Pufi de 2010 (204) - LMA Teodor, Andreea!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Operatiunea 3 vizite la doctor cu Tudor intro zi a inceput.
Am fost de dimineata la analize. I-a luat din vena cred (nu stiu cum a vazut-o ca eu nu vedeam nimic). A plans un pic asa ca un mielusel la mine in brate, dar a fost cuminte. Cred ca l-a durut putin sau s-a speriat cand a vazut sange.

Urmeaza insa diseara decalotarea si ORL. Durere amandoua. Desi el la inceput este asa sociabil! La doctorul asta cu decalotarea, am mai fost cu torticolis si de fiecare data radea la el, pana il tragea de cap evident.
Mi-e o frica

Am constatat ca nu mai ma tine memoria de loc. M-am dus la cumparaturi in care4 ca aveam o groza de luat, si nu cand m-am vazut in fata rafturilor ... Blank. Ma duc intai la copii ca e mai simplu. Daca vreau sa fac lista, nu-mi aduc aminte ce trebuie sa iau , cand mi-aduc aminte n-am lista si uite asa....ma plimb eu printre rafturi de 2-3 ori incercand sa procesez ce-mi trebuie si ce nu.

varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

www.adoptaunurs.ro

Multa bafta diseara si Tudorelu curajos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Lorex ai PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Citat:
citat din mesajul lui elefantica

so...eu am fost la niste cumparaturi ...siiiiiiii....cred ca m-am tampit de tot si am vedenii de la prea mult forumit ....tomaca ai fost la shopping??? eu te stiam la work ....dar am vazut pe cineva care chiar semana cu tine la raionul de copii

Da, am fost la care4 din Voluntari. Si am fost si la raion de copii. De fapt de acolo incep. Nu te-am vazut ca eu sunt mai chioara. Am astigmatism si ca sa recunosc pe cineva trebuie sa ma cam holbez (ochelarii ii cam tin doar la volan). Plus ca eu la cumparaturi sunt total pierduta. Ma ia cu ameteli la propriu, nu-mi plac de loc.
Sa stii insa ca mi s-a parut la o casa ca vad intrun cos o fetita cu o mutritza cunoscuta, dar nu m-am uitat foarte insistent, ca nu vreau sa spupar parintii. Mi s-a parut micutza si m-am gandit ca uite cat de micutza este si ce frumos sta in cos. Era bronzata.
Acu'eu zic micutza in comparatie cu Tudor.
Daca stau bine sa ma gandesc, era cam dupa raionul de copii.
De acolo faceti cumparaturile? Noi stam pe-apropape.

Azi nu sunt la work, caci am luat concediu sa merg cu Tudor la doctor.

varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

www.adoptaunurs.ro

Ahaaaaaaaaaaaa...deci tu erai nu sunt chiar asa loca ...ii ziceam mamei mele ...uite cred ca fata aia e de pe forum ...la care mama..pai si du-te si salut-o ...la care eu ...si daca nu e...zice ca sunt nebuna ...mda ....te-am urmarit din priviri putin, dar m-am lasat pagubasa ...acum imi pare rau ....nu cred ca eram noi fetita cea bronzta, desi suntem si noi destul de bronzulici (de la natura) ...ca pupaza mea a stat la mine in brate ...eram cu un carucior d-ala cu masinuta ....vai nu-mi vine sa cred ca am stat atat de aprope una de alta..cine stie de cate ori nu ni s-a mai intamplat sa trecem unele pe langa altele fara sa stim ....hmmm...stai aproape...si eu stau relativ aproape de carrefour colentina...poate ne vedem in parc undeva cand o fi mai frumos afara, in WE bineinteles, k tu esti mamica muncitoare ... si tinem pumnii pentru tudorel sa termine cu bine ziua...nu-s cam multi dr pentru o zi?...mititelul

Mamica mandra de odorul ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

... am un of (mai mic)... sotul ieri mi se plange ca e foarte ocupat la scarbiciul lui si ca are multa treaba cu o oarecare Mihaela si ca joi "ii dau pedala" ...i-am explicat conotatia lui "a da pedala" care in acceptiunea lui insemna ca "ii dau bataie" whatever, ca "muncesc" ... il suna pe sef si iar ii apare in vocabular acel "ii dam pedala"... stau si ma gandesc daca nu cumva vrea intr-un mod subversiv sa-mi comunice ceva? Ar trebui doar sa zambesc la gluma lui "inocenta"?

asta ca sa nu ma plictisesc toata ziua acasa cu urlaciosul mic...

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

sesizez un iz de gelozie?

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

... daca ma gandesc acum mai bine e despre sex din cand in gand, n-am mai iesit din casa de nu mai stiu cand, nu mi-am cumparat nimic nou in ultimele 6 luni, in majoritatea timpului ma imbrac in capot, pantaloni sport sau un tricou/maiou, nu m-am epilat de asta vara, s.a.m.d. ...

--------------------------------------------------------------------------------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Citat:
... daca ma gandesc acum mai bine e despre sex din cand in gand, n-am mai iesit din casa de nu mai stiu cand, nu mi-am cumparat nimic nou in ultimele 6 luni, in majoritatea timpului ma imbrac in capot, pantaloni sport sau un tricou/maiou, nu m-am epilat de asta vara, s.a.m.d. ...

parca vorbesti despre mine.....nici nu stii ce bine ma potrivesc in povestea asta...

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Multumim de cinste Ayanna, Ana_g...

Bea....parca Lillo a patentat aia cu..""surzenia selectiva...nu mai stiu, dar nu eu.... Spor la gym!
Tomaca...bafta lui Tudorel...sa scape usor la doc, diseara!
Miremia.....bine ca i-au iesit bune piticutzei analizele, si ca nu s-a necajit prea tare la luat sange!
Nikole...multa sanatate fetelor!
Ioana_fota...lucia scria dozajul Chamomillei, cap trecut,parca...parca erau 3 granule dimi, si 3 seara, in putzina apa..sper sa nu gresesc..
Xela...ce frumos si-a felicitat C prietena...of, tare mai sunt scumpi!

M-a monopolizat piticutza mea azi toata ziua...e maraita rauu..altceva nu face..sper ca-s dintii...

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Subscriu si eu repede pana nu trec zilele

LMA MIRUNA pentru ieri

[b]LMA Daria!

LMA Stefan!

LMA Madalina!

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Tomaca, multa bafta la dr foarte tare "intalnirea" voastra azi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz

Citat:

parca vorbesti despre mine.....nici nu stii ce bine ma potrivesc in povestea asta...

si eu ma cam potrivesc...cu exceptia epilatului, ca nu ma prea suport ne-....in rest....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioana_fota

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Anunt in cabinetul unui doctor:
Nu beau bomboane si flori!

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

Nu bea? SI de mancat??? si doctorita mea s-a plans o data ca ii este plin dulapul de bomboane... dar sa scrii pe usa, iti trebe nesimtire...

CORECT!!

de Maria Alexandra 26.03.2010

Ingerii zboara pentru ca o iau usor

Eu am crezut ca era un banc....

de Yannis

Mergi la inceput