LMA licurici ian-feb2009(134)
Raspunsuri - Pagina 18
Daiopri spune:
Dark:)
Si eu m-am tot gandit daca sa zic ceva sau nu. Si am sa zic doar pe scurt, iar tu Selene, tragi ce concluzie vrei. Deci, cam stiti ce si cum cu mine. Am fost si eu surprinsa de suportul celui de langa mine si inca sunt. Jos palaria pt el. Avem nevoie in viata asta de oameni pe care ne putem sprijini atunci cand ne este greu, caci la “distractii” e usor. Sa zic doar ca in decursul celor 2 ani trecuti, unul doarme cu cel mic in camera iar celalalt cu cel mare in alta camera (cand nu exista “luxul” de a dormi in patul pt oaspeti). Ca sa nu zic ca marea majoritate a timpului e cineva la noi, in putinul si asa spatiu. Fara loc de intors :) asta apropos de discutia de mai demult. Apoi, am fost cum am fost mult mult timp din motive obiective. Nu am auzit niciodata nimic, si cred ca mai degraba tot eu am fost cea nemultumita:)
Deci tu si sotul tau trebuie sa cresteti, sa va maturizati. Fericirea nu sta doar in intimidate. Si tot ceea ce ai enumerat tu ca nemultumiri din ultimii ani se puteau/pot redresa cu o alta atitudine. Mai putin partea cu banii. Stiu ca e usor de spus, ca si eu mai am de invatat, si in plus am fitil f scurt. DAR, te rog mult, cand ti se pare viata asa de nedreapta si grea gandeste-te (nu la mine si cazul meu) de exemplu la Ledi sau LauraB.
Apoi doar atat mai vreau sa zic, sa nu te miri, cand o sa se tipe la tine. Si iti zic din experienta (din pacate), ca am vazut la cel mare pe masura ce crestea, adopta acelasi ton:(( Acum mai putin, ca are argument si incepe sa discute:( iar eu ma stradui sa nu mai ridic vocea. Spre “scuza” mea, trebuie sa mentionez ca la noi in casa exista o problema cu auzul:) Adica, toate lucrurile tb spuse de tz ori (incepand cu cel si cel mai mare), iar pe masura ce nu se intampla nimic (mai ales daca are jocul in mana) ridic vocea ca sa ma auda si pe mine cineva:)
Si, fara suparare, sa fie singurul vostru copil, caci cu doi ... ;)ceea ce nu ai acum imparte la 2:))
Revenind la discutiile noastre, rox, vazut fetita frumoasa si super serioasa:) Si musafirii alesi (hmm, nu stiu ce sa mai zic;))
Noi ne-am mai revenit din raceli, dar nu mai vrea lapte de nici un fel cat e treaz. Seara nu mai bea, si bineinteles cine e protap pe la 4-5-6 dim?:((( Am incercat sa ii dau si dim sa vad de vrea, dar nu il mai vrea si pace. Nici de vaca nu vrea, asa ca ii dau cand vrea el noaptea, ca macar unul sa aiba. Apoi am tot vrut sa zic cu suzeta, eu nici nu incerc macar, ca si cu suzeta isi mai baga degetul in gura. O are doar la somn, in rest roade tot ce prinde. Si ca tot sunt aici, i se poate zice distrugatorul. Nu cred ca mai scapa ceva in casa. Am si zis, ca nu mai iau nimic pana nu face 16 ani:)) De nervisori nu zic si la noi. Dar, a dat un semn de constiinta :) cand l-a certat tati intr-o seara. A fost durere de simpatic si am vrut sa il filmez, dar nu mai facea:))
Sunt plecata 2 zile in delegatie in alt oras si stau singurica la hotel:)) Sper doar sa profit si sa dorm bine (desi putin probabil) ca nu mai dau sticlute in mijlocul noptii:))
Si al meu e mancacios de fel, da vad ca pe masura ce creste mai pierde din calitatile si asa putine:))
Numai bine tuturor
iuliacris spune:
Hai si eu la spartul targului...
Vazut-am si eu pozele cu Bubu, sa-ti traiasca multi ani, Rox! meserias tortul
! Faine si pozele de prin strainatatzuri, cum ti-a placut Londra?
Si daca tot e 26 in Ro, hai sa-i zic "La multi ani!" si lui Robert, sa creasca mare si sa doarma toata noaptea! Pe unde umbli, Porumbito?
Selene, iti doresc multa putere sa le razbesti pe toate! Imi inchipui ce greu va este si ca frustarile din toate planurile se aduna si nu fac bine deloc, totusi trebuie sa gasiti resurse in voi (ca toti avem) si sa vedeti ce e mai bine pentru Daria.
