LMA licurici ian-feb2009(134)
Raspunsuri - Pagina 17
Leditia spune:
Al meu a dormit pe jos..l-am tot luat,l-am pus in pat..nu stiu cum,dar peste o vreme il gaseam pe jos,deja il suspectez de somnambulism
..
Nervisori are si el si daca nu-i faci pe plac e nasol..curios e si el si umbla peste tot,se catara peste tot si nu de azi,de multa vreme..mai nou se catara pe pervaz sa se uite la pasari.Noi am pus tot ce era periculos sus,am scos geamurile de la biblioteca..da,se vede nasol,dar acum locul ala e parcarea lui pt masini.
Eu am invatat sa fac curat cu el,mancare si absolut ce e nevoie cu el pe langa mine,pt ca nu am incotro.Nu are cine sta cu el,al meu munceste pana seara tarziu si nu o sa stau noaptea sa gatesc dupa o zi plina,mai ales ca acum noptile am alte griji..In general,am incercat si incerc sa elimim din calea lui tot ce e periculos..De ex,tot tragea de tv si mai sa-l doboare de pe comoda..grija mea a fost sa nu-i explodeze in fata..si da,am urlat si eu atunci..pur si simplu din reflex sau nu stiu,asa mi-a venit vazandu-l ca mai are un pic si-l tranteste jos..I-am zis de mii de ori sa nu mai umble acolo..deh,s-a inaltat si ajunge acum mai sus..asa ca am lipit pur si simplu benzi de scoch pe tv si comoda,sa nu-l mai poata impinge..Am stat multa vreme cu scaunele legate de masa,am renuntat,ca reusea el cumva sa se bage pe acolo sau sa desfaca..Sunt mereu cu ochii dupa el..Medicamentele stau in frigider si in bliblioteca,niciodata la indemana.Singurul care-l tin pe bar e kreonul si ajunge doar daca se suie pe masa..dar cum e spart peretele l-as vedea imediat(ii vad capsorul si daca se urca pe scaun si sta in picioare
)La baie am si eu de gand sa fac un dulapior in care sa bag toate chimicalele,sub cheie,momentan stau pe un raft si David nu merge la baie nesupravegheat.
Nu cred ca toate suntem zen,fiecare are o limita de suportabilitate a stresului,a oboselii,a problemelor,important este sa lucram mereu cu noi,caci e numai in beneficiul nostru si al copiilor nostrii.
Eu daca il cert,plang apoi doua zile de oftica ca am tipat la el sau ca l-am certat,chiar si cand face prostii si dupa ce-i zic de o mie de ori inainte calm..Imi pare tare rau si sincer,ultimul lucru pe care mi l-as dori ar fi ca el sa fie speriat de mine.Imi doresc o relatie de prietenie cu el,nicidecum o relatie ca pe vremea noastra,parinte(care stie tot,cel mai bine,are mereu dreptate)si copil(care n-are voie mai nimic,nu stie nimic,trebuie sa asculte orbeste de parinte,nu-si poate exprima sentimentele si mai nimic de teama,etc etc..)cred ca stiti la ce ma refer..
Selene,greu e peste tot in zilele noastre si al meu munceste de rupe si n-ai vrea sa stii pe ce salariu,din care ii mai si ia pe diverse motive inchipuite..Si stai si taci si e frustrant intr-adevar,dar mereu i-am zis sa-si lase nervii la usa,frustrarile,ca acasa e acasa,la munca e la munca..Nu-i reuseste mereu,are un job solicitant,cu un grad de stres enorm..eu stiu ca am lucrat in domeniu si-l inteleg si stiu ce inseamna sa muncesti pe branci peste 12-13 ore pe zi si la salariu sa-ti plangi in pumni..Dar,e musai un mediu cat mai calm si armonios acasa...Problemele astea de munca se pot discuta in cuplu dupa ce doarme copilul,daca cumva simte nevoia sa se descarce..
In fine.m-am intins ca o placinta,mi-a placut ce ati scris..
Va pupam,ma duc sa caut nebunia de pilota si ce Dzeu mai gasesc prin dulap sa improvizez patut,ca doar alea doua din camera nu-s de ajuns![]()

POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.
miereamara spune:
Uitati aici tot felul de devices pt safety
http://www.kidsafeinc.com/category/child_safety_locks/
Poate gasiti asa ceva si la voi, noua ne-au facut viata extrem de usoara, la bucatarie, baie toate dulapurile au asa ceva, clantele la usi au protectii ca sa nu poate sa deschida usa intrare/baie/etc, prizele inca mai sunt acoperite (desi uneori a reusit sa scoata aparatorile, dar noi suntem patiti de cand s-a electrocutat copilul -chiar si cu aparatoare si de aceea sunt cu ochii pe el non stop). Casa a fost pana recent golita de orice chestie decorativa, de curand am inceput sa le mai scoatem din dulapuri (ce mai aveam, pt ca multe le-am aruncat).
