Aspirante optimiste,Felicitari Tzuky (628)
Raspunsuri - Pagina 18
bellasamoyed spune:
Deci nu #537;tiu de ce sa postat cu cifre! Cred ca pt ca scriu de pe tel! L#259;sa ca va mai scriu si de ac!
Cu ajutorul lui Dumnezeu in 2011 o sa fiu 
sarah199065 spune:
dar dupa calculele mele aveam o luna,o luna jumate!nic macar atat sa nu mentin sarcina?mi-e frica....

neliaCris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sarah199065 mentionez ca aveam doar 17 ani!daca credeti ca dupa toata situatia asta o sa fie riscuri,ceva,astept impresii,sfaturi orice e binevenit! ![]() ![]() ![]() |
Buna..
Ce necazuri...si vazand ca esti de-a mea(italianca ha ha)m-a luat dracii.Acum situatia cum sta?
Fete voi aveti poze in album?As vrea sa va cunosc si eu
Mami Cornelia,Tati DanielPuiutz mic Cristian Ionut 14.03.08
lary74 spune:
Buna fetelor!

Waw numai vesti bune citesc azi

Felicitarii din toata inima TZUKI ,bebe sanatos si la termen.
Bella super vestile,ce ma bucur pt. tine ca totul este ok.Acum asteptam liniutele de la tine
Annare se pare ca azi nu a venit uritul la nici una dintre noi.
sa fie bebe in burtica la amindoua.Daca ma ajuta bunul Dumnezeu si pina maine nu vine uratul ,de dimineata fac un test,Azi cind am iesit de la lucru mam dus direct la farmacie sa cumpar testul,asa ca maine la prima ora sper sa vad 2 liniute rosii.
Katy ,Annare faceti si voi maine un testulet,poate ne ajuta DOAMNE DOAMNE pe toate 3 si "rupem gura tirgului toate"cind aperem cu 2 liniute fiecare.
Tin pumnii sa fie bine pt toate

Mamica lui George spera ca anul 2011 o sa-i aduca inca un baiatel
cixinica spune:
bella
te asteptam cu nerabdare sa ne dai vesti. Ma bucur ca totul a decurs bine si nu ti-au gasit nimic urat pe acolo, acum te asteptam cu cele doua liniute 
neliaCris spune:
| citat din mesajul lui annare bella ![]() ![]() ..cat de curand o sa fii mamica![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Buna.Eu sunt langa bergamo,in lombardia.Am vazut ca intrebai
neliaCris spune:
Lary,Annare,doamne ajuta sa fie asa cum ati sperat
Tzuky,sarcina usoara si un bebel sanatos tun.Intrebare:nu ii spui celui cu care imparti casa,patul, masa ca esti gravida?
Mami Cornelia,Tati Daniel
Puiutz mic Cristian Ionut 14.03.08
neliaCris spune:
| citat din mesajul lui bellasamoyed Deci nu #537;tiu de ce sa postat cu cifre! Cred ca pt ca scriu de pe tel! L#259;sa ca va mai scriu si de ac! Cu ajutorul lui Dumnezeu in 2011 o sa fiu ![]() |
Felicitari...ma bubur ca esti bine.Te-a durut probabil atunci cand ti-a desfacut un pic colul...am vazut cum se practica la avorturi,un video pe net....a fost oribil...care vrea sa vada sa caute avort in direct sau cam asa ceva....dar eu sper sa nu ...

ankcta spune:
Bella Doamne Doamne nu te-a lasat si nu te va lasa. Vei vedea ca si tu vei anunta vestea cea mare. 

Ancuta , in curand