Aspirante optimiste,Felicitari Tzuky (628)
Raspunsuri - Pagina 6
bellasamoyed spune:
pup fetele....
mi-era dor de voi
eu astept cu nerabdare si frica ziua de vineri...poate vrea bunul dumnezeu sa fie totul ok cu trompitele si sa se prinda bebe rpd dupa hsg...trag si eu sperante de analiza asta.poate poate.
va
Cu ajutorul lui Dumnezeu in 2011 o sa fiu
draguta spune:
bella mult succes, iti tin pumnii, daca nu sunt infundate am inteles ca nu doare, sa ne spui cum a fost
daca doctorul e bun nici nu trebuie sa ai emotii
Alex2011 spune:
Multumesc mult fetelor pentru incurajari. Din fericire, ieri a fost ziua fetitei mele celei mari (ca acum lucram la cea de-a doua fetita :)si maine este ziua mea. Imi cumpar astazi inca un test si maine dimineata sper sa vedem doua liniute mai clare :) Deja ma renuntat la cafea, motiv pentru care la 9 cel tarziu sunt in pat, desi mai scap cate un ceai verde in timpul zilei. In rest toate bune, va citesc in continuare si astept...
PaulaFrida spune:
Neatza
Haideti la o cafelutza
draguta ma bucur ca ai iesit din butoi si ai revenit
O zii faina tuturor
In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra
Dr.Seuss
www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)
lucianamoga spune:
Paula eu izc "Prezenta" la cafeluta Mersi
Alex Doamne ajuta sa iasa doua liniute
Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!
PaulaFrida spune:
Luciana
Dr.Seuss
www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)
Lia73 spune:
neata
si yo la cafea
alex bine ai venit sa dea Domnul sa ai II
draguta
pozulici
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR
PaulaFrida spune:
Fetele,
Eu din Z3 ma apuc de Closty,oare ar avea ceva daca as lua in paralel si Tinctura de Branca Ursului?
Dr.Seuss
Trying To Conceive