LMA licurici ian-feb2009(134)
Raspunsuri - Pagina 16
lisssa_ana spune:
f dragute pozele cu Lucas,f frumos tort..cred ca a fost delicios. O mica corectura: suntem in 2011
(asta ca ai datat pozele pe 2010)
crisspy,nu cred pana nu vad
.
va dati seama ca inca mai tusim?? avem 1 luna
,Naty,cred ca tu ai zis ca pana nu e gata iarna vor sta si mucii si tusea

...iti dau dreptate
Mama de Ana si
16+
miereamara spune:
Si la noi azi dimineata A. a stricat un flash drive in valoare de 50 de dolari. L-a uitat taica-su in calculator, copchilul l-a vazut si a tras de el pana l-a indoit si l-a spart![]()
Sa nu mai spun ca a smuls doua prize din perete cu tot cu cablu (prizele de cablu tv).
Si multe altele...dar zau daca ma consum pt astfel de nimicuri, chiar dc sunt destul de scumpe, sunt doar lucruri care pot fi inlocuite.
A nu se intelege ca eu sunt un monument de calmitate
, ma apuca nabadaile si pe mine, dar incerc din rasputeri sa ma corectez.
Asparagus ce petrecere fumoasa a avut Lucas! Si tortuletul a fost minunat, ai talent nu gluma.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator
Selene_Bunny spune:
Dark, io nush de ce am impresia ca intelege ce-i al ei si ce nu-i al ei. Cumnata mea, de exemplu, e foarte autoritara in privinta lucrurilor ei. Daria merge la ea in camera si spune "nu pune Daia mana, se supa-a Maya". Sau la baie, ia gelul ei de dus, "asta a meu", il ia pe al meu, "asta a lu' mami". Stie ca anumite lucruri sunt ale altora, dar asta n-o impiedica (mereu) sa umble cu ele.
Am o banuiala ca e mai agitata ca de obicei fiindca:
- n-o mai las sa se joace in apa la baie (isi umplea un lighean cu apa, sa se joace, eu lasam apa sa curga, sa fie mereu calda, ea se juca cu spuma sau cu jucarii de apa) - una, e inca racita, are muci, si doi, cand am vazut factura de gaz, regularizare pe 3 luni, de 209 lei, am zis ca ma impusc. Doar ce platisem 100 de lei factura normala.
- n-am mai scos-o afara.
Si eu ma simt naspa inca, am si eu muci si niste dureri de cap de zici c-o sa-mi puste. Si blurred vision.
miere, ce zici tu aici "Si multe altele...dar zau daca ma consum pt astfel de nimicuri, chiar dc sunt destul de scumpe, sunt doar lucruri care pot fi inlocuite" - nu merge la mine.
De cand simt si eu, ca traducatoare, criza, ma consum pentru orice astfel de nimic. Pentru linguritele pierdute, pentru bolurile sparte, pentru hainele mazgalite cu carioca/pix, pentru sosetele bagate in boala de negre ce sunt. Nu stiu daca ma poti/puteti intelege, poate ca si eu le-as considera pozne amuzante daca as putea iesi oricand din casa, cu suma de bani potrivita in buzunar, pentru a le inlocui. Dar nu pot, nu mai pot. Banii sunt atat de ficsi, incat...
Si uite o porcarie: Doru a primit, in decembrie, o prima de Sarbatori in valoare de 250 de lei. Pentru asta, din salariul incasat pe 15 ianuarie, i s-a luat 100 de lei.
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
NOU - colectia de martie!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii
miereamara spune:
Pai si A. intelege ce e al meu, al lui taica-su sau al lui (bine cand se supara totul e a lui
). Zice this is mama's, this is tata's (observati cum formeza el modurile juma romana juma engleza
), dar asta nu inseamana ca nu pune mana sau nu exploreaza, mi se pare o cerinta prea mare pt varsta lor, in plus ei uita, meomoria e inca de scurta durata, poti sa ii spui acum ca nu e voie si sa inteleaga (mai mult dupa ton sau mimica) si peste o ora sa faca acelasi lucru interzis, nu o face ca sa iti faca tie ciuda ci pt ca a uitat, chestiile astea se invata prin repetitie.
Cel mai bun exemplu: A. s-a fript la mana rau acum o luna si ceva, a facut basici, etc (a pus mana in cuptor). Pentru o luna si ceva nu s-a mai apropiat de cuptor, il vedea si spunea hot. Ei bine de cateva zile a inceput iar sa deschisa usa la aragaz, ba chiar sa puna mana pe elementul ala care l-a fript atunci. A uitat pur si simplu.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator
Selene_Bunny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miereamara Pai si A. intelege ce e al meu, al lui taica-su sau al lui (bine cand se supara totul e a lui Cel mai bun exemplu: A. s-a fript la mana rau acum o luna si ceva, a facut basici, etc (a pus mana in cuptor). Pentru o luna si ceva nu s-a mai apropiat de cuptor, il vedea si spunea hot. Ei bine de cateva zile a inceput iar sa deschisa usa la aragaz, ba chiar sa puna mana pe elementul ala care l-a fript atunci. A uitat pur si simplu. www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator Listen to your children when they're young, and they'll listen to you when they're old. |
Auch, asta mi se pare chiar grav... Of, curiozitatea asta...
DarkBendis spune:
Am vazut petrecere faina pentru Lucas de Asparagus! Frumos tot, si Lucas, si familionul, si tortul... mmmm piscoturi!
Lisa, multa sanatate Anuscai!

