Zmeurici de iulie-august 2009 (10)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura.s spune:

scuze, mi-a confiscat mouse-ul si nush ce a facut, da' am vazut acum ca s-a mai trimis o data mesajul




"Viata nu se masoara in numarul de respiratii pe care le ai, ci in momente care iti taie rasuflarea."

Laura, de Sara-Ruxandra (13.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

La mine calendarul chinezesc a avut dreptate ambele dati
Inuta- Bia, sanatate multa.

Muffi, da ce specilitati ii faci tu leutului gelos (cred ca toti leutii astia sint asa gelosi si posesivi, si al meu face urit daca pune ta'su mana pe mine, cind are momente proaste si pe rebecca vrea sa o dea la o parte -din fericire cu ea rar, dar la sotz, cum il vede ca ma pupa sau stau linga el, vine, ii da mana la o parte, maraie la el (si isi protejeaza "papica", nu cumva sa i le ia cineva)

asa e, cred ca nu ai mai putea trai in romania dupa stilul de viata de acolo....



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theea spune:

Neata mamici de zmeurici

Giova shoping placut

Alina multa sanatate mamei si putere sa treceti peste toate greutatile

Inutza felicitari sa ai o sarcina usoara si bebe sanatos .Bun venit in clubul celor cu greturi si eu ma lupt zilnic cu ele dar se putea si mai rau

Alus bun venit in tufa

Moniland felicitari pt kg luate de Laura

Elenada felicitari pt kg pierdute si spor in continuare la pierderea lor.Eu am fost si eu la dieta inainte de a ramane insarcinata dar s-a cam terminat distractia.Eu incepusem cu Pooh prin iunie dieta South beach si pe urma am continuat cu alta si am dat aproape 20 de kg pe care acu deja incep sa le pun iar

Muffinuta bine ai revenit .Imi pare rau ca a trebuit sa treci prin toate singura ,pt o mamica si un leut puternici .Vazut pozele sunteti adorabili amandoi

Despre mandra mea ce sa spun ca e destul de cumintica incearca sa isi dea drumul la vb si e destul de comica.De ceva vreme daca nu ii convine ceva vine si te loveste cu capul sau musca .Ma scoate din sarite cand face asa si nici nu mai stiu cum sa reactionez pe urma vine si pupa ca sa o iertam .E super iubitoare pe la toate cluburile unde mergem se duce la copii sa ii pupe si sa ii imbratiseze e o scumpa.Am noroc ca de mancat a inceput iar sa manance bine de toate .E inebunita dupa carti sta toata ziua si se uita in ele.Cand se trezeste primul lucru care mi-l cere e CATEA (cartea).Aaaaaa si asa de tare ii place sa sara pe burta mea si toata ziua ar sta cocotata pe mine parca stie ca nu are voie

Ma duc sa scot mandra la aer ca m-am intins ca o placinta
la tufa

8+ si de Alessia(30.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONITZA86 spune:

salutare mamici si de la noi!

Am reusit sa va citesc putin dar oricat incerc sa fiu la zi tot nu reusesc cu printesele mele.Stefi se chinuie cu nesuferitii de canini si noi pe langa ea nu dormim,iar printesa micuta e cam lenesa la supt daca s-ar putea sa mancam prin somn sa dormim cu tzitzi in gurita ar fi perfect.Despre noi ar fi mai multe de povestit dar deja sunt Stefania nu-mi mai da voie sa scriu.

Vreau sa felicit noile gravidutze "sarcina usoara si bebe sanatos".

va pupacesc!

Ma tin de promisiune si va arat cateva pozici cu mezina familiei.
http://community.webshots.com/user/monitza86?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muffinuta spune:

Mai Monitza mai ce comori ai tu acolo...eu eram in uram cu stirile,nici nu stiam cate fete sunt deja gravidutze sau au si nascut.felicitari si sa va traiasca amandoua duducile!

