Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (26)
Raspunsuri - Pagina 18
camy81 spune:
O sa fac un bulgar de zapada sa-l arunc pana la tineARIANA
CAMI mami de ALEXIA 27.01.2006 si CARINA 10.10.2010
oramona spune:
Camy ai fost tare draguta .
La noi e ceata, nu-mi place deloc.
Azi mandra mea a vomat. S-a trezit la 10, ne-am pupat, spalat pe ochisori( a se citi sters) si apoi sa pape la san. Eu dimineata am mult laptic, asa ca bebe a papat vreo 4 min, apoi s-a pus pe plans vreo juma de minut dupa care a vomat un jeeeeeet de lapte. Nici nu am crezut ca a putut papa atat in cateva minute. Oare de ce? . Asa ca am facut rapid o baita, apoi i-am dat acelasi san sa-l goleasca si de atunci tot doarme . Ea nu a mai vomat decat de 3 ori si atunci cand am insistat eu cu bibe si ea se tot stramba.
Ionela, ma bucur ca printesa e mult mai bine .
Un si pentru Vladut cel voinic.
mamica fericita de mici comori- Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)
idalis spune:
Si la Bacau ninge ca-n povesti cu fulgi mari.
Idalis, mamica fericita cu Tavis Matei (15.10.2010)
pozele noastre
varsta lui Tavis
oramona spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anaalina Scuzati neuronul meu intarziat si-a mai amintit ceva : am luat GALAFORT -2 cutii la pretul uneia de pe "doctorulverde " asa ca de sunteti interesate am vazut ca mai au promotie Anaalina , mami de Catalina Teodora(30.03.2007)siMihai Teodor(16.09.2010) |
Parca intreba cineva ieri.
mamica fericita de mici comori- Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)
oramona spune:
Anaalina, acum caut si eu, dar nu vad sa mai fie oferta. Transportul cat te ajunge?
mari_paun spune:
salutare feteleeee
ete ce am facut azidimineata in lipsa de ocupatie...si inspirata DC http://i47.photobucket.com/albums/f153/mari_paun/DSCF0560-1.jpg
Mari-Mariuk spune:
Buna ziua.
BEBECRIS, dorm foarte bine noapte, Vladut se trezeste cam de 2 ori sa pape, dar nu dureaza mai mult de 5 minute, plus ca l-am obisnuit ca intre 9-9.30 seara sa fie in patutul lui si adoarme.
CAMY, si eu la inceput in imbracam si il infasam in pled mai grosut/pufos pentru ca era rece la manute si picioruse, dar saracul meu pui nici nu avea strat de grasime sa ii tina de cald, doar pielicica lui subtire peste oase. acum il invelesc cu un pled/pilota subtire, dar doar de la subrate in jos, ca mainile si le pune pe cap cand doarme.
IONELA, ma bucur ca Raisa e mai bine.si sa nu mai aveti probleme!
ORAMONA, de la plans a vomat...nu te speria...asa mai patim si noi cand nu ne convine ceva si plange mai tare.
IDALIS,CAMY vreau si eu zapada!!!
MARI PAUN, frumos!!! Avem si noi o maimutica in casa si e tare buna cand vrem sa-l distram pe Vlad.
In afara de faptul ca ma pot lauda ca de dimineata am facut curatenie si mancare, nu mai am ce povesti azi...asa ca va si ne auzim mai tarziu.
Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)
http://picasaweb.google.com/102527437167244304186
http://radiobestpower.no-ip.org:8989/listen.pls
eveline spune:
Salutare!
Eu sunt un pic suparata..de ceva timp Darian refuza sanul stang. Nu stiu de ce. Ia cateva guri si incepe sa urle efectiv si intoarce capul...si iar ia o gura si iar plange si tot asa...nu-i tihneste deloc. Cand il pun la dreptul e OK. Si nu stiu ce sa mai fac...l-am pus prima data la stangul in ideea ca de foame ce-i este mananca fara probleme - n-a mers. L-am pus intai la dreptul si dupa ce si-a mai potolit foamea l-am pus la stangul -* la fel. Parca are ardel iute si nu alta sanul ala. Am incercat sa apas pe el sa vad, poate nu iese din el lapte...aiurea, iese ca din celalalt.
Marea problema e ca-mi scade productia de lapte la sanul stang.
Pur si simplu nu inteleg ce se intampla.
A mai patit cineva asa ceva??
mamica de Andreea Bianca si Victor Darian
camisv spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mari_paun salutare feteleeee ete ce am facut azidimineata in lipsa de ocupatie...si inspirata DC http://i47.photobucket.com/albums/f153/mari_paun/DSCF0560- |
super tare
Camelia mamica fericita de Tudor (10.09.10)
poze ianuarie