Aspirante optimiste,Felicitari Tzuky (628)
Raspunsuri - Pagina 20
bellasamoyed spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Katy82 Larytinem pumnii stransi sa fie II. Eu maine suntZ22, e prea devreme totusi, mai astept 2 zile. ![]() http://lt1m.lilypie.com/ZZMDp2.png ca in 2011 sa devin ! |
am aj acasica

Sunt atat de fericita ca in sfarsit am reusit sa fac hsg si ca e totul perfect cu uterul trompele.la 6si cela il sun pe al meu dr ca mi-a zis sa il sun sa mai vb la tel sa mai imi zica nu stiu ce.
mi-a zis ca luna asta sa ne protejam si dupa menstruatia urmatoare sa ii dam drumul la treaba. mai era o dr. ginecolog care la asistat si mi-au zis amandoi ca pana la vara sunt graviduta ca lat de bine arata totul. Acum sa ii auda Dumnezeu, da nu puteti sa va dati seama cat de bine si linistita sunt.
Procedura a fost super ok, medlif-ul e jos palaria nu am ce sa zic de rau. Dr meu super tare ce sa zic nota 10
cum v-am scris in primul post(din care nu cred ca s-au inteles prea multe) "durere" am simtit doar cand mi-a facut anestezia cu xilina(am simtit asa o mica piscatura) si cand mi-a facut extractia(care sincer nici acum nu stiu exact ce presupune, doar ce mi-a zis dr meu ca a tras in jos organele genitale,care presupun ca sunt trompele si ovarele,am simti asa ca atunci cand te strici la stomac si siti ca nu mai ajungi la toaleta, da nu pot sa zic ca a fot durere) in rest nu am simtit nimic. body(dr meu) imi mai zicea cand baga solutia si eu ii ziceam mai bine sa imi povesteasca de altceva
oricum m-am speriat degeaba chiar e o procedura usurica.dupa ce am terminat m-am dus in rezerva si am mai stat 1 ora in pat la tv ca asa a vrut body ca altfel puteam sa plec direct ac.
va mai scriu dca e dupa ce mai vb cu el la tel sa vad ce imi mai zice.
a si v-am zis luna asta e cu protectie ca mi-a zis ca ovulatia asta e compromica ca nu e bine sa ramai in acceasi luna in care ai facut hsg-ul.
asa ca de luna viitoare ne punem pe treaba serios

Cu ajutorul lui Dumnezeu in 2011 o sa fiu
kitty-27 spune:
buna fetele!!!!!!

tzuky felicitari!!!!!!!!!!!!!!

sarcina usoara si la termen!!!!
katy...tin pumnii...

..
draguta...ce bine ca ai revenit..mi-era dor de tine...

ASPIRANTA LA BEBE
kitty-27 spune:
bella...ma bucur ca totul este ok la tine...ti-ai luat o piatra de la inima..apare si
imediat dupa hsg..

ASPIRANTA LA BEBE
PaulaFrida spune:
Va poftesc la CAPITOL NOU

In fiecare zii tot mai aproape de minunea
noastra"A person is a person, no matter how small. "
Dr.Seuss
Dr.Seuss
www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)

ca in 2011 sa devin
!