LMA licurici ian-feb2009(134)
Raspunsuri - Pagina 19
Selene_Bunny spune:
Sunt trista si ingrijorata...
Mancam cereale si va citeam, Daria colora...
A venit acum la mine: "e cu kk la fund (zice sund), termina papa asta".
No, mai zi ceva... ![]()
Sa stiti ca o parte din familia mea (matusa, unchiul si varul meu) asa comunica, urland unul la celalalt. Si la mine, uneori. Altfel cred ca nu se aude si nu se intelege.
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
NOU - colectia de martie!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii
ada_coman spune:
Robert 
Ana 
Ioana 
Sa cresteti mari si sa fiti sanatosi! 
Miere bravo lui Aidan!!
E tare simpatic cum stie el sa faca si cuvinte cu litere! Mai si voi ce radeati pe infundate acolo? :))
Anuc multa sanatate lui Filip!
Vad ca si noi am inceput cu muci, nu era de ajuns tusea asta care tine de mai bine de o luna. 
Cu centura, eu pot sa-ti spun ca mi-am luat de cea de la Chicco si nu am fost f multumita de ea. Pt ca e prea lata si nu ma puteam aseza, pt ca mi-am luat marime L si era prea mare...La Daria am avut centura de aia clasica "brau" cumparata de la piata/toneta si m-am impacat tare bine cu ea, e mai ingusta si stangea fff bine.
Selene
sa-ti gasesti echilibrul in tot si in toate!
Pentru noi nimic nu mai e la fel de important ca bunastarea si sanatatea copiilor nostri. Tat-su e topit dupa ele si el e uneori obosit, dar asta e sunt ai nostri si trebuie sa-i crestem si sa-i iubim neconditionat ca sunt rodul iubirii noastre. Nu ne iubim doar in pat, ci si prin copii nostri, prin ceea ce sunt ei pt noi. Sex facem cand mai e timp, mai trece si luna uneori, important e sa fim sanatosi, ca restul le rezolvam noi! ![]()
Ii multumesc in fiecare zi lui Dzeu ca am doi copii sanatosi, ceea e cel mai important! ![]()
Si eu mai tip la ele, cand nu ma mai pot intelege in niciun fel...si rezultatele stiti care sunt? Daria se ratoieste si ea la mine si nu are decat 3 ani jumate. 
Am inteles ca nu e bine si fac tot posibilul s-o fac sa inteleaga ca nu asa se discuta.
Dar pana nu-i trec frustrarile nu termina.
Apropos de stricaciuni si alte alea...stiti cum ii spunem Karinei? "pantzarul"
Pe unde trecea darama tot in urma ei...mai face si acu, insa parca s-a mai potolit, insa cand se joaca e o dara de jucarii toata casa...iar pe mine ma enerveaza la culme ca pe unde merg tot calc pe cate una. ![]()
Ledi unde a dormit David azi noapte? 
Ioana fff frumos tortul
si petrecerea cu copilasii! E un norocos Lucas! 
Daiopri multa sanatate de la noi! 
Cine imi poate zice si mie cate zile ii pot face piticului aerosoli cu ser si dexa? Multumesc! 
Mamica de
Daria-Ioana 15.08.2007 si
Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
Un vot, va rugam ad.jpg www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank"> Daria chic
asparagus spune:
Cami, ai PM!
Multumim tuturor pentru complimente!![]()
Au fost primele 2 torturi pe care le-am facut in viata mea...dar nu si ultimele...![]()
Robert
Ana
Ioana
Sa cresteti mari si frumosi, sa fiti fericiti si sa va bucurati parintii in fiecare clipa!
Anuc, abia acum am vazut pozele cu voi de pe mail...ce graviduta superba esti...radiezi parca harmonie si implinire!
Miere, Aidan ramane preferatul meu...dar imi pare rau de zulufi, era asa dulce cu ei...
Ioana
mamica fericita de
Lucas 18.01.2009
http://www.foto-la.de/Lucas/
crisspy spune:

ROBERT 

sa-ti traiasca flacaul Porumbita si sa dea Dzeu sa vina si bb2 cand va doriti voi.

