Farsa lui Buzdugan
Am primit de la o prietena pe mess link-ul cu una din farsele lui Buzdugan. Aceasta e o farsa cu uniforma scolara pe care i-o face unei mame. Raspunsul ei m-a socat .
www.radiozu.ro/farse/farsa-uniforma-179" target="_blank">Aici puteti auzi toata farsa "uniforma" si chiar as fi curioasa ca aflu daca exista sau ati auzit de astfel de mame care au aceasi parere ca respectiva doamna de la telefon.
Sper ca am postat in locul potrivit subiectul, daca nu imi cer scuze si rog sa fie mutat acolo unde ii este locul.
Multumesc
Mami de printesuca mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 30+ o printesuca mai mica
Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Printesucai
Raspunsuri
emanouela spune:
existaaaa....ca e cat se poate de reala nu esti singura in stare de soc
personal nu cunosc astfel de oameni si nici nu-mi doresc....brrrrrrrrrrr...nu doar pt faptul ca dornica ca a ei odrasla sa-si etaleze tzoalele de firma ci pt ca nu are nici un respect pt nimeni, pt nici o valoare, pt cadru didactic nu mai zic, eu as intreba-o de ce si-a dat copilul la scoala daca tot ii desconsidere???!!!!!!
NinaR spune:
"Doamna" nu s-a oprit aici, urmeaza partea a II-a:
http://www.radiozu.ro/farse/farsa-uniforma-ii-180
NinaR spune:
Sunt tare curioasa sa vad cum arata aceasta snoaba. Va dati seama ce show face asta la sedintele cu parintii....
valentinag spune:
Citat: |
citat din mesajul lui NinaR Sunt tare curioasa sa vad cum arata aceasta snoaba. Va dati seama ce show face asta la sedintele cu parintii.... |
Pentru ca, nu-i asa, este o "duamna"!
Sinistra individa!Sunt atatea moduri de a-ti exprima civilizat parerea in privinta uniformei!
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
ADRIANKA spune:
Mi-a lasat asa un gust amar farsa asta. Nu e de ras, e de plans.
Nici invidie nu ma incearca, pe mine, care am facut liceul doar cu o pereche de blugi, pe care ii spalam la 2-3 zile si ii uscam pe calorifer pentru a-i imbraca a doua zi.
Ma incearca sentimentul de mila si tristete, ca sunt oameni atat de snobi, ca nu-si vad lungul nasului si ca isi educa copiii in acelasi spirit.
Sunt multe persoane care isi permit excursii fel de fel, dar au bun simt si accepta regulile unei societati. Nu traim in jungla sa ne facem legea proprie.
Si pana la urma, ar fi trebui sa-i convina introducerea uniformei, astfel, copilul ei nu ar fi nevoit sa-si toceasca hainele de mii de dolari pe bancile scolii si le-ar putea etala, cu succes, in alta parte.
Snobismul si prostia nu merg mana in mana cu bunul simt, din pacate.
Picky_toto spune:
Am auzit si partea a doua a farsei...si pot sa spun ca-i tragic...e tragic ca exista astfel de oameni care gandesc asa si care-i jignesc pe acei oameni care le educa copii...asa ca nu ma mai mira deloc ca si elevi nu mai au respect pentru profesori..se vede educatia pe care o primesc de acasa....mai ales daca au o astfel de "duamnaaa" in casa .
Cat despre uniforma, eu din contra, imi doresc sa-mi inscriu copila la gradinita/scoala unde se poarta uniforma. Arata si copii a elevi..si nu sunt impopotonati cu zeci de mii de culori si brizbrizuri de Dubai ....si plus de asta, nici copii fara prea multi bani si nici profesorii nu se mai simt asa marginalizati..si umiliti in fata celor de bani gata..Sau cum le zice mai nou in Ro? "lumea buna?!" Sunt toti egali atata timp cat sunt la scoala..in afara scolii e treaba lor. Pacat....
Mami de printesuca mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 30+ o printesuca mai mica
Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Printesucai
CamiSol spune:
Doamne!!! Cat snobism!
Cami si Luca-Ionut (25.09.2006)
A easy way to make some money
Viata e plina de fumusete. Observ-o. Observa albinele, copiii, fetele zambitoare. Miroase ploaia si simte vantul. Traieste-ti viata la intregul ei potential, si lupta pentru visele tale. – Ashlay Smith
JuliaSM spune:
"Va spun si va repet,conteaza ce are copilul in cap" se contrazice cu "fetita are haine de mii de dolari din Dubai".
emanouela spune:
se contrazice in multe, in tot....ea nu are nimic in cap, asta e siguri...trist e ca nu e singura , trist e ce nr lor e in crestere...