Ghiocei de Martie-Aprilie***297***
Raspunsuri - Pagina 12
petrean spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carla28 petrean, ma bucur ca ti-ai putut rezolva prelungirea, pentru ca altfel iti era greu si cu cel mare si cu gemenii. www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE "Oamenii pot uita ce le-ai spus, dar nu vor uita nicioadata cum i-ai facut sa se simta"(Carl W.Buechner) |
mersi
imi era greu..ca nu aveam alternativa..pana la toamna cand i-am inscris la gradinita.Femeie..sa vina sa stea cu 2 copii ma indoiesc ca gaseam plus ca nu avea cum sa se inteleaga cu ei, ca nu vorbesc deloc
www.facebook.com/album.php?id=100000225799068&aid=53495" target="_blank">Comorile noastre
carla28 spune:
citat din mesajul lui m_monique carla28 eu platesc la gradinita 800 ron pe luna, program pana la ora 18. ------------------------------------------------------------------------- mami de Andrei (16.12.2006) si Ioana (03.04.2009) |
Sunt preturile ca si pe la noi si programul la fel, doar ca voi aveti din ce alege, aici sunt doar cateva si cum am spus, m-am interesat si au fost mai multe pareri contra. adevarul este ca atat te costa si o bona si daca ar fi sa aleg as alege sa fie in colectivitate cu toate riscurile de rigoare ( imbolnaviri, ruperea de mediul sau ,etc ).
Eu l-am inscris la o cresa de stat, una foarte buna, am fost am vazut si sunt tare multumita, doar ca pana nu scapa de giardia nu-l pot duce si mai ales ca in perioada asta ii ies si caninii si vreo masea, asa ca e jale.
Sper sa se aseze lucrurile pe cand incep munca.
www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE
Floric spune:
citat din mesajul lui m_monique petrean chiar ma gandeam zilele trecute la tine. tu parca incercai sa-ti prelungesti concediul? in ce faza esti? i-ai facut lui andrei vaccinul de 4 ani? ------------------------------------------------------------------------- mami de Andrei (16.12.2006) si Ioana (03.04.2009) |
Bai deci fac cu nervii e a doua oara cand scriu mesajul si nu il posteaza. Imi pica netul...
Intrebarile sunt
pentru Bogdana Cum, ai resusit sa iti prelungesti concediul?
penutr Monica Esti sigura ca te incadrezi la prgramul redus de 6 ore si platita la 8? Stiam ca se aplica doar pana la implinirea varstei de 1 an a copilului si doar daca alaptezi?
Stimulentul se acorda...100 lei.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
m_monique spune:
Floric programul redus de lucru de 6 ore, si platite 8, e prevazut in contractul colectiv de munca la nivel national.
aceasta prevedere a fost inclusa si in contractul colectiv de munca de la serviciu.
de program redus de lucru am beneficiat si cand m-am intors la munca, dupa nasterea lui andrei.
iar colega mea a beneficiat de program redus de lucru pana in decembrie, cand copilul ei a implinit 2 ani.
daca cumva s-a schimbat legislatia, vor avea grija cei de la resurse umane sa ma informeze.
olishka spune:
Salutare!!!
Monn ce salata ai facut? Cea de legume cu sfecla rosie? In aceea nu se pun deceit ulei, sare si ,daca iti place, un pic de piper.
Mireal foarte frumos va jucati voi cu plastelina. Si David este fascinat, dar el inca nu face forme singur, desi se straduieste.
Floric tine-o tot asa cu aerobicul, ai sa vezi ca in cateva saptamanii se vor vedea bine de tot rezultatele si tu te vei simti mai bine si mai energica. Bravo
Olga, mamica lui David iepurasul
Dodo-pui spune:
Bogdana pentru ca ai realizat ceea ce-ti-ai dorit.Desi nu-i placuta deloc hartia aceea de la protectia copilului ,sa o citesti
all
Azi mi-s cu jos-n sus de la oboseala dar imi trece
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
petrean spune:
Floric..cum se obtine..medical A fost la medic specilist...ala mi-a dat anumite acte cum ca e nevoie de prelungire CIC. Ulterior am intrat la comisie..si ne-a fost aprobata prelugnirea. In Romania..ca peste tot in lume, gemelaritatea e considerata inca o "anomalie"un fel de "handicap". Asta a fost la noi un atuu sa-i spun asa. Ei fiind gemeni sunt putin inferiori altor copii nascuti unici. Mai clar, ai mei nu vobesc deloc, pe cand majoritatea copiilor de varsta lor..fac si propozitii..si multe altele.
www.facebook.com/album.php?id=100000225799068&aid=53495" target="_blank">Comorile noastre