Aspirante optimiste,Felicitari Tzuky (628)
Raspunsuri - Pagina 9
Monique77 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cixinica monique cum esti cu dieta? Este greu, ai reusit sa dai jos ceva? |
mai sunt bine cu dieta...zic eu
am reusit sa ma abtin de la mancat
fac 10 zile de dieta azi
am slabit in jur de 2.5 kg ceea ce cred eu ca e bine si sanatos
insa mai am mult de dat jos .... si de asta nu m-am spetit cu bebe luna asta :)
gabyv spune:
ce inseamna ca mai ai mult de dat jos? eu tin cura de un an de zile si e prima data cand aud pe cineva ca vrea sa slabeasca pt ca sa aiba un bebe. Mie la dr mi s-a zis ca nu e o problema de kg atunci cand faci un bebe, problema e sa nu iei mult in greutate in timpul sarcinii.
Cat vrei sa dai jos, in total?
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
cixinica spune:
gabyv
si eu am de dat destule kg -10 -15 kg, tu ce diata tii/
am citit ca si obezitatea ar putea fi o cauza a infertilitatii, sper sa nu fie adevarat ![]()
draguta spune:
eu nu cred ca e o regula, am vazut fete foarte grase care au ramas insarcinate si foarte slabe la fel deci...
eu nu am KG. in plus si tot nu s-a prins asa ca nu va mai faceti probleme

gabyv spune:
Subscriu, obezitatea duce la infertilitate, atunci cand iti dispare ciclul, din cauza kg in plus, organismul incepe sa nu mai functioneze corect. Eu am mai mult de 10kg de dat jos, deja am dat 20 si ceva, dar a fost o alegere personala. Cand am fost prima data la dietetician, i-am spus acelasi lucru. Vreau sa slabesc ca sa fac un bebel! Si el a ras si mi-a explicat ca nu are legatura cu kg in plus, chiar si cu obezitatea, doar daca este obezitate morbida.
Asa ca va incurajez daca vreti sa slabiti pt voi, pt ca sa va simtiti voi bine in pielea vostra, dar sa nu va ganditi ca nu se prinde de la kg.
Asa a zis si ginecologul ca a vazut femei la 140 kg care erau insarcinate.

Monique77 spune:
| citat din mesajul lui gabyv ce inseamna ca mai ai mult de dat jos? eu tin cura de un an de zile si e prima data cand aud pe cineva ca vrea sa slabeasca pt ca sa aiba un bebe. Mie la dr mi s-a zis ca nu e o problema de kg atunci cand faci un bebe, problema e sa nu iei mult in greutate in timpul sarcinii. Cat vrei sa dai jos, in total? www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC On voudrait bien un mini nous... Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May? |
eu vreau sa dau jos 10 kg cel putin
nu e bine pentru sanatatea mamei sa aiba greutate mare si sa mai creasca in greutate si cu un bebic in burtica
deci, pentru a-mi usura mie sarcina (si la propriu si la figurat)
Monique77 spune:
| citat din mesajul lui cixinica gabyv si eu am de dat destule kg -10 -15 kg, tu ce diata tii/am citit ca si obezitatea ar putea fi o cauza a infertilitatii, sper sa nu fie adevarat |
asa am auzit si eu
ca si dieta.... nimic exact
multe ciorbe (la pranz si seara)
fara paine
fara dulciuri
singurul lux pe care mi-l mai permit este: zaharul in cafea (desi nici cafeaua nu-i buna pentru fertilitate)
nu mai mananc dupa ora 18:30 - 18:45 (cel tarziu) si atunci ceva usor
gabyv spune:
La mine este o dieta complexa, data de dr.
Dar in mare multe fructe si legume, fara paine la pranz si seara,(dar carne obligatoriu), mic-dejun obligatoriu, iaurt 0% dupa fiecare masa.
ai zis ca ciorbe, atentie la cartofi, sunt cei mai dulci dintre legume, impreuna cu morcovul...da-da, am scris bine, deci sunt interzisi din ciorbe si supe, altfel le mananci degeaba.
La fel, atentie la frunctele dulci, care nu ar trebui mai mult de 3 pe sapt.
Ciocolata si alte bunatati interzise!
Iar zaharul din cafea eu il inlocuiesc cu indulcitor natural de stevie, initial era zaharina, pana sa decid sa fac un bebe.
Iar masa de seara poti sa o iei si la 8, daca te culci la 11, mie mi-a zis ca sa nu ma culc mai devreme de 3 ore de cand am mancat.
sper ca ti-am fost de folos!
Katy82 spune:
Buna fetele! Ce faceti? Eu de dimineata am avut niste ameteli cumplite, cred ca am facut cadere de calciu pt ca mi se zbateau si muschii iar eu la toate analizele am fost hipocalcemica. Mi-am luat niste fiole de calciu, am baut una. Am zis sa beau timp de 3 zile cate una ca sa-mi revin. Ce credeti poate sa fie afectat bebe, daca s-ar intampla minunea taman luna asta, ca am baut fiole de calciu? La farmacie mi-a zis ca merg si in sarcina. Eu initial am vrut pastile dar nu aveau nimic sa mearga pe per sarcinii, am zis sa nu ma risc si sa iau cine stie ce si sa-i fac rau lui beb, daca o fi evident.
http://lt1m.lilypie.com/ZZMDp2.png
ca in 2011 sa devin
!