Albinutze de Mai-Iunie 2009(100)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bebe Beca

... , pulpele lui Gabi .....

Mi-a placut asta .... suna foarte bine!
Ve stile despre nepotul meu sunt deosebit de rele. La ultimul RMN s-a vazut ca nu exista imbunatatiri si nu se poate spune in ce masura va fi capabil sa fie constient de ceea ce se intampla in jurul lui, in ce masura vaa putea sa se coordoneze sa mearga, sa invete sau sa vorbeasca. Capacitatea de a se descurca singur in viitor este sub 50%

Otilia multumesc pentru rabdarea de a viziona.

Carla felicitari pentru rezervari. unde mergeti?

Vorbind despre vacante ... in seara asta am auzit la sala de fittness la care merg o discutie intre doua doamne cum ca Thailanda este o destinatie absolut minunata. Biletul de avion ar fi cam 1000 de euro dar preturile de acolo sunt rezonabile. Mi-ar placea sa merg dar cum eu nu pot sa plec nicaieri fara copii am doua variante ... sa castig la loto ca sa ii iau si pe ei sau sa astept pana fac ei 18 ani si nu vor mai sta legati de fusta mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_MVT spune:

Strumfita bucura-te de zilele de liniste, ai sansa sa te plictisesti Eu consider ca si copii si parintii au nevoie de spatiu din cand in cand. Daca nu pentru altceva macar asa sa le fie mai tare dor unii de altii.

Otilia si eu sper ca faptul ca la el in casa se vorbesc 2 limbi sa fie cauza intarzierii lui.

Clody subscriu si eu la ce a zis luckyblue, o lingura de lemn si o oala ii tin mai mult ocupati decat orice alta jucarie. Cred ca v-am mai povestit ca baietii mei s-au jucat ore in fiecare zi cu o cutie. Era suficient de mare sa incapa in ea. Tudor il impingea pe Eduard prin sufragerie iar cand nu era Tudor acasa, Eduard isi punea maimutoii in ea si ii “plimba”. S-au jucat cu ea pana au facut-o bucatele (4 zile). Noi avem un sertar plin cu tot felul de chestii din plastic, Eduard ajunge la el, il deschide si se joaca in fiecare zi cu ce e acolo. Nu mai spun ca pietre, bete si frunze de afara sunt la fel de cautate.

Carla unde mergeti in vacanta? O colega tocmai s-a intors din Bahamas si imi povestea ce faina e plaja, ce curata si verde e apa etc…. Vreau si eu la soare, la mare.

mami de Tudor (24/07/02) si Eduard (02/05/09)

Mergi la inceput

Mi-am amintit niste perle de-ale lui Eduard:

vecinu = besinu
ne bagam = ne gabam
invelesc = imbelec
Unde-i tata? In Congo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coraly spune:

Oana, si Dominic are niste cuvinte dragute

prajitura = p_la
acolo-i = coli
Mr Bean = Mitetz
portmoneul sau banii = banii mei
altceva = acicea (sta la usa camarii si cere bunataturi :))

Legat de jucarii, pot spune ca si la noi cele mai bune sunt obiectele din casa, cutii, linguri, tacamuri, deschisul dulapurilor, ascunsul dupa perdea (azi ascundea o bila sub covor si imi tot arata 'cuns micki, cuns'

Coraly, Sergiu (3 ian 2005) si Dominic (11 mai 2009)

www.flickr.com/photos/13756075@N03" target="_blank">poze

Alaptatul - Help Line

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

GABI, am uitat sa spun ca mi-a placut cum mananca pitica. Si cat de linistita sta ea la masa... nu scoate nici o vorba, dulce tare. Imi pare rau ca vestile sunt atat de proaste. Care sunt posibilitatil in continuare, variantele?

Din ciclul cuvinte pocite avem si noi sampon = pupam

COSMINA, daca tie nu ti-a placut... atunci nu ma bag.

OTILIA, nici la noi nu a avut trecere conopida pana de curand. De cand am inceput sa o gatesc cu smantana, cascaval, usturoi, etc. In plus, am instaurat o regula: fara mofturi la masa, mancam ce avem. Trebuie sa ne educam gustul, pana la urma.

