Gravidute&Mamici de IASI(124)
Raspunsuri - Pagina 8
kmy_black spune:
neatza si o
fetelor!!!!

din cauza serviciului si a stradaniilor de a ne terminbat si noi catusi de putin casa k sa ne mutam inainte de venirea lu bebe, nu mai reusesc s aintru asha des sa vad ce mai faceti, citesc rapid ce mai povestiti dar nu mai am timp sa si raspund!!!
abia astept sa intru in prenatal, sa dorm macar juum de zi, in patul meu , sa incep sa-i citesc povesti lu bebe, k i-am promis demult si ink nu m-am tinut de cuvant!!!

o zi buna la toate!!!!
kmy
28+
IUSTIN
DPN 18.04.2011
(12.04.2011 dupa morfologia fetala semII)
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

andreea_mdm spune:
Ella am vazut ca ai intrat deja in prenatal, nu si ai 29 de sapt. nu mai inteleg cum se ia prenataluln in functie de data nasterii naturale cand ar fi normal sa vina bb pe lume, adica cam pe la 32 de sapt sau in functie de data stabilita de dr. in eventualitatea unei cezariene?
...asteptand o minune in viata mea!
25w+
Daria-Maria
ella10 spune:
Andreea nu stiu ce sa-ti spun...mie medicul de familie mi-a zis ca in momentul in care fac 7 luni o sa intru in prenatal...
Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA(02.02.2008) si
Sofia Maria 28+
vine bebe
aeperju spune:
nu stiu daca v-am scris, dar am ajuns acasa, suntem bine, papam, dormim bine, sper s-o tinem tot asa.
la spital a fost ok, am stat in aceeasi rezerva doar ca de data asta a fost cu plata (cu ocazia asta am stat singura desi erau doua locuri). A fost foarte bine. Mi-am si rvenit mult mai bine decat prima data (si cu ajutorul unor remedii homeopate). NUmai bine tuturor!
ada_coman spune:
Bine v-am regasit!
Nu am mai scris de mult aici si imi pare rau, v-am mai citit din cand in cand.
| Citat: |
| citat din mesajul lui alynta27 Fetelor asta e doar o alta "picatura" dintr-un pahar... Cu siguranta am sa o abordez ca prea m-a luat cu "asalt"! Cum ziceam din prima mi-a zis ca nu se adapteaza si sa-l aduc de la 4 ani. A mai fost o faza foarte urata de Craciun. Gabi (Gabiarama) a strans cate 30lei pt cadourle de Mos Craciun ale educatoarelor si ingrijitoarelor. Si d-na in cauza a facut-o cu ou si cu otet ca ce se strang atat de putini bani, si ca din ei se impart cadouri la toata gradinita! O faza de c.... Ele ca si pedagog sunt bune, se vad progrese la toti acopii, au studii postuniversitare, dar caracterul uneia lasa de dorit! Tot imi zice ca David bate copii- si acasa o face cand este provocat sau sacait, ca nu se joaca cu copii- o face cu varul sau, se joaca si rade cu fratesau, unii copii in parc-dar sa fie firi puternice si lista poate continua. Eu cand merg sa-l i-au pe baiat vad la ea ba flori, ba cutii cu ciocolata.. Eu cred ca asteapta si de la mine, dar eu refuz sa o fac. Mi se pare un gest frumos sa daruiesti o floare la un 8 martie, aniversare, Sarbatori, dar asa de dragul datului ... Alina-Mirela mami de Maria(14.09.2010), Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)POZE Cum a aparut Printul! Un ingeras in viata noastra |
Imi cer scuze ca intervin, insa nu mi se pare ok atitudinea educatoarei. Chiar daca David are preferinte la colegii de joaca, toti copiii au, deci nu e ceva iesit din comun, ar trebui urmarite progresele lui. Faptul ca nu vorbeste perfect la 3 ani si 7 luni nu este o tragedie. Iar daca vrei sa-l duci la un logoped, du-l doar daca asa simti tu si asa te mai linistesti putin. Insa fa exercitii cu el acasa, repeta-i cuvantul care il poceste corect, insa fara a-l obliga sa-l zica daca nu vrea, ai sa vezi ca merge (poate chiar asta si faci, eu iti spun cum fac cu Daria, fetita mea cea mare). Si Daria mai are tendinta de a inlocui literele. De ex. aseara imi spunea la tel ca are o "scobitoare mare de la gradi", cel putin asa am inteles eu...ca sa ajunga acasa cu o stropitoare
Cel mai bine e sa vorbesti cu dna educatoare si s-o rogi sa-ti spuna ce progrese face David, ca e un copil energic nu e de rau. Daca loveste copiii e bine sa vorbesti cu el, sa vezi ce-l supara.

