Fluturasi de martie-aprilie 2011 (126)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SSABrya spune:

Citat:
citat din mesajul lui viss

buna dimineata!
- clabut , ce m-ai amuzat..pai AMR se pune dupa ce ai 30 saptamani incheiate, e ca un fel de numaratoare inversa .tu ai 28, sau esti inca in sapt 28, asa ca..mai ai de asteptat un picut
- fetelor, uite ca am ajuns sa ma infiltrez in visele voastre inseamna ca va ganditi la mine, ceea ce nu-mi displace deloc
- SSBya - dar tu pana la varsta asta a sarcinii nu ti-ai facut analize de hematologie, de-alea speciale, ptr trombofilie? nu ti-a dat dr. nici o trimitere la hematolog? si eu am avut sarcina din iarna cu hematom, si dezlipire de placenta, ulterior oprire in evolutie- dar analizele brici, insa nu este o lege. ar fi treb sa te indrume cineva..mama lor de mediciptr ca dc s-ar gasi ceva, te-ar pune sigur pe aspenter, dc nu pe clexane..problema e ca aceste analize nu prea sunt semnificative in timpul sarcinii, dar totusi teeb facute, atat timp cat la tine se inmultesc vazand cu ochii, si cresc in dimensiuni..iar riscul de sangerare planeaza..eu zic ca la tine indicata ar fi cezariana, ptr ca un travaliu care sa dureze de la cateva ore la 12 h ar fi prea riscant. vb lui pisuc decizia treb s-o ia totusi ginecologul. mai treb sa fie pregatiti cu sange ptr ziua respectiva in cazul in care hemoragia care poate apare normal la o cezariana, sa fie in cantitate mai mare, sa poata actiona repede..treb sa cunoasca cazul foarte bine si medicul anestezist si ginecologul, ptr ca e o sarcina cu risc, si cel mai bine e sa previi..
ti-as zice sa stai linistita, dar poate e bine sa te agiti un pic ptr a-l agita si pe medic..e bine sa fii calm ca medic de cele mai multe ori, dar sa fii calm e una, si sa fii prins nepregatit mental si profesional cand vine momentul sa te agiti , e alta..

30 SA+ viitoare mami de 2 buburuze:

AMR 6 SAPT.

in afara de analizele uzuale din sarcina n mi s-a dat sa fac nmk.
si asa ma gandeam si eu, totusi nu e in regula. eu am tot intrebat-o pe dr ,dar ea imi spune mereu sa stau linistita. De aceea ma tot gandesc sa schimb medicul si spitalul. Ma gandesc ca daca intervin complicatii ar fi bine sa nasc la un spital de stat.
Pe 31 ian ma vad cu un nou medic, sa vedem ce zice.

Bryanna 02.06.2009 si ...o noua fericire 28+ , adica Ayanna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lalely07

Neata burticvute,

Ieri nu am mai intrat pt ca am fost toata ziua plecata.Am sotul in concediu si incerc sa profit de el..

Ma intreba cineva unde mergem la munte:mergem la Ranca in Gorj.Sper sa fie ok timpul si sa nu vin acasa cu vreo raceala (caci eu sunt experta la cules boli..)

Ssabrya..asta este!Cam neseriosi cei cu comanda.Gasim noi alta solutie!
Miki cand povestesti tu de berbecutul tau rebel ma i-a cu frisoane.Si al nostru va fi tot berbec..iar eu sunt berbec..deci stiu ca suntem caposi,impunatori,activi...mereu ii zic sotului ca va fi belea cu el.Sper sa facem fata!

Intrebare:caruciorul meu nu are scoica si vreau sa-i cumpar separat.Am 2 cunostiinte care zic ca o folosesc la greu ca pun cvopilul in ea si o ia copilul cu ele la bucatarie sau prin casa.Voi ce parere aveti??Din experienta voastra merita sa mai fac aceasta investitie??

26+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

lalely, pt tinut in casa eu as opta mai bine pt un balansoar

mami de Vlad 09.04.2009 si s34 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SSABrya spune:

Citat:
citat din mesajul lui giuliaa

Citat:
citat din mesajul lui SSABrya

LeeLoo si am vazut pozele noi, e un scump Tudor si blond si voi bruneti, ca si Brya mea blonda si noi bruneti.
Totusi Tudor este mai mare cu 3 luni ca Bry si la ei chiar conteaza, poate totusi reusesti sa te intelegi cu el. Bry a mea inca foloseste caruciorul si ma gandeam ca imi va fi mai usor sa ies cu amandoua cu caruciorul.
Dar intai sa ajung acolo si apoi vedem.

Buna,
Am citit ce ai scris si ma gandeam ca poate ma ajuti cu o sugestie. Giulia este cam de-o data cu Bryanna, si ea sta inca in carucior, si ma gandeam pe cand vine BB2 ca o sa fie greu sa ies cu amandoi. Tu ziceai ca o sa iesi cu caruciorul cu ambele fete. Oare cum o sa faci? folosesti carucior de gemeni sau cum?
Mi-e ca Giulia va vrea in carucior si daca bebe mic va fi in landou nu stiu cum o sa o duc si pe Giulia

Otilia mami de zmeurica Giulia (12.06.2009) si 26s+

am vazut pe net un dispozitiv care se ataseaza la crucior se numeste buggy pod, e cam scmp, dar ma gandeam ca aa ma voi descurca cu amandoua. Iti dai seama ca nu pot sa plec cu bb mic si cea mare sa ramana aks. Dar inca nu stiu ce sa fac pt ca nu se poriveste la caruciorul meu. Trebuie sa scimb si caruciorul pe care abia l-am cmparat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Ssabrya, si mie imi pare ca in genul asta de situatie e preferabil sa nasti la stat. Daca se intampla ceva ei tot la stat te transfera. Sa mergi intr-un spital bun la un dr bun.
Din pacate din cauza hematoamelor si hemoragiilor nu ai cum face tratament cu Clexane sau Aspenter, risti sa sangerezi din nou. Dar e posibil sa ai nevoie de repaus la pat, oricum de masuri mai speciale. Plus cred eu cezariana (dar eu nu sunt ginecolog...)

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! s29 cu un dragalas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

buna din nou.
- am scris ceva aici, am baut 2 cani ceai zahar ars cu rom, si am mancat 2 sandwich, in concluzie am obosit tare mult, si am mai dormit o turacand m-am trezit si am vazut ca e 12.45 m-am umplut de bucurie off..ziua asta o sa aiba mai mult de 24 h, sunt convinsa
- SSABrya - aaa..chestia cu spitalul de stat am uitat sa o mentionez. pisuc are dreptate categoric.

30 SA+ viitoare mami de 2 buburuze:

AMR 6 SAPT.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

fetelor pai si eu sa nasc tot la stat?

mie mi-a explicat ginecoloaga
ca oricum as naste
tot grad de dificultate are
din contra mai degraba e buna nasterea naturala
decat cezariana
ca cica e mai periculos daca se rup vase de sange in interior etc
nu am insistat f mult
de aia zic ca tre sa ma lamureasca cineva
neaparat
offffffffffff

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 29+ PETRA ADRIANA
AMR 10 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

viss te-ai hotarat la numele de bebici?

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 29+ PETRA ADRIANA
AMR 10 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Nu stie nimeni daca exista vreo diferenta intre anestezie epidurala si peridurala?

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 33+ Rares Andrei

AMR 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

luati o pauza sa fac capitol nou

------------------------------------------------------------------------------------------
33+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen

AMR - 6 saptamani!

Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MarApr2011 spune:

Capitolul 127

Mergi la inceput