Ioana, Rebeca (16.05.2004), Sara (17.04.2009) si 34+
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisica28 spune:

Seara buna mamici dragi.

Multumesc pentru urari inca o data.

Vestile mele nu sunt bine deloc, Mihnea face febra destul de agresiv de azi dupa amiaza; mai repede de 4 ore sare de 38.3, plus niste bubite marunte. Pediatra zice sa am antibioticul pregatit daca persisuta 3 zile, dar nu stiu daca mai astept atat...

Carla, ORL-istul la care mergi cu Sabina unde este? Il recomanzi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

NARCISA, eu as spune sa amani antibioticul si sa il administrezi numai daca analize medicale iti spun ca este vorba despre infectie. POate fi ceva viral si atunci primeste otrava copilul aiurea. Mergi la un spital, fa-i niste analize de sange, fa-i un control ORL, un sumar urina si urocultura si abia apoi vezi daca este sau nu nevoie de antibiotic. In plus, 38,3 nu este o febra atat de mare, de obicei abia de la 38,5 se da antitermic. Eu, cel putin, asa as face.
Multa sanatate!

Ioana, Rebeca (16.05.2004), Sara (17.04.2009) si 34+
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Narcisica si eu as mai astepta cu antibioticul. Poate e viral. Mutla sanatate lui Mihnea.

Ce dulci-s Dominic si Sara. Pe mine ma umfla rasul cand scoate Eduard cate o perla e asa simpatic.

El cere "apa de la guvea" = apa de la chiuveta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

buna seara fetete dragi!
mai inati sa-ti spun Clody ca-ti multumim pentru noul capitol! e ca pe vremuri, tii minte cand erai mereu pe faza?
asa...lasa-l putin pe Razvanel ca-si va reveni singur din crizele astea, cel putin eu asa am facut cu fata, i-am explicat cu calm de o mie de ori si cat de cat am avut rezultate!
Ertina, ma bucur nespus ca ai vesti bune! sper sa ne povestesti doar despre progrese!
Laurra,am vazut ce viata pe copii in living, asa zic si eu distractie pe capul lor
ps: de 2 nopti tot ve visez, nu stiu ce-o insemna asta...azi-noapte mi-e clar ca veniseti la noi sa faceti o friptura am luat-o razna!?!
Strunfita, ce fain de tine ca esti la shopping, mai ales la reduceri poate reusesti sa ne arati ce frumuseti la luat, bine?
Cosminica, sa stapanesti sanatoasa masinaria de facut paine! ai mai scapata de-un "job"
Otilia, asa spirit de observatie, jos palaria! asa sa fie, la mai multe!
Carla, cand plecati in vacanta? si unde?
Oana, faza cu tata in congo e bestiala
Beca, bun meniu...dar cum vine asta paste cu vinete?
Gabi, ce frumos papa domnisorica, se vede ca-i delicata, nu se murdareste, nu da pe jos...bravo ei!
Narcisica, subscriu si eu la ce-au zis fetele...poate e viral sau poate o boala de copilarie? ca tot ziceai de bubite...

referitor la capitolul vorbire, ultimul cuvant, tinand cont ca noi nu jubilam, este Baie, clar...si tatatate care inseamna sanatate cand stranutam
in schimb cu dansul stam bine, meneito si pinguinul pe paine am sa incerc sa incarc un filmulet in care am prins-o...sper in seara asta...
va pup!

---------------------------------------------------
ALICe, mamic de bebic Natalic (2 mai 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_micu83 spune:

Sara buna si de la noi,

...sau "buna dimineata", iar va scriu pe fuga...

Am vrut sa zic ceva, da m-am dus la baie si m-am intors si cu creierii spalati..sper sa-mi amintesc

Pana atunci, va imbratisez si va doresc toate cele bune

Vrem sa castigam si premiul sa-l donam aici in forum! Ne ajuti sa facem o bucurie?
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=6" target="_blank">Voteaza un Winnie MIC, dar CHIC! Voteaza m8 !!

Hainute NOI, import Anglia!

bazarim si noi

Mergi la inceput