Selene, sa stii ca asa e si Mister. Deci si el stie de "mama mug" si "tata mug" si "bebe mug"... bineinteles ca daca il las sa manevreze cana mea, cum isi doreste, o sa ma trezesc cu ea bucatele. Iar cum tin la "mugu'" meu (am o multime in dulap da' numai unul e cu horoscopul horror al leilor) il pun in asa fel incat jupan sa nu ajunga la el.
In ceea ce priveste cursurile lui Doru, te inteleg foarte bine. Si eu am trecut prin asta. Eu nu am facut cursuri de perfectionare, eu am facut un ditai masteratul. Care m-a costat vreo 4000 de lire taxa, plus carti, materiale etc, a durat un an, perioada in care am lucrat doar part-time la banca, deci am pierdut jumatate din salariu, tot asa, fara sa am garantia ca voi prinde un job bun dupa. Teoretic ar fi trebuit sa prind, practic, a venit criza si nu mai se fac angajari la muzee de nici o culoare, eventual concedieri. Ca sa ma descurc in acea perioada am imprumutat bani de la socru, ii dau inapoi, lunar o suma fixa, mai am inca 16 luni pana ii platesc pe toti (omul nu a facut caz, a zis ca sa-i dau cum si cat pot, eu am insistat sa facem aranjamentul asta) . Asta este, bani teoretic pierduti, dar cel putin nu pot spune ca nu am incercat. Acum uite, incep si eu sa lucrez ca interpret, daca lucrurile vor merge dupa cum spun cei de la firma va fi bine, daca nu...va trebui sa gasesc altceva. Stiu ca Doru e frustrat, e ingrijorat, e obosit, dar e foarte bine ca se zbate, ca incearca, pana la urma tot isi va gasi locul, serviciul bun de care are nevoie. Din pacate in ziua de azi nicaieri nu mai exista garantii, loc de munca sigur, nu mai exista "normalul", important e sa fim optimisti si cel putin familia sa ramana unita, afectuoasa, sa putem oferi copiilor si, bineinteles, noua insine un mediu calm, plin de iubire si siguranta. Ufff ce m-am intins... ce mai voiam sa zic? A,da... stiu ca Doru se pricepe la reiki si, ma gandesc, si ma tehnici de relaxare. Ai incercat sa te relaxezi asa? La mine merge...15 minute de "meditation" si sunt cu bateriile incarcate ![]()

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008) 
"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
lisssa_ana spune:
toti trec prin etapele astea,iar noi trebuie sa fim cu ochii pe ei.
Selene,sa stii ca si noi suntem stransi cu banii,dar toate astea sunt bunuri materiale si nu sunt chiar atat de importante.
Mama de Ana si
16+
Selene_Bunny spune:
Dark, la mine nu merge, din pacate. Eu intai tre' sa rezolv si apoi sa meditez linistita.
Is mai cu curu' de catre padure, se pare... 
bpaula spune:
Super petreceri si la Eva si la Lucas.Agitatie maxima si copii frumosi. Sa nu mai zic de aranjamentele facute de mamica lui Lucas care m-au dat pe spate.
Despre subiectul cu nervii pe copii nu zic mai nimic de data asta. Ca la dorul care il am acum vag imi amintesc ca m-ar fi enervat vreodata ![]()
Insa intr-adevar uneori imi este si mie tare greu sa ma abtin dar incerc.
CADIA spune:
Am mai intrat si ioo pe mailul comun:
IRA, dar ELIZA este absolut dementziala iar rochita 

.Tipa aia sexy gravidutza este Anuc???![]()

![]()
DARK, lachln, un viitor maaaaare pianist???![]()
BEE, sunt niste poze in care iti seama asa mult Alexia....Ce cojocel superb are
.Ii place retroproiectorul???