Farsa lui Buzdugan
Raspunsuri - Pagina 2
ramiris spune:
Eu am ascultat ambele farse si inca ma intreb daca e real sau e doar facatura de dragul audientei. Mi se pare incredibil sa poata exista cineva in halul ala de suprasaturat de snobism si fara un minim de bun simt, decenta si respect. Jalnic pentru un copil sa beneficieze de asemenea "educatie". Dar probabil ca nu e traumatizata defel fetita pt ca i-a inoculat mami idea ca bogatii "e mai superiori" si banii sunt solutia pentru orice problema.
szivarvany spune:
Citat: |
citat din mesajul lui NinaR Sunt tare curioasa sa vad cum arata aceasta snoaba. Va dati seama ce show face asta la sedintele cu parintii.... |
Asta a fost si primul meu gand cand am ascultat farsa la radio. OMG.
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
JuliaSM spune:
Mi-a lasat impresia uneia careia ii place sa se auda vorbind,apropo de sedintele cu parintii...probabil e mare purtatoare de cuvant,sefa comitetului de parinti,nu ca i-ar fi acordat cineva functia,dar de! banii "vorbeste" toate limbile si "descuie" toate lacatele!
Nici nu ma mir ca farsa a fost pusa la cale de niste parinti ,s-a tot acumulat pana a spart buboiul de nervi,si inca cum!! Poate or mai asculta si altii farsa cu pricina si or pricepe ceva din experienta altuia,ca e mai usor decat pe propria piele(asta in cazul in care nu e ca soriciul,uns cu cea mai cea pomada si parlit sub soarele scump,unic si pretios din tarile calde,precum Dubai).
Pacat ca ce iese din pisica tot soareci mananca,si vlastarul cu hainute de mii de dolari nu are mari sanse sa gandeasca altfel...dar mai stii?! Ramanem cu cutia Pandorei...si cu o mare amaraciune.
valentinag spune:
Poate totusi,liceul din Viena unde o s-o dea pe copila, o sa aiba uniforma!Ce-as mai rade!
Eu cand am auzit-o, am asemuit-o la vorba cu nevasta lui Cristi Borcea, dar nu e ea.
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
JuliaSM spune:
Am intalnit o contesa in Viena(apropo de orasul asta),familia ei au inca titlul nobiliar de Graf si Graefin,desi Austria nu mai recunoaste in general titlurile de noblete.Femeia asta e atat de modesta,de o simplitate extraordinara,si in acelasi timp aerul,prezenta ei de spirit vorbesc pentru ea,cum ca are sange-albastru-n vene.Pe noi ne-a socat acum multi ani cand am vazut-o purtand cizme de cauciuc pe ploaie,din acelea verzi,urate.Ne-a spus ca ei nu-i pasa,insa nu gaseste normal sa isi strice pantofii de piele(si scumpi,nu gluma) prin balti.Si ea nu e singura cu cizme de guma in ploaie...
Deja ajunge si la noi moda cu cizmele de cauciuc cu tot felul de imprimeuri si smecherii colorate,doar-doar o prinde si la neamul nostru neaos.E trist cand vezi cate-o mandruta pe strada cum mai-mai ca-si rupe picioarele,purtand incaltaminte imposibil de purtat in conditiile in care arata unele trotuare din Romania."Daca vrei,poti!" o fi motto-ul vietii lor...
Ca sa nu fiu offtopic,are legatura cu chestia asta cu hainele scumpe si de firma si cumparate de la mama ciorii.Poate se-ntampla si altora mai abitir ca noua,romanilor,desi eu n-am sesizat inca la alta natie asa un accent pus pe forma,dar ne imbatam cu apa rece-sau vrem sa-i imbatam pe altii-cum ca pe noi ne intereseaza strict esenta,iar ca sa o citez pe "duamna" din farsa zuzu, "ce are copilul in cap conteaza".Haida-de!
Nu sunt impotriva hainelor scumpe,cu atat mai mult daca-s calitative(ca nu tot ce costa mult e si bun intotdeauna).Vorba englezului,sunt prea sarac,ca sa-mi cumpar lucruri ieftine.Cum ar fi chestia asta adaptatat noua?! saraci suntem,si totusi nu suntem,ca mergem in Dubai,vrem ieftin si bun,da' totusi sa coste,ca e rusinos sa se afle ca sunt ieftinituri,si-apoi ...cu ce ne mai laudam?
emanouela spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mamagiuliei
Asta a fost si primul meu gand cand am ascultat farsa la radio. OMG. Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela _"Meglio sole, che mall`accompagnate !" |
daca as fi parinte, al unui elev din acea clasa....as filma-o in toata splendoarea ei cand va face 'tam tam, tambalau' si as posta-o pe youtube....ca sa fie menu complet
buburuzica_2005 spune:
Valentina,Mihaela Borcea e o femeie foarte educata si nu isi educa copiii in stilul asta.Cu siguranta nu era ea,mai ales ca nu frecventeaza Dubai-ul.
Cred ca cea din farsa facea mai mult pe grozava.
emanouela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui buburuzica_2005 Valentina,Mihaela Borcea e o femeie foarte educata si nu isi educa copiii in stilul asta.Cu siguranta nu era ea,mai ales ca nu frecventeaza Dubai-ul. Cred ca cea din farsa facea mai mult pe grozava. |
oare sa fie prostia la rang de arta???? neeeeeeeeeee
bonsai spune:
fetelor,
va multumesc pt pozitia luata vis-a-vis de aceasta fiinta imbecila!!!
cand am auzit prima parte eram in masina si siugurul regret ca nu stiam cum e partea a 2 a...
oricum ,eram sigura ca farsa e pusa la cale de parintii care nu o mai suporta pe la sedinte.
mie mila de biata fetita,care,cu siguranta va fi marginalizata de colegi cu ocazia acestei demonstratii de prostie fara limite...