ANA 

IOANA 

| Citat: |
| citat din mesajul lui bpaula Despre subiectul cu nervii pe copii nu zic mai nimic de data asta. Ca la dorul care il am acum vag imi amintesc ca m-ar fi enervat vreodata |
Paula ai fost super simpatica la faza asta...cam asa si eu
Iulia sanatate multa Carlei

Oau Miere, l-am admirat pe Aidan pe FB de dimineata...super tare

...| Citat: |
| citat din mesajul lui Daiopri Oare asa mare diferenta face o luna?La cine sa il trimit si pe al meu la studii? |
Daiopri
asa ma gandeam si eu.Anuc sanatate multa lui Filip. Tu cum te simti? Eu nu am avut centura la Razvi dar ma gandeam sa iau acum la no.2. A nascut o prietena de-a mea saptamana trecuta si si-a pus centura si cica e mult mai usor cu operatia. De masura intreaba si tu la farmacia cum se alege (presupun ca o iei de la farmacie).
Ioana cum adica primele torturi? Pai tu ai talent, nu gluma
...nu te opri aici. Ada sanatate piticelor
...la intrebarea cu aerosolii cred ca Irina sau Rox pot sa-ti raspunda cel mai sigur.Am si eu o intrebare: este posibil ca picii nostri sa dezvolte ticuri de la varsta asta? Si cum facem sa scapam de ele, ii ignoram? Razvi are de ceva saptamani un obicei tare scary: merge pe langa perete / pat / mobila si pare ca se uita inapoi ducandu-si si ochisorii inapoi de parca s-ar uita dupa cineva care e in spatele lui, dupa care se uita in fata. Si asta de 3-4 ori la rand. Sa fie un tic sau ma urc pe pereti
? Ca si asa bine nu-mi e...de dimineata am vorbit cu el la telefon si cand i-a auzit vocea lui Adi i-au dat lacrimile... mi-e dor de el 

fetele si copilasiiCrisspy,
fericita de
Razvi si
7 sapt
ada_coman spune:
Anuc, dar chiar ca esti o graviduta sexy!!
Am vazut si copiii frumosi. 