Theea multumim de complimente.acu' sa o zic si pe asta am fost "abordati" la cumparaturi de o firma de publicitate si am fost selectati din cateva sute pt casting,am pierdut la mustata..deh nu era rau sa castigam si noi niste bani basca putina distractie..om vedea cica ne mai sunaleutul era la ora de somn si a cam ratat sa arate dintucii lolstrungareata..

PatriciaAnu e ieftin sa traiesti aici dar prin comparatie cu ce am vazut in RO calitatea vietii e net superioara.nu mai vorbesc de preturile absolut orbitante pe care le platiti pt un fruct de import si ala de calitate nu tocami buna.Dar siguranta e o problema aici atata ca tb sa stii cum sa te protejezi(nu te preumbli pe strazi singura la 12 noaptea si mulet alte chestii) casa bine armata,in sensul senzori,alarma,serviciu de alarma 24 ore..asta este,tara salbatica si platesti pretul..dar frumusetea locurilor -pe gratis- e de nedescris,ocean,munte,tot ce vrei,golf resort,spa ,lux de lux...in Ro primul lucru care m-a izbit dupa 2 ani a fost cat de murdare sunt masinile..de groaza,nu am mai vazut o masina atat de prafuita de nu mai tin minte.muste si tantari la greu..aici pauza.plus serviciile pe care le poti avea aici.Dc esti inventiv poti face bani nimeni nu te intreaba de firma impozite..e o gluma.stiu persoane care fac catering de o viata fara sa plateasca un sfant impozit,nimeni nu te intreaba nimic..bine dc deschizi restaurant alta poveste.eu ma gandesc ce mi-ar fi mai usor sa gestionez de acasa..cred ca gen prajituri mai mult bio ca e la moda si nimeni nici o femeie aici nu gateste sau coace..
plus vremea a decisiv factor,iarna 18-20 grade cateodata poti face plaja..unde in Ro asa ceva?

va las v-am innebunit cu Africa.azi pauza plimbare bate un vant noi stam peste drum de plaja si vad marea agitata,mult nisip,cred ca voi conduce in waterfront sa fac nitel shopping,cat ma lasa Makka Pakka o ora adica asta-i limita.
la toata gasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Ce-mi vad ochii?? Inutsa, felicitari!!!! Sarcina usoara, sa creasca samburelul si sa vina sanatos langa surioara mai mare!

Cat despre homeopate, la noi au avut efect, chiar ma bucur ca n-au substante active. Eu cred in astea cu memoria apei, iar cele mai eficiente vinecari pe care le stiu au fost cu doua maini goale si multa energie si ganduri bune. Cred ca protestele astea pornesc tot de la companiile farma carora le scad vanzarile.

Tanimi, noi n-a ajuns la povesti, oar ne uitam la poze si ientificam animale, personaje. dar imi place sa citesc sa fiu pregatita.

Legat e calcat, eu n-am mai calcat dinainte de nastere si tare bine e. Va recomand.

Alus, bine ai venit. Ma uit si eu la poze diseara. Acum mai tragem o tura pe la locul de joaca.

A, si legat de povesti ideale, eu citesc cu incantare fiecare rand despre gradinitele din tari mai civilizate. In doha il inscrisesem pe Filip la nursery inca din iulie sa mearga incepand cu ianuarie. Mi-ar placea sa mearga si el intre copii, dar in ro n-am curaj. Si mi-ar placea sa-i ofer multe alte lucruri, gen locuri de joaca fara fum de tigara si fara zumzet deparinti cicalitori, ceva aer mai curat. dar deocamdata ii ofer prezenta mea.

Happy-mami de Filip, 1 august 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanimi spune:

Laura cand am fost cu Iari la medic (pentru intoleranta ei) mai era o mamica cu o fetita cu DA. I-a facut testele si pana la urma s-a dovedit ca avea respectiva DA datorita unei alergii la ceva (nu mai stiu ce ). Zic si io ...

Muffi pe mine una cu cele 20 de grade iarna m-ai convins .