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator
Selene_Bunny spune:
Ledi, eu sunt stresata, in diverse cantitati si din diverse motive, de cand am vazut cele doua liniute rosii. De sarcina nu m-am putut bucura, de sustinere emotionala din partea lui Doru nu m-am mai bucurat de prin octombrie 2008 pana prin mai 2009, motivul fiind faptul ca am spus ca nu are nicio valoare casnicia pentru mine, l-am ranit enorm, de prezenta lui langa mine, cand am nascut si dupa, nu m-am putut bucura, ca nici nu mai stiam daca va vrea sa-si recunoasca copilul sau nu, de sprijin cu alaptatul si sentimentul ca am dat gres, ca mama alaptatoare, nu m-am putut bucura...
Pe urma a crescut Daria, a inceput stresul cu murdaria pe care o facea, cu nemancatul, acum e stresul cu prostioarele, stresul cu cantitatea de atentie pe care ne-o solicita, stresul cu serviciul lui Doru - intimitatea noastra, timpul nostru impreuna s-au dus, Doru a urlat intr-o seara, suparat foc, "simt ca ne distruge relatia, o vad ca pe un dusman!!!" (de Daria vorbea).
Grozav, nu?
I-am scris lui ladyJ, psihologul de pe forum, despre toate astea, ea ne-a recomandat sa mergem live la un psiholog, dar avem de unde sa-l platim? Nu, nu avem, pentru ca, pe moment, suntem strict pe salariul lui Doru, 1.600 de lei, din care 400 de lei e chiria si vreo 450 de lei naveta lui lunara. Raman 750 de lei pentru 3 oameni, pe o luna.
Am incercat si eu in seara asta sa fac mancare cu ea langa mine. Am pus supa la fiert, m-am apucat sa curat cartofi, pentru piure. O tineam pe Daria aproape si-i explicam cum facem papa, ca luam cartofii, ii curatam, ii spalam, ii taiem cubulete si-i punem si pe ei la fiert, intr-o oala (are si ea vasutele ei, in care face si ea supa)... Cand a auzit de fiert, a luat un cartof curatat, dar murdar, si l-a aruncat in oala in care fierbea supa...
A mai luat doua felii de paine, a muscat de doua ori din fiecare si pe urma mi le-a inmuiat in mizeria ramasa de la curatatul legumelor... A venit ta-su, cu o punga de lapte, a luat-o si-a trantit-o de pamant... 
Acu' a dus-o ta-su la culcare, sunt curioasa daca adoarme, avand in vedere ca n-a dormit la amiaza...
Eu stiu si inteleg ca toata lumea are probleme, dar ma satur de ale mele. Ma satur, pentru ca vad cum ne afecteaza linistea caminului. Vreau sa muncesc si nu am ce.
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
NOU - colectia de martie!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii
ada_coman spune:
Alinuk bine ca ati fost totusi pe faza si nu s-a intamplat nimic rau.
Andu nazdravan. Mi-a placut mult faza cu excursia! ![]()

Mamica de
Daria-Ioana 15.08.2007 si
Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
Un vot, va rugam ad.jpg www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank"> Daria chic
bpaula spune:
Alinuk pana ca pana la urma a fost doar excursie pentru el si in rest s-a terminat cu bine.
Selene toti copiii sau macar majoritatea fac pozne din astea. Si al meu mi-a varsat o sticla de lapte de 1 l pe canapeaua din sufragerie, sau sticla de 2 l de apa pe covor si apoi radea, sau cand fac ceva in bucatarie vine si el pe capul meu, mai trage de aluat, mai rastoarna nuca pe jos, mai darama nu stiu ce. Dar lui i se pare ca e ceva amuzant, ma mai enervez si eu dar ce sa ii fac...cum sa invete daca nu are voie sa atinga nimic. Dupa cum am zis mi-a ars si salteaua, na...vina mea ca nu am fost atenta.
Eu zic ca e normal ce face, ca asa invata, treaba mea e sa il protejez sa nu isi faca rau, atat cat pot. Trebuie sa inveti sa te relaxezi ca altfel Daria o sa aiba de suferit.
Cat despre comentariul lui Doru ca o vede ca un dusman nu pot sa zic decat "no comment" si sa imi para rau de copil.
