Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (75)
Raspunsuri - Pagina 14
btz_ovi spune:
Rody draga mea,nu ma intelege gresit.
Am spus ca nu avem program fix ci mananca cand ii este foame,dar acea foame il apuca de regula intre9.30 si 10.30,iar la amiaza intre 4 si 5.
Deci avem si noi cat de cat un orar.La laptic e neregulat.
Da,sunt mamici care ii lasa sa planga de foame si le dau la 11 fix de exemplu,mergand pe ideea ca asa le vor stabili un program anume.Am o cunostinta care a facut mereu asa,la amiaza fetita nu vroia mancare,ii dadea cu forta,o batea,ea vomita....ce mai..un fiasco intreg.
Si saraca la 2 ani are 10 kg,deoarece mereu vomita dupa masa.
Eu la acest gen de program m-am referit.
Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010
aelita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crispro Tare imi place de Aelita, ca mereu ne gaseste solutii. Si de fiecare data cand fac maioneza, dar absolut de fiecare data, ma gandesc la ea. Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010) Poze Sa-l ajutam pe Alex |
Sofia era mai sclifosita la mancarica,si atunci am inceput "inventiile" faceam piureuri camuflate
Sofia si acum imi scuipa ardeiul,i l-am facut mic mic in ciorba de fasole,nu l-a mai simtit.cand il descopera,asta e,ma fac ca ploua ,bine macar ca a trecut ardeiul pe acolosi a doua oara ii pun iar la oala
Si asa pe parcursul anilor am vazut ca lucruri pe care nu le mancau deloc,m-am trezit apoi ca mancau,apoi ce mancau m-am trezit ca nu mai vor...deci nu trebuie sa renunti la ceva in ideea ca nu mananca,poate maine,poimaine peste un an vrea.si sa nu renunti niciodata la ceva in ideea "nici mie nu imi place,ma mosteneste".ca nu neaparat au gusturile noastre,si chiar si asa de-ar fi,gusturile se educa,eu le dau lucruri pe care eu nu le mancam in veci,si am inceput sa bag botul la piureurile lor si uite asa am inceput si eu sa mananc ce nu mancam ! ca pt ei ce nu fac eu?dau exemplu!la mine nu a tinut cu "nu are nici un gust,cum sa manance asta?",ca gustul meu nu se pune,asta tine mult de educatia pe care am primit-o in privinta alimentatiei.si eu care am fost o superrrrr mofturoasa,care mancam numai plangand,numai exemplu bun nu as fi fost pt copiii mei daca ma luam dupa mine !! Asa ca la mine in oala trece orice legumanu le place,se da la o parte.imi cer scuze si a doua oarale pun la fel
dar nu ii fortez niciodata !! eu stiu ce inseamna mese fortate,si nu au avut nici un rezultat.
CarmenAlbu spune:
Gata am venit, e ok, am prins-o din fericire la timp, dar eu m-am speriat foarte tare ca era chiar langa tampla. S-a si dezumflat, cred ca mai mult m-am spriat eu si nu mi-am dat seama ca am prins-o in secunda in care se lovea.
Avem si o crema noua si am si aflat de ce operatia mea s-a videcat complet asa de frumos si nu mai e nici rosie si doar o linie fina ingusta.. cusatura mi-o facuse chirurgul plastician cu care m-am intalnit acum dar nu aveam habar si el ii povestea Letiziei cum a fost la nastere iar eu ma uitam la el ca la fasole ca de unde stie omul asta pe care nu l-am vazut in viata mea..
Inca sunt socata de lovitura, eu cand sunt in soc zambesc si imi lipseste coerenta
michelle1981 spune:
Ati putea sa imi dati cateva recomandari pt scaune auto? Am notat pana acum ale lui crispro, cris2010 si eladea.
Diana, Otilia?
TV - eu nu il deschid deloc toata ziua.
muzica pt copii - momentan ascultam radio itsy bitsy online
Se cam repeta melodiile, nu poti asculta f mult
premergator - nu vad vreo problema sa pun copilul acolo cand incepe sa mearga?? E undeva vreo lista de contra? E mai bine sa mearga singura, neajutata de nimic sau cum? Nu prea inteleg..
Ma refer dupa 10 luni incolo..??
jucarii - sunt reduceri pe amazon, eu dau comanda maine (unele au 50%)
diversificare - inca nu am inceput, suntem pe LM direct de la sursa (nu il vrea nici din bibe nici cu lingurita)
kata, carmen sanatate multa puilor
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)
btz_ovi spune:
Michelle de unde ai luat cartile Biancai??
