BIOGENESIS FERTLITY CENTER(24)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Filipac, daca pt mine si Tokyo nu am plans, tu ai reusit sa-mi pui capac (nu pt ca ma bucur mai putin pt noi, dar au fost f rapide rez, unul dupa altul).

Bravooooo, sa fie intr-un ceas bun si sa dea Dumnezeu sa ducem toate sarcinile pana la capat.
Inteleg ca toate avem cate un bb in burtik? aparent... sa fie sanatosi!!!

Ingeras, mami de Maya
Maya va avea o surioara sau/si un fratior! cand va vrea Dumnezeu...
5 sarcini pierdute 5-8 sapt
1 extrauterina
1 FIV nereusit (6 blasto AA)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filipac1979 spune:

sincer eu sunt intr-un soc emotional.da am timp 9 luni sa-mi revin
puteti sa va imaginati ca idiotul ala de la laborator caruia nu am stat sa-i pov ca eu am facut fertilizare i-a spus sotului meu ca nu sunt insarcinata, ca e valoarea prea mica. da el stia ca daca is 2 cifre e de bine. si cand am sunat-o pe maria era draga de ea asa emotionata.sunt niste oameni extraordinari, de exceptie n-am cuvinte.
na si acu eu ce fac?astept sa-mi creasca burta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misa_21 spune:

Moamaaa!Da ce v-a pus bre acolo de ati reusit toate?Cam tare!!!!

Bravo voua!

Catalinax2!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeys spune:

Felicitari fetelor,

mi-ati facut ziua frumoasa.

Doamne ajuta sa fie bine.
Va pup cu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tokyo spune:

ai dreptate, ingeras!
pentru Filipac m-am bucurat si eu tare mult, mai ales ca ii cunosc povestea atat de bine!

deci, acum trebuie sa avem toate grija de bebei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Citat:
citat din mesajul lui filipac1979
na si acu eu ce fac?astept sa-mi creasca burta?

Paiii stai asa ca iti povestesc eu. Acum tu te vei bucura pt urmatoarele 24 ore dupa care incepe stresul. O sa tot faci beta pana sare de 1000 - ca asa vrea Dr. D - si vrei nu vrei vei fi cam agitata, dupa asta este stresul cu inimioara. Bate , nu bate , cat de tare bate. Apai stresul morfofetalei. E sanatos, nu e sanatos. Nici nu o sa te dezmetocesti ca vine stresul urmatoarei morfofetale. Si parca ai niscai contractii. Da colu o fi ok? Dar parca te doare mijlocu. Clar se intampla ceva. Si tor asa vreo 40s. Dupa care nasti. Moamaaaaaaa...o avea toate degetele? O fi ok? Daca are ceva naspa care nu se vede. Si cnd o sa descoperi ca bietul pui le are pe toate o sa ii apara o bubitza pe nas. Si atunci sa vezi stres.O fi de bine, de rau, poate ai mancat ceva nasol. Si parca totusi nu mai ai lapte asa cum aveai cu 2 ore in urma....alt stres.
In concluzie. Viata ta de acum inainte va fi un stres total.

Zilele si noptile in care vei legana non stop si vei fi zombi sunt bonus.La pachet cu maimutzu.
Deeeeeeeci ...incepand de acum bucura-te de fiecare moment magic care ti se va intampla.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Pup si eu misa. Tare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta2 spune:

Catalina, ce mare adevar graiesti. Oricum, momentan m-a distrat ce ai scris.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redramy spune:

Nu fac parte din acest topic, dar va citesc constant!
Vreau si eu sa felicit proaspetele gravidute ingeras26a, tokyo si filipac1979 si sa le urez 9 luni usoare si fara incidente neplacute!
Pentru catalina2307 tot respectul si admiratia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella28 spune:

Fetelor, felicitari, sa fie bine pana la sfarsitul celo 40 de saptamani. Veselie mare aici si aveti toate motivele din lume.

Cata, Coco, Rock, Filipac

mutatie hetero MTFR C677T, 1 sarcina oprita in evolutie la 5-6s obtinuta prin FIV iun-2010

Mergi la inceput