Noce da, la noi iti trebuie mult curaj sa il dai la gradinita. Pe mine ma apuca groaza cand ma gandesc ca Iari nici nu are voie lactate, deci cu atat mai greu de gasit un loc de incredere unde sa o duc.

Monitza . Faine printese ai!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Inutsa, sunt in comert si cereale fara lapte, noi de-alea luam.

Tanimi, asta cu mancarea ma inrijoreaza si pe mine, n-as vrea sa manance la gradi lactate, carnuri, cand poate manca cereale, fructe si alte chestii cu care l-am obisnuit. In qatar mergeau copiii cu pachetel de acasa, fiecare cu ce era invatat, mie mi se parea minunat.
A, legat de povesti, sunt site-uri cu povesti benefice sau poti sa le schimbi din mers. Eu i-am spus doar Jack si vrejul de fasole si am schimbat-o un pic, sa nu scot furtul si ouale de aur in lumina buna.

Moniland, mie mi se pare devreme pt nesquick. Eu ii dau dimineata cate o cescuta cu lapte vegetal cu carob. fara zahar, fara cofeina, doar cu vitamine.


Happy-mami de Filip, 1 august 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muffinuta spune:

am terminat masa.phu din nou insucces nu mai stiu ce sa ii mai gatesc..toata lumea isi linge degeteleserios la mine la masa si asta micu' parca ii dau zeama de lamaie.singurele cerealele le mananca cu placere si iaurt dc se poate cu tona.tot e bine si asa decat nimic.dar cand ii vad pe alti copii azi la woolie infuleca unu' mic dintr-un sausage crud ..si al meu nici fineturile..

mi-e groza de vantul asta anul asta a fost cumplit cred ca nu ma maid uc la shopping ca imi adoarme in masina si apoi ochii cat cepele pana pe la doispe noaptea.mai bine dimineata la cumparaturi.

avem aici un loc de joaca sunt de fapt mai multe dar asta e pe plaja protejat de pereti e unul dintre cele mai populare restaurante asa ca poate dam o fuga acolo..ii place in leagan si sa deranjeze lumea pe la mese.
fetelor cresa ,gradi, probleme majore..nu stiu cum sa fac sa stau mai mult cu el acasa..ma rog cu program de intalnire mamici cluburi pt copii,aici e un cult pt asta,vazusem si la Clara din ceea ce povesteste.in Ro al meu in plina vara a fost bolnav m-am chinuit in iulie o gramada cu el..in comunitati de copii si mai rau iau toti microbii mi-e groaza pur si simplu de momentul alala imunitatea lui si "pofta" de mancare..basca tot pireuri..ne apuca adolescenta acasa..

va lasam v-am innebunit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Noce la voi o sa fie greu tare cu mancarea la gradi. Poate la gardinitele particulare o fi si una cu meniu vegan. Eu m-am uitat la gradinitele din sectorul 3 si nu am vazut la nici una si meniu vegan. Pacat ca nu introduc si meniu vegan pt ca sunt sigura ca sunt multi copii vegani si ar fi normal sa tii cont si de asta. Poate pana la gradi veti fi in alte tari unde sunt respectati veganii.

Muffi cand te citesc pe tine cat te chinui cu mancarea ma vad pe mine cu piticii care pana au inceput sa mearga nu serveau mai nimic la pranz. au trait cu lapte fructe si iaurt. mancarea gatita nu o suportau. nu mai stiam ce sa le mai gatesc ce sa le mai fac. mancam eu si cu sotu ce le gateam lor si zau ca era bun. greu tare mai mancau ceva la pranz. acum in schimb papa si felul unu si felul doi. sunt tare bucuroasa. o sa vina si la voi vremea cand o sa papati doua feluri de mancare la o masa. oricum NJ arata super bine pt ce probleme a avut saracutul. aici se vede meritul mamei.

LauraS si eu ca sa castig la loto ar trebui sa si joc


Va pup fetelor

elena fericita de pitici pretiosi Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009

Piticii mei iubiti




Infertilitatea este o boala. A avea un copil nu trebuie sa fie un lux

Mergi la inceput