Aspirante optimiste,Felicitari Tzuky (628)
Raspunsuri - Pagina 3
gabyv spune:
Mirunita, mersi de sfat, aparent paracetamolul nu este indicat in cazul meu... oricum mai am azi si gata, ca mie nu imi plac pastilele
In legatura cu intrebarea ta, fetele iti pot raspunde, dar sa stii ca in FR sunt reguli speciale pt inseminari.
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
gabyv spune:
Ginecologul te poate sfatui sa vezi un centru PMA in caz de ai nevoie de asistenta, in zona pariziana sunt cam 22 de centre, care te pot ajuta, dar o programare necesita timp de asteptare si evident au reguli.
Incercare naturala, dupa metodele lor, apoi incercare asistata si asa mai departe. E un subiect lung si stufos si incurcat, tocmai pt ca inseminarile sunt gratuite in FR.
De ce crezi ca o sa ai nevoie? Incerci de mult timp? Ti s-a zis ca nu ovulezi?
mirunita1983 spune:
merci gabi de raspuns; toate analizele sunt ok doar ca nu ramin ;incercam de aproape 2 ani ;medicul mi-a zis ca daca vreau putem incerca o inseminare pe la toamna tinind cont ca eu imi platesc toate analizele nu am secu ;si sincer nu stiu ce e mai bine sa astept natural ,sa fac inseminare
gabyv spune:
sincer nu cred ca se merita sa platesti... daca sunteti amandoi romani, poate va duceti in Ro, ca sa faceti inseminare, daca nu ai Secu te ajunge mai mult aici...Plus ca nu stiu care e procedeul in cazul asta...
Dat de ce nu ai Secu? daca vrei sa-mi spui, daca nu , nu-i bai
mirunita1983 spune:
nu reusesc sa imi fac acte si la-m intrebat pe medic cit ma costa si a zis ca vreo 400e
gabyv spune:
400 o fi numai "procedura" in sine, asta fara consulatatii si ce o sa mai ai de facut, analize, poate e si medicatie, nu prea stiu bine...
Dar daca va convine, de ce nu... mie mi se pare enorm, e un pic mai putin decat jumatate de chiria mea pe o luna, deci in nici un caz nu m-as arunca si apoi sa fie ratata...asta da aruncare de bani!
mirunita1983 spune:
tu esti de mult aici?si daca ai reusit sa iti faci acte poate imi zici si mie pontul ca eu am incercat diverse si deocamdata nimic
mirunita1983 spune:
pai imi zicea ca tot 400 da mie mie frica de tratamente hormonale acum sint ok pe urmaa cine stie cum ma dereglez si poate nu ramin nici asa
gabyv spune:
din pacate procedura cea mai simpla si cea mai grea totodata...contract de munca pentru unul din soti sau amandoi...
Bafta mare, ca e de tot ra*atul cu actele!
Ma indrept vertiginos catre 5 ani... si apoi hop dosarul de cetatenie