Aspirante optimiste,Felicitari Tzuky (628)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Sarah uterul se mareste in sarcina, si al meu este f. mic.

http://lt1m.lilypie.com/ZZMDp2.png
ca in 2011 sa devin !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankcta spune:

Buna dragutele! Ce-mi vad ochii, avem ceva frumos in titlu
Tzuky iubita felicitari, felicitari, felicitari! Sa te ajute DD sa ai o sarcina fffffff usoara !

Ancuta , in curand

Mergi la inceput

Fetele ma apuc sa citesc ce ati vb si revin toate

Ancuta , in curand

Mergi la inceput

Doamneee! Abia am realizat k avem cap nou
Sa ne ajute Dd sa avem cat mai multe teste pozitive in acest capitol!
Offf sper sa-mi revin cat mai repede

Ancuta , in curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annare spune:

katy deocamdata nimic noutati...doar durerile de burta si de sani ingrozitoare..park astept sa mi vina din moment in moment

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarah199065 spune:

multumesc,fetelor!
ceea ce vreau sa precizez este ca am avut doua pierderi la diferenta de 6 luni,la prmia pierdere fiind foarte tanara am ascuns totul si nu am zis nimanui deci nu am facut nici un control,iar la a doua am facut controlul dupa 6 luni neputand fiindca eu la momentul acela locuiam cu el(ex-ul)si cu sora acestuia care nascuse la ora 10:00 iar eu pe la 12:00 am pierdut!am avut hemoragie,dureri de ma tavaleam pe jos si eram si singura acasa!cand i-am telefonat si i-am zis surorii lui de ce se intamplase mi-a zis sa ma descurc singura ca deja paolo(sotul ei)o are pe ea in spital,nu mai poate sa umble si cu mine!si asa am stat din februarie pana in august ce frica in san ca o fi ramas vreao bucatica de ceva,am sa fac o infectie si am sa mor pana sa ajung in august acasa sa ii vad pe ai mei!deci toate analizele le-am facut in august in romania!asta e...mergem inainte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarah199065 spune:

mentionez ca aveam doar 17 ani!daca credeti ca dupa toata situatia asta o sa fie riscuri,ceva,astept impresii,sfaturi orice e binevenit!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bellasamoyed

pup fetele....

mi-era dor de voi

eu astept cu nerabdare si frica ziua de vineri...poate vrea bunul dumnezeu sa fie totul ok cu trompitele si sa se prinda bebe rpd dupa hsg...trag si eu sperante de analiza asta.poate poate.

va

Cu ajutorul lui Dumnezeu in 2011 o sa fiu

Bella sigur totul va fi bine pana in martie vei anunta si u vestea cea mare

Ancuta , in curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Sarah organismul fiecareia este dif deci doar un doctor isi poate da seama cu ce probleme te confrunti tu. Daca ai uterul micut posibil asta sa fi fost cauza pt cele doua pierderi de sarcina.

http://lt1m.lilypie.com/ZZMDp2.png
ca in 2011 sa devin !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

Fetele mele va scriu din Pat de la medlife!am f#259;cut procedura si e totul perfect !mi-a zis al meu dr scump ca pana la vara r#259;mān gravi,ASA uter si trompite frumoase am!#537;tiam eu ca nu m#259; l#259;sa pe mine doamne doamne! Apropo fetelor la medlife merit to#539;i banii!super condi#539;ii clar nu se compara cu nimic! Aaaa si ce era mai imp nu m#259; durut deloc ,au fost doar 2 momente Cand m#259; durut un pic(mai mult o jena) atunci Cand mi-a f#259;cut xilina si Cand mi-a f#259;cut extractia( asta insemnand ca Cic#259; mi-a tras de organele genitale un pic inafara ,nu prea am īn#539;eles exact ca atunci Cand mi-a zis ca īmi face extractia am zis ca face misto de mine! Concluzia totul a fost perfect,mai stau Putin aici si plec acasica! Aaa nu m#259; doare momentan nimic! Va puuuup

Cu ajutorul lui Dumnezeu in 2011 o sa fiu

Mergi la inceput