DarkBendis spune:
Aoleu, Alinuk! Ce "aventuri" ati avut si voi! Bine ca in final pentru copil a fost o "excursie" cu "baloane" de care s-a bucurat si nu s-a intamplat nimic rau pana la urma 
Selene, toti copiii fac traznai de calibrul asta. Ea de fapt voia sa te ajute cu mancarea, iar cu trantitul laptelui (si a orice altceva) pe jos - asta e normal pentru ei la varsta asta. Sa-l vezi pe Mister cum, daca varsa supa sau mancare pe masa, ia un servet si moscoseste acolo ca-i "messy!". Bineinteles ca trebuie sa curat eu dupa el, dar el e fericit ca ma ajuta si eu il laud. Despre ce a zis Doru
... sper ca dupa ce s-a calmat si-a cerut scuze atat tie cat mai ales Dariei. Eu la faza asta dadeam cu el de toti peretii 

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008) 
"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
miereamara spune:
Mie mi se strange inima cand aud ce povestesti mai Selene, pai saracul copil, tu urli la ea in miez de noapte, taica-su o vede ca pe un dusman...ce sa zic, e trist...pentru mine chestia asta ar fi fost mult prea mult ( dc sotul meu ar fi spus asa ceva despre Aidan), cred ca ar fi iesit urat de tot.
Dar cumva eu simt ca tu esti de acord cu sotul tau, adica din randurile tale reiese intotdeauana nemultumire la adresa copilului, poate totusi ar trebui sa faceti un efort si sa mergeti impreuna la un consilier.
Nu vreau sa ma repet si o sa inchei subiectul chiar daca imi ard degetele si as vrea sa scriu mai mult, dar nu mi se pare o atmosfera sanatoasa la voi in casa si din pacate totul se rasfrange asupra Dariei. eu va urez multa rabdare si calm!
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator
Selene_Bunny spune:
Am discutat atunci, imediat dupa rabufnirea lui. El nu spune imediat ce simte, ce gandeste, trebuie sa il zgandar eu. Si-a revizuit atitudinea. Urgent. Stiu si vad ca o iubeste mult pe Daria.
Ii e ciuda pe el, acum povestim iar, imi spune ca se simte inutil, ca nu stie sa faca nimic.
Ce ziceam de depresie masculina? 
lisssa_ana spune:
wow Selene,nu pot sa cred ca Doru a zis assa ceva. Tu cum ai reactionat??? Nici sper ca Daria nu a auzit,cat sunt de mici,ei pricep.
scuza-ma,dar eu cred ca e egoism despre ce zici tu aici:faptul ca nu mai aveti timp unul de altul,faptul ca nu mai aveti momentele de "iubitei". e atat de frumos cand e armonie,trebuie sa treceti peste astea si sa va uniti familia,sa petreceti timp de calitate impreuna,sa va jucatio,sa va dragaliti.
pentru nou e extraordinar in fiecare seara suntem toti in pat,Ana sare,ne pupa ,ne canta. Noi(eu si Cristi) nu e voie sa ne pupam,dac ao face nu cearta si ne pupa ea. E normal la varsta asta.
hai ca puteti sa lasati supararile si frustrarile la o parte si sa faceti ceva frumos.
noapte buna!
Mama de Ana si
16+
Selene_Bunny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lisssa_ana wow Selene,nu pot sa cred ca Doru a zis assa ceva. Tu cum ai reactionat??? Nici sper ca Daria nu a auzit,cat sunt de mici,ei pricep. scuza-ma,dar eu cred ca e egoism despre ce zici tu aici:faptul ca nu mai aveti timp unul de altul,faptul ca nu mai aveti momentele de "iubitei". e atat de frumos cand e armonie,trebuie sa treceti peste astea si sa va uniti familia,sa petreceti timp de calitate impreuna,sa va jucatio,sa va dragaliti. pentru nou e extraordinar in fiecare seara suntem toti in pat,Ana sare,ne pupa ,ne canta. Noi(eu si Cristi) nu e voie sa ne pupam,dac ao face nu cearta si ne pupa ea. E normal la varsta asta. hai ca puteti sa lasati supararile si frustrarile la o parte si sa faceti ceva frumos. noapte buna!Mama de Ana si 16+ |
lissa, nu e egoism, este dorinta fireasca a unui barbat de a avea momente de intimitate cu femeia pe care o iubeste. Eu nici nu stiu cand trece o luna de cand nu am mai facut dragoste, el stie si il doare si imi reproseaza. Imi reproseaza ca nu-l mai vad si nu-l mai doresc, ca sunt toata a Dariei.
(Din astfel de trairi, multi barbati isi gasesc amante. La el nu e cazul).
Daria nu a auzit nimic, ca dormea. Era tarziu, cred ca dupa 12 noaptea, el era nervos de numa'. Cum e si acum, de altfel. De data asta, din cauza serviciului.