Carla mea are si ea febra (mica, pana-n 38.5) de vreo 3 zile, azi n-a mancat mai nimic(dupa ce ca oricum mananca rau de tot), nici laptele, isi tot baga degetul in gura si-mi arata, dar nu vad nici o urma de maseluta. Prietenutul ei a facut saptamana trecuta croup, sper sa nu fi luat si ea, desi nu tuseste si respira bine.
Asparagus, stiu cum e, iti vine sa-ti iei campii cateodata!!!!
Poze...
...si iar poze
Iulia & Carla
lisssa_ana spune:
iulia,sper sa nu fie croup. Unul dintre baietii nostri a luat asa ceva si f greu a fost...a facut si o forma foarte urata,cu febra 103,nu respira,il scotea noaptea la 12 afara sa i se desfunde nasul... .
Daiopri,foarte frumos spus.
Selene,sa stii ca noi,eu si Cristi eram unul pe celalalt inainte sa o avem pe Ana,acum...rar cand pupam momente de intimitate si nu ca nu am avea unde,ci nu avem timp.
Il respect pentru ca intelege,il respect ca ma ajuta cu treburi,il respect ca sta cu Ana cand eu nu mai pot,conteaza f mult sa fie alturi de tine si la rau,fara certuri si fara strigate. Depinde f mult de om dar trebuie sa va maturizati,aveti alte prioritati si anume Dariuta.
eu cred ca voi v-ati linisti daca problema banilor ar disparea,acum totul vi se pare negru si daca nu sunteti(daca) firi optimiste e mai greu sa iesiti din starea de cadere.
Bafta multa
inb alta ordine de idei,noi maine merge la circ,la Cirque de Soleil. de abia astept
. Culmea,cand iesim numai noi doi ia ghiciti ce povestim
:despre trasnaile Anei![]()
Mama de Ana si
16+
miereamara spune:
Sa mai destindem un pic atmosfera:)
Aidan a invatat alfabetul:
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator
Daiopri spune:
Ah, am uitat sa urez frumos LA MULTI ANI! sarbatoritilor mici si mari
Miere, ce e de ras bre, nu vezi ce serios e baiatul?
Chiar ca e baietel mare de acuma![]()

Da de ce nu l-a tuns sanzi ca pe David?
Eu am vazut ca e tren, da credeam ca l-a facut Mirela![]()
Chiar asa cine scrie o reteta buna (si usoara) de tort?
Noi nu cred ca facem mare lucru, ca ma rezerv pe cand e mai mare, si indata vine al mare cu pretentii. Chestia e ca nu prea am copilasi de varsta lui si tot cei mari s-ar juca. asa ca as prefera sa facem doar noi cu el.
Oare asa mare diferenta face o luna?
La cine sa il trimit si pe al meu la studii?![]()
Gata fug la nani.
Numai bine tuturor
bpaula spune:
La multi ani Robert!!! Sa fii sanatos si fericit!
Miere iar nu pot vedea ce ai pus
si trebuie sa astept pana ajung acasa.
Are si prietena mea un copil cu 9 saptamani mai mic ca Marius care a invatat literele, acum nu stiu daca le stie chiar pe toate dar stie multe. Si le-a invatat stand pe olita, daca n-a invatat inca sa faca pisu la olita macar a invatat altceva.
Al meu nu vrea sa invete nici sa numere, nici cantecele sau poezii. Desi daca numar eu si are el chef de zice ce vine dupa cifra spusa de mine. Cred ca are el informatia in registrii din capusor doar ca are preocupari mai importante cum ar fi masini, avioane si trenuri. ![]()
roxanaz spune:
neata!!
la multi ani Robert, Ana, Ioana!! sa va traiasca copilasii dragilor, sa fie sanatosi, iubiti, norocosi!! 

| Citat: |
| citat din mesajul lui miereamara Roxana, Bubu e bestiala! Si tortul cu trenulet, cum altfel? ![]() La Multi ani inca o data! |
multumesc frumos
. am pusn special poza cu "coada la tort" Ioanaaa mama ce party!!! absolut super.
Selene, problema banilor se va rezolva. e absolut normal ca atunci cand avem ceva probleme cei din familie sa ne ajute. asa o vad eu. e normal ca te simti nitel... minor.. dar ok, accepti lucrul asta. cum era daca nu va putea ajuta nimeni...? acolo era problema nasoala.
aaa, si mai zic ca sa nu par vreun ingeras aici: normal ca mi se intampla sa ridic vocea. si normal ca imi pare rau si le explic amandurora. Patrick ma intelege, Pupu intelege macar intentia. asta e, nu-s robot.... dar macar ma tin in frau cat pot.
Paula ai fost super
. trece si despartirea asta....sa aveti o zi expceptionala!!
roxanaz spune:
stai ca mai scriu ceva ![]()
Dana, spre linistea ta de soacra te anunt ca Pupu si David nu se prea iubesc
. adica in cel mai bun caz se ignora
. deci relax.
