il dau in mod curent) care sa te ajute la sustinerea sarcinii, sa nu mai patesti ca datile trecute?
ingeras26a spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Cocolyso Stiu Adi , sunt alaturi de tine. Ingeras multumesc, nu stiu cum sa mi-l trimiti. Tie ti-au dat un tratament (inafara de cel pe care Biogenesis il dau in mod curent) care sa te ajute la sustinerea sarcinii, sa nu mai patesti ca datile trecute? |
ne intalnim cand vrei tu si se transmite imediat, asta daca nu se transmite via mail / net
am tratamentul uzual de la Biogenesis, care cred ca este valabil pt majoritatea fetelor (dar nu stiu...) + Aspenter (pe care l-am oprit cand am sangerat, de atunci nu am mai luat) + Clexane 0.4 zilnic.
Ingeras, mami de Maya
Maya va avea o surioara sau/si un fratior! cand va vrea Dumnezeu...
5 sarcini pierdute 5-8 sapt
1 extrauterina
1 FIV nereusit (6 blasto AA)
PETRICIA spune:
Fetelor va felicit din tot sufletul..am fost si eu la clinica in data de 21.01 , dar sunt programata la histero , domnul dr. vrea sa vada rezultatul dupa care sper sa incep.
Va pup si me bucur muuuulllttttt pentru voi sunteti toate , SUPER TARE
Cata nu te speria schimb culoarea
filipac1979 spune:
buna dimineataaaa
astazi lumea arata altfel..
fetelor care aveti nevoie de doze de optimism, ma ofer si eu voluntara sa donez. stiu cat e de important ca in momentele astea urate sa fii inconjurat de oameni pozitivi asa ca sunt alaturi de voi asa cum toata lumea a fost alaturi de mine.
si mai stiu ca ce mi se intampla e o minune a sfantului Nectarie si ca fara ajutorul lui nu as fi putut trece peste perioada asta. Dumnezeu are planurile lui cu noi si ne va asculta rugamintile.
tokyo spune:
buna dimineatza, fetele.
filipac, ingeras, cum ati dormit?
intr-adevar lumea arata altfel de astazi. parca durerile de burta si de spate de care ma planageam ieri nu ar fi existat! mai simt cateva intepaturi in burta,cateva dureri de spate dar acum ma gandesc doar ca e bb care creste si se fixeaza bine pentru urmatoarele luni.
ingeras, nici eu nu mai iau aspenter de ieri (tot din cauza sangerarilor acelea de care va povesteam ieri).
Arianna_M spune:
Citat: |
citat din mesajul lui filipac1979 si mai stiu ca ce mi se intampla e o minune a sfantului Nectarie si ca fara ajutorul lui nu as fi putut trece peste perioada asta. Dumnezeu are planurile lui cu noi si ne va asculta rugamintile. |
Neatza ,
sunt de acord cu tine .
si pe mine sunt convinsa ca rugaciunile catre Sf Nectarie , Fecioara Maria , Sf Nicolae m-au ajutat foarte mult .
pana sa incep sa ma rog si sa am credinta nu a aparut minunea , la un an de cand am facut acest lucru , minunea nu a incetat sa apara .
Asa ca fara D-zeu nu putem face nimic....absolut nimic.[/font=Comic Sans MS][/size=3]
11 + ........ cu
Bebe
nutzyca spune:
neata fetelor si burticilor,cu siguranta transmiteti energie pozitiva multor fete...ma bucur ca m-am oprit aici la voi pareti a purta noroc una alteia si sper sa imi purtati si mie,cate optr voi toate