Eliza e superba cu zulufii ei! 
Aalina
Frumosi foc baietii tai si atat de veseli! 
Tare fain tortuletul buburuza, cred ca au fost fff incantati baietii! 
Mamica de
Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
Un vot, va rugam ad.jpg www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank"> Daria chic
ada_coman spune:
Crisspy
cred ca se distreaza Razvi, nu cred sa fie ceva grav. Chiar asa o poza cu burtica nu ne pui si noua? 
Lisa burtica ta unde e?
Mamica de
Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
IRINA.C spune:
Selene io nici macar nu ma mai gandesc la ce sa-ti scriu: maturizeaza-te !TU! si El! sunteti infantili...toti avem probleme, toti muncim, toti nu avem intimidate, toti facem eforturi.Da voi 2 aveti un copil SANATOS! deocamdata...pt ca nu stiu cum si cat va rezista.Toti avem derapaje, toti ne mai enervam da nu e copilul de vina ca voi sunteti in dificultate.
Cum a zis si Dark, si eu vad asta zilnic: ai un copil SA-NA-TOS! si devii de-a dreptul ...nu stiu cum sa zic, infantila???Pai frate Ledi traieste cu sabia deasupra capului si indura asta zilnic! Nu stii si nu apreciezi ce ai! Pofteste o singura zi cu mine in garda ca sa intelegi ca e momentul msa va maturizati!
E complex si pt mine faza cu cortizolul si cuvintele delicate scrise de Miere, dar ti-o spun pe romaneste la sfarsitul stagiului meu de psihiatrie infantila: o veti pierde pe Daria dc nu va potoliti. Stati domne acasa linsititi, mancati voi gem cu paine si ziceti multumesc ca nu tre sa va luptati cu nu stiu ce boala ingrozitoare. Si da , Andrei a avut 5 luni la rand cate 10 zile in medie de muci si nesomn,printre celelalte in medie 6-7 nopti oricum nedormite de garda si inca NU am URLAT NICIODATA la el.
Eu nu mai pot sa citesc cum te tot plangi de copil. Ca aveti greutati e una dar NU TE PLANGE DE COPIL!
LA multi ani Robert de Porumbita! sa fii sanatos si sa dormi macar o noapte legata! ---ceea ce nu cred ca ai trait Selene! Femeia asta care alearga zilnic cu copilul in brate , in sling sau cum poate ea ca sa munceasca pe ici pe colo nu a dormit o noapte legata de 2 ani! How about this? ea nu o fi " rea de somn"????? DAr se educa, se abtine si merge mai departe!
Ada maxim 5 zile. Dc tuseste sec si intr-una incearca macar o zi Ventolin sau Adrenalina. Probabil face bronhospasm.
Azi sunt cobza si eu...dupa 3 garzi in 6 zile am reusit sa clachez tocmai cand lui A ii trecuse. Si de aseara tuseste din nou....ca sa vezi 
Leditia spune:
Neatza..
Ada,a dormit cand in patul lui,cand pe canapea.I-am pus pilota jos,paturici si nu s-a mai culcat pe jos.![]()
Miere,demential Aidan.
Porumbita,sa-ti traiasca flacaul.Sa fie sanatos,fericit si norocos.
La multi ani Robert
Ana
Ioana
Selene,au zis fetele destul..eu pot sa zic doar ca ar trebui cumva sa va gasiti echilibrul si sa incercati sa va revizuiti prioritatile.E foarte urat din partea lui Doru,eu iau foc cand ridica al meu tonul la David,chiar daca face o prostie..Stiu ca e capos,ca face traznai,toti fac..dar fii-miu uneori se ratoieste la mine pe limba lui si nu-mi place.Uneori am impresia si eu ca nu aude cand ii zic calm de o mie de ori un lucru,daca il iau din locul cu pricina,urla,se duce tot acolo..Mai nou a invatat un cuvant ata'' care e gata,pt ca eu ii spun gata mami,nu e voie,nu mai face aia,gata...
Stii,e normal ca totul sa se schimbe,eu cred ca asa e firesc..se schimba prioritatile,se schimba multe,nu mai e vorba de un cuplu ci de o familie,iar copilul trebuie sa fie prioritatea nr 1.
Eu stii cand sunt cea mai fericita?Cand ii vad pe ei cum se joaca,cum se alearga prin casa,cum se tavalesc pe jos,cum il ia David cu manutele de cap pe ta-su si-l pupa..cred ca mi se mareste la propriu inima in mine de fericire:))),cand stam toti 3 si ne dragalim,cand ii spune ta-su povesti seara si investeaza tot felul de chestii,cand rade David in hohote jucandu-se cu el.cand il vad pe el fericit,cand ii vad impreuna,baietii mei,iubindu-se,dragalindu-se..si asa mai departe.Momentele astea inseamna totul pt mine.
Daca mi s-ar reprosa ceva,l-as lasa o zi intreaga cu el,as pleca undeva si seara as veni acasa,dupa ce l-ar culca pe David si i-as zice daca mai poate si mai e in stare de ceva...El vine rupt de la munca,David il ia in primire,asa ca nu s-a plans nicioada.Singurul lucru de care s-a plans a fost ca munceste prea mult pt nimic si ca nu are timp mai mult pt noi,ca petrece prea putin timp cu David..Si chiar asa este..uneori vine la 8,alteori la 9,alteori a venit chiar si mai tarziu,astfel incat nu-l vedea pe David in ziua aia si suferea cumplit...
Asta e,nu poti sa le ai pe toate si sa fie viata numai roz.Multumeste-i lui Dzeu ca e sanatoasa,nu ai vrea sa vezi si sa simti cum e sa fi in pielea unor parinti cu copii bolnavi..atat financiar,cat si psihic sau fizic.Dar,eu mereu am zis ca se poate si mai rau,asa ca sa nu-ti dea Dzeu cat poti duce..
In fine,nu vreau sa ma intelegi gresit,ar fi bine daca ai citi toate postarile si ai medita un pic la sfaturile date de fete..
Eu stiu cum ti-a fost in trecut,dar daca ai ales sa te impaci cu el,inseamna ca ai ales sa-l ierti pt tot,sa stergi totul cu buretele si s-o luati de la capat fara resentimente...daca poti evident.
Off,m-am intins cat o placinta...
Va pupam pe toate si va dorim o zi minunata.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.
ada_coman spune:
Irina multa sanatate!
Nu tuseste sec, tuseste plin si mai mult dimineata, noaptea doarme bine. Pana la vare sper sa treaca. 
Mamica de
Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
IRINA.C spune:
Se aduna secretii inseamna peste noapte. Pt tusea asta productiva oirice sirop cu ambroxol. Si atunci dexa nu mai are indicatie. E tuse reziduala probabil care poate dura muult.
Ehee la multi ani si celorlaltor sarbatoriti de azi si cei pierduti de mine. Sa fiti sanatosi!
Roxana am vzt pe bubuuuu! Sa va traisca copiii, f draguti! Tortu fct in casa,,,yamii , o combinatie de timp putin cu lene ma impiedica sa incerc si io
cred ca baiatul ar fi super incantat!