Iuliaaa!! deci tre sa tipe lumea dupa tine, ha? sper ca e ok Miss Carla. mai la london mi-a placut rau de tot. (si o inteleg super pe Dana ca am avut asa o stare nasoala cand am plecat singura.. i-am pupat pe astia de o mie de ori, mandra mi-a zis senin "da" si a continuat sa se uite la Pooh.. si io am plans in masina. teribil de nasol sa ii las departe.)
Selene... intimitate? ahahahaa. barbatii trebuie sa se maturizeze si ei. e absolut normal ca acum sa fie prioritatea copchilul. cand o avea alte preocupari o sa puteti sta si voi 2 ore singuri. (poate
). asa ca pan-atunci....rabdare, tutun (si sex in baie cand doarme copchilu (face bine la conditia fizica))
hai ca ma duc, ia uite ce prostii scriu de dimineata...
Anuc spune:
Neata la toata gasca!
La multi ani sarbatoritilor din ultimele zile, ii iubesc pe toti si le urez santate multa si sa creasca mari si frumosi! Nu apuc domnule, sa intru si sa scriu ceva linistita...imi cer iertare, ca le urez mereu cu intarziere..
Cadia, esti o scumpa!
Gravi se vede ca sunt, dar sa-mi spui tu ca sunt sexy...imi vine sa te pup. Nu de alta, dar mi-a mers la inima minciunica ta :)
M-am delectat cu Aidan, cu alfabetul :)
Offf Selene! Au zis fetele multe lucruri, probabil ca nu vrei a ti le mai repete cineva...iti inteleg frustrarile, dar faceti cumva sa nu va mai varsati nervii pe Daria...
Eu ziceam de Filip ca e pus non-stop pe stricat cate ceva (inca rupe paginile cartilor, desi i-am explicat de sute de ori ca nu e frumos, trage de toate, iar i-a rupt ochelarii lui taica-su, paguba de cateva milione, nu-ti mai zic ca laptopul meu nu mai are 4 taste, etc...chestii facute in ultimul timp), DAR, recunosc toate din vina noastra...daca nu avea acces la ele, nu se intampla. Si eu ma oftic pe moment, dar ce sa-i fac? Nu e el de vina. Peste cativa ani, o sa-l pot acuza de orice, dar acum e prea mic.
Daiopri are dreptate, incet Daria va creste si va veti certa parte in parte, atmosfera va fi si mai urata. Si Ioana se ratoieste la mine si cu greu gasesc o cale de a o face sa accepte ca a gresit...o vad cum se inversuneaza sa-mi demonstreze ca ea are dreptate...nu stiu daca asta e temperamentul ei sau e vina mea ca nu am stiut sa ma port cu ea in anumite momente si mi-am mai varsat si eu nervii cand trebuia sa mi-i tin in frau. E greu de facut bine totul, in practica stim toate ce e de facut...Le admir pe fete pentru calmul lor...eu mai trebuie sa si tip la ei pentru ca altfel nu ma aude nimeni..(poate tot din vina mea!, nu a lor)
Si Florin vine de multe ori obosit, cu gandul la problemele de la serviciu, nu are chef de joaca cu ei...dar cand il vad ca ii mai repede, imi vine sa-i rup eu lui capul...De intimitate nu prea mai poate fi vorba...poate cand ne-om muta la 4 camere, desi 3 copii vor misuna peste tot :). Cand nu eram gravi, trebuia sa-i duc la bunici ca sa ne simtim si noi 'free'...furam cate o ora si eram ca-n adolescenta...cand te acunzi, te grabesti, etc :)
Nu aveti cu cine sa o lasati macar in week-end 1-2 ore? Ar conta sa aveti macar putin timp impreuna...
Filip are muci si tuseste iar noaptea :((....stiu de unde i se trage. I-a scos mama soacra in parc acum 2 zile...a stat cu ei 3 ore in zapada, ca in toiul verii, au venit fleasca, transpirati, etc...Eu ma chinui sa-i tin sanatosi si uite ce se intampla...
Ziua i-o vom serba pe 29, doar in familie...oricum tati pleaca 2 zile cu serviciul (maine si poimaine)...deci pe 28 vom fi singurei.Vom avea tort cu Mickey pana la urma.
Hai, ca m-am intins si eu!
Mami de Ioana, Filip si
34 S
Anuc spune:
Micola, auch prin ce-ati mai trecut! Bine ca ati scapat si pupici piciului sa-i treaca supararea si sa uite! 
Fetelor, fac si eu un sondaj. VOI ATI PURTAT CENTURA POST NATALA?Eu nu am avut pana acum, iar la Filip am scapat cu greu de burtica. Acum parca mi-as lua, dar nu degeaba pentru ca costa o gramada de bani...Nici nu stiu cum sa aleg masura...
Mami de Ioana, Filip si
34 S