Uite www.desprecopii.com/info.asp?ID=628" target="_blank">aici despre premergatoare :)
Astazi Paul este foarte nervos si nu a vrut sa stea la exercitii,sper ca pana diseara voi reusi sa-l filmez.
Nu stiu ce a avut,insa energia lui a fost uimitoare.
Nu a plans,nu a marait ci doar era nervos :)))
Si acum sa va arat ce facea aseara,cum www.youtube.com/watch?v=W1MzzShzMxM" target="_blank">vroia sa prinda suzeta
Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010
crispro spune:
Legat de premergator, as lua din ala de care zicea Denisa, nu se pune copilul in el, ci copilul sta in picioare si impinge el ceva. Ca si cum ar impinge un carucior. Dar asta cred ca mai tarziu se poate folosi, dupa ce copilul sta in picioare si merge de mana, cand are copilul un pic de stabilitate, ca altfel impinge ala si da cu nasul de pamant:) Mai vedem pana atunci. Asyept sa vedem ce zuce Eladea de bouncer-ul ala...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
Sa-l ajutam pe Alex
CarmenAlbu spune:
citat din mesajul lui btz_ovi Rody draga mea,nu ma intelege gresit. Am spus ca nu avem program fix ci mananca cand ii este foame,dar acea foame il apuca de regula intre9.30 si 10.30,iar la amiaza intre 4 si 5. Deci avem si noi cat de cat un orar.La laptic e neregulat. Da,sunt mamici care ii lasa sa planga de foame si le dau la 11 fix de exemplu,mergand pe ideea ca asa le vor stabili un program anume.Am o cunostinta care a facut mereu asa,la amiaza fetita nu vroia mancare,ii dadea cu forta,o batea,ea vomita....ce mai..un fiasco intreg. Si saraca la 2 ani are 10 kg,deoarece mereu vomita dupa masa. Eu la acest gen de program m-am referit. Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010 |
Ala nu e program , este abus asupra minorului, poate fi decazuta din drepturi daca se sesizeaza cineva ca bate minorul, iar cu greutatea micuta are o problema si aia nu este mancarea ci altceva mult mai serios
Noi avem program fix de masa din cauza regurgitarii, asa ca mancam la 4 ore ziua iar noaptea deloc, dar l-am facut treptat,cred mult in el, leti nu a mai vomitat de cand avem program, doarme 10-12 ore noaptea non stop, ziua 3 somnuri unul de juma' de ora , unul de o ora si unul de 2-3 ore. Ne jucam, nu am lasat-o niciodata sa planga si in cazul unui copil dezvoltat corect programul este foarte sanatos.
Mai tarziu va stii ca dimineata se manaca, mai tarziu un mar, pranzul cu noi, o gustare si cina si somn, si asa arata si acum mesele ei.
dimi lapte, gustare de fructe, pranz lapte, legume dupa amiaza cina lapte.
am muncit mult tare la el si il iau ca pe prima mea realizare
eladea2005 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui rodyka
paula, Isei ii place si dovlecelul la fel de mult! si daca i le combim pe amandoua papa 250 fara grija, doar ca mi se pare mie cam mult... delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) |
paula draga, cumpara mami un dovelcel sau zuchinni, cartof dulce(asta are gust f apropiat de dovleac)...si gata supica lui Raul...
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
eladea2005 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui racusor2010
offf, iubita mica!! sa vii cu vesti bune!! ***************************************** mami fericita de nazdravanul Andrei |
of Carmen...imi pare tare rau...sper sa fiti ok...dar cum a ajuns langa un colt de metal??? sigur, nu mai conteaza acum, dar aveti grija si capitonati/acoperiti colturile, sunt cele mai pacatoase...
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
tina_80 spune:
citat din mesajul lui aelita TINA ma bucur ca sunteti mai bine ! sotul tau zicic a vine din gemeni..super fata si baiat,poate vin si la voi gemeni eu zic,dar poate tu nici nu vrei ,ca doar eu sunt dupa gemeni ii urez cumnatei sa reuseasca sa ramana insarcinata daca isi doreste !si de gemeni hihi eu mor dupa ei,dupa minunile CARLEI-DENISA ma topesc !!!!! si de DRAGAICA,apropos Sheritra ce mai face?? |
Sotul meu este din tripleti (intr-o placeta 2 fete si el in alta:D)
Sunt frumosi gemenii, tripletii dar eu nu cred ca as face fata
De Sheri nu mai stim nimic!