Albinutze de Mai-Iunie 2009(100)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns otiliap spune:

narcisica, ar fi bine sa-i faci ceva analize in prealabil, sa vezi exact ce are si abia apoi sa vorbesti cu dr despre tratament. o temperatura de 38,3 nu e chiar de speriat. se spune ca la o temperatura de 38,5 mor virusurile si bacteriile, asa ca e bine sa=l lasi fara antitermice, dar sa ai grija sa nu cresca. multa sanatate!! si te asteptam cu vesti bune!!!.

alic, vazut micuta dansatoare. fantastica. cred ca ar fi bine sa o dati la un curs de dans...ca le are fata, ce mai... si ce ritm... si ce pasi... supersimpatica!!!
multumsc pentru floricele, dar nu mai stiu despre ce era vorba cu spiritul de observatie??? ca nu=mi amintesc...

ana micu,

beca, ce ati cumparat bun???

Mergi la inceput

philip, multa satatate!! cand plecati??

serialbastre, poze cu casa??

laurraa, spor la treaba!! din pacate nu am nicio cunostinta la ase.

cosminica, mutumesc de reteta. maine sau sambata o pregatesc, azi am facut o prajitura cu stafide, nuci si visine - caut linkul si va dau si voua reteta. a iesit fff buna.

Mergi la inceput

reteta aici http://edithfrincu.blogspot.com/2008/03/prajitura-cu-stafide-visine-si-nuci.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Fetelor, vacanta e departe, abia in mai, insa visez de pe acum, zi si noapte . Mergem pe Coasta de Azur, undeva langa Cannes sau Saint Tropez, am pus ochii pe niste apartamente minunate dar inca nu ne-am decis asupra cazarii, sunt in schimb de mailuri cu cei de acolo.

Serialbastre, ma bucur ca va place atat de mult apartamentul, si eu vad cerul cand ma trezesc si tare frumos este. La vara probabil va trebui sa investiti in aer conditionat.

Narcisica, am mers la vreo 4 orelisti cu Sabina, dar nu am incredere in niciunul, asa ca nu-ti pot recomanda nimic, doar ce au spus fetele, asteapta cu antibioticul, poate fi viral.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Hello!

Carla, imi poti spune daca sunt preturi rezonabile pe Coasta de Azur? Cat e apartamentul/zi?
A, sa stii ca m-a dezamagit Zara din Sttutgart, more or less aceeasi marfa ca in Timisoara, un pic de tot mai ieftina.

Andreea S, sa stapaniti fericiti si sanatosi apartamentul, sa aveti numai bucurii in el Cand ai timp, sa ne pui poze!

Alice, e mortala Naty! Si a mea daneaza cand apuca, dar are total alt stil

Azi sper sa ajung la Decathlon, asta in cazul in care scapam la 6 de la workshop.
Va pup!

Carmina + Andreea (21.05.2009) si Bogdan (04.02.2005)
Poze ***Poze *** Poze
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Strunfita, preturi rezonabile sunt peste tot, depinde ce pretentii ai . Eu m-am orientat inspre cele in jur de 100E pe noapte, daca imi ia ceva ochii rau de tot, dau si mai mult, dar pana in 1500 pe 11 nopti. Pe avion am dat 12 milioane cu Blue Air.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_MVT spune:

Am reusit sa vad filmuletul cu Natalia. E profesionista, ce mai…... O declar “Dansatoarea Stupului”.

A trebuit sa ma duc la un computer care nu e in sistem sa pot vedea filmuletul, dar a meritat. Alic, eu as duce-o la clase de dans.

Carla, faina locatie de vacanta. Sper sa gasiti si cazare la un pret convenabil. Cum mai sunt fetele?

Andreea dragalasi tare baietii tai. Sunteti bine toti?

Ioana, mai ai putin si vine baietelul. Ai luat hainute de baiat? Ce sentimente te incearca, acum pe ultima suta?

Lauraa, ce bine ca o inveti engleza pe Maya, vor putea conversa in curand. Ce zici poate ne incuscrim?

Otilia, eu am oale de inox deci nu mi-e frica ca le strica insa ma ia durerea de cap cand bate in ele. Am salvat prajitura, cred ca o voi incerca weekendul asta ca nu am multe planuri.

Cris, de ce nu mai intri pe la noi?

Noi am facut vaccinul Hib aseara. Eduard nu a zis nici psss. La sfasit i-a zis “tanc iu” asistentei. Cand l-am intrebat daca l-a durut a zis “un pic, un pic”. Barbat, ce mai…..

mami de Tudor (24/07/02) si Eduard (02/05/09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Oana, ce simpatic e "barbatul" tau. Ce dulce a fost, auzi...sa te intepe si sa-i mai si multumesti...e de-a dreptul cavaler.

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA

www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2

A DOUA MINUNE

MOS CRACIUN 2010

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Sa o ajutam pe Georgi sa mearga

Manu - papusa fara picioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

CARLA, frumoasa destinatie. Pentru cazare poate va ajuta site-urile acestea http://www.villarenters.com/ si http://www.holidaylettings.co.uk/ . Prin villarenters am mers noi in turcia acum cativa ani, totul a decurs ok.

OANA, mai este putin. Abia astept sa-i vad moaca mica, imi este usor "teama" de intalnirea cu un baietel, dar cea mai mare emotie care ma incearca este o frica de faptul ca Sara va suferi foarte mult... Plus ganduri ca nu ne vom descurca. Dar peste toate domneste asa... o tandrete atunci cand ma gandesc la baietelul meu. Care sper sa ramana baiat si la nastere

SERIALBASTRE, bun gasit in casa noua!!! Ma bucur ca va place, nu imi mai amintesc cate camere are Sa o stapaniti sanatosi!!! Si asteptam poze!

OTILIA, nu am cumparat nimic deosebit, mancarea pentru saptamana care urmeaza, plus scutece. Dar tot am lasat 450 ron la casa. Fara pic de carne in cos, numai cereale, branza, lapte, fructe, legume si scutecele. Si pesmet.

Ioana, Rebeca (16.05.2004), Sara (17.04.2009) si 34+
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_MVT spune:

Dici asa l-a invatat ma-sa sa fie cavaler Adevarul e ca am fost tare mandra de el (cioara.....)

Ioana, eu ador fetitele dar nu mi-as da baietii pentru toate fetele din lume. Sper sa ai o relatie speciala cu baiatul tau.

Ioana, de curiozitate, cate scutece ai luat? Eu pe 168 de scutece platesc $49 plus ce ai tu acolo pe lista, inca $40. Cred ca as ajunge incarcat la $100. Pai in Romania e cu 50% mai scump ca aici.

mami de Tudor (24/07/02) si Eduard (02/05/09)

Mergi la inceput