Mamica de
Daria-Ioana 15.08.2007 si
Karina-Nicole 29.12.2008 Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
Anilansa spune:
Buna dimineata
poftiti la o cafea de wend
aepeju, felicitari, ma bucur ca ne-ai scris si ca sunteti bine... sa o tineti tot asa

inesa, tu cum te mai simti... cum merge sarcina![]()
iulia, ce mai faci... cum te mai simti
Aly, ce iti fac copii
Ieri, darius nu a fost la copii... l-am tinut acasa si a stat cu taicasu pina ce am venit eu de la munca
... vreau sa il pun pe picioare un pic ca deja ma enerva ff tare mucii
, acum e mai bine
Ieri, am fost si am scos certificatul de nastere a finutului nostru
, vreau sa imi fac lista zilele astea si sa incep sa cumpar ce imi trebuie pt botez si scaldatoare![]()
Alina
cu
Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa
ada_coman spune:
Felicitari noilor mamici! Bun venit pe lume bebelusilor! 
Sarcina usoara in continuare celor cu burtici! 
Multa sanatate bolnaviorilor! 
Lacra cum mai esti? Ai inceput serviciul? 
Anilansa multa sanatate lui Darius!
Sa va traiasca finutul! 
Ella cum te simti? Ai grija de tine! 
Andreea_mdm si eu am intrat in prenatatl la 30 sapt. Iti calculezi in asa fel incat sa-ti ramana cele 42 zile dupa nastere plus inca vreo 4-5 in caz ca nu nasti chiar la termen. Sarcina usoara! 
Sa aveti un weekend minunat! 

Mamica de
Daria-Ioana 15.08.2007 si
Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
danyelle005 spune:
Salutare!
Emma felicitari!!!! Crestere usoara si sanatate multa.
Alina nici Amalia nu vorbeste perfect, are multe cuvinte pe care le stalceste, dar eu nu-mi pun problema de logoped. La noi la spital sedintele de logopedie se recomand incepand cu varsta de 3 ani. Dar daca tu nu simti ca are intradevar nevoie de asa ceva, nu cred ca trebuie sa-ti faci probleme, cel putin deocamdata. Parerea mea este ca ar trebui sa vorbesti la modul cel mai serios si sincer problema cu doamna educatoare si sa gasiti impreuna cea mai buna solutie pt avid.
Anilansa felicitari pt finut! Imi pare rau ca sotul are probleme. Il cunosc din vedere pe sotul tau, inainte sa dau examenul pt carnet am facut cateva sedinte cu Dan de la firma unde a lucrat sotul tau.
Lacramioara sanatate multa, sper sa-ti revii cat mai repede.
Michelle imi pare bine ca ne-ai mai scris despre voi.
la nazdravani.
Ella ai grija cu vremea asta!
Inesa
la frumoasa cu ochi albastri. Sa stiti ca am cunoscut-o si eu "pe viu" pe Bianca si are niste ochi superbi 
Fetelor, cred ca circula un virus nasol, numai copii cu diaree si varsaturi s-au internat zilele astea la noi, asa ca, sanatate la puiuti.
danyelle005 spune:
In alta ordine de idei, astept recomandari pt vacanta de vara, in Grecia sau Turcia, la un hotel cu all inclusive. Ma intereseaza daca stiti care agentii sunt mai serioase, ce statiuni sau hoteluri sunt mai potrivite pt a merge cu copiii in vacanta. 
Anilansa spune:
Buna dimineata
Poftiti la o cafea
Dany, multumesc ... speram ca in cel mai scurt timp sa se rezolve problema... eu am o prietena la o agentie de turism... noi de laea luam biletele pt vacanta la mare ... cei drept la noi pe litoral .... cu Dan de pe passat sau Dan de pe logan
Ada.... vine Pastele si cred ca Darius asteapta mielul de la tine
... multumesc mult pt urari ... e mai binesor

Darius isi revine ...dar ma gandesc ca de miine mergem din nou la copii... si imi e frica ca iar incepe
... speram sa fie bine... tot ce ma bucur e ca nu are nimic in gat si nici la plamani ... dar nasul e problema ... 
Alina
cu
Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Matei (15.05.2009)
si David (27.06.2007)