Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (26)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tutz spune:

Citat:
citat din mesajul lui eveline
.. cica o izolatie este cu adevarat eficienta daca se face pe dinafara nu pe dinauntru. Si mi-a dat teribilul exemplu al ursului care-si poarta blana pe dinafara ca sa-i tina cald nu pe dinauntru.

imi imaginez ursul cu blana pe dinauntru

Tünde, mami de Julia (13.10.10)

http://picasaweb.google.com/lantostunde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns idalis spune:

eu sunt ursul cu blana dubla....am izolatie si in interior si in exterior, si tot am putin mucegai .

Idalis, mamica fericita cu Tavis Matei (15.10.2010)
pozele noastre
varsta lui Tavis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

IDALIS - mama lui de mucegai...trebuie starpit din "radacina" si dupa aia trebuie avut grija la umiditate, sa nu fie prea mare. Geamurile cum sunt, se face condens pe ele cumva cand e foarte rece afara?
Eu mucegai, cand aveam la bloc, tot cu Ace il rezolvam...insa il indoiam cu apa, il puneam intr-un pulverizator si stropeam pe locul cu pricina. Nu stergeam, nu e nevoie....va puteti uita cum dispare, ca prin farmec monstru'. Problema e ca solutia e de compromis, in sensul ca peste juma de an iar aparea.

Acum noi suntem un pic altfel, in sensul ca ne luptam cu umiditate prea scazuta, ajunge in unele zile si la 35-36. Am pus castronas cu apa pe calorifer dar nu a facut fata. Ultima solutie stiti care a fost? Dupa ce i-am facut baie lui Darian, in camera, am lasat cadita cu apa acolo, pe podea, si am impins-o mai spre calorifer...asa a mai crescut putin umiditatea. Ca ne treeam cu nasul uscat si gaseam muci dintr-aia uscati si tari in nasuc la Darian. Chiar si dr de fam ne-a recomandat sa avem un castronas cu apa pe calorifer pentru a nu avea probleme cu secretiile nazale la bebe.

mamica de Andreea Bianca si Victor Darian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebecris26

Citat:
citat din mesajul lui ionela.n

Bebecris, multumesc frumos de rasp. Rosu in gat a trecut cu ce?

Vad ca nurofen si panadol pt copii ii place Raisei. Cred ca din cauza ca e dulce

Poze Raisa
I-am dat numai panadol. primele 2 zile la 8 ore si ultima zi la 6 ore. I-am pus si de doua ori jumatate de supozitor cu paracetamol. Dar ai grija, daca ii dai panadol si vrei sa-i pui si supozitor sa nu se suprapuna pt ca ambele contin paracetamol. Sa fie macar 4 ore distanta intre ele sau daca ii pui supozitor acum, peste 8 ore ii dai panadolul. Niciodata si una si cealalta.

Cristina, mami de bebita David

Pediatra mi-a zis sa ii dau Panadol si Nurofen, sa le alternez la 4 ore. panadol, peste 4 ore nurofen si tot asa, 3 zile.
Pe la 4-5 merg sa o vada la gat si sa o consulte. Sper sa nu fie nimic serios

Eveline, cred ca si la noi in camera e umiditatea scazuta. Caloriferul e asa aiurea pozitionat ca vine cam sub pervaz si nu prea poti pune vas cu apa acolo.

Poze Raisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iunia82

Fetelor, mami (medic de familie) mi-a spus ca, in ghidul ei de urmarire a copiilor, la 4 luni schiteaza gestul de a apuca constient (voluntar). Fi-mea abia acum la 4 luni jum intinde mana clar sa apuce jucaria din fata ei, cu doua maini, si apoi o duce la gurita. Pana la aceasta varsta, doar daca le pui o jucarie in mana apuca instinctiv.

Medici sunt de toate felurile asa cum sunt si oamenii. Mama mea, de exemplu, si-a extins aria de cunoastere: are specializare in acupunctura si medicina alternativa (terapia prin plante - cursuri de medicina indiana) etc. merge la conferinte si citeste o gramada. Pana acum nu am avut nevoie de pediatru

http://picasaweb.google.com/110128217238178049412/Lavinica?authkey=Gv1sRgCIWD8Yu60MbZEQ&feat=directlink

mamica de Ana Lavinia (01.09.2010)

Iunia, ai dreptate, exact acum o vad si eu pe Adelina ca e interesata de un anumit lucru si intinde mana sa-l apuce exact pe ala, cu buna-stiinta.

La noi alta belea... E epidemie de scarlatina la fie-mea la gradinita. Au deja 2 din grupa ei, cica. Ce-o fi, o fi...asta e.

Lora, mami de Iustina si Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Bazar umanitar DC - ajutati copiii

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui oramona

Ana, la medicul de familie e inscrisa fata si mergem acolo pentru control si vaccinuri. Dar trebuie sa ma interesez serios sa o schimb.

A mea nu se intoarce si vad ca bebeii vostri fac tumbe deja . Mi-a aratat sormea cum sa o rostogolesc, dar cred ca nu o mai fac. In schimb apuca binisor cu manutele daca ii arat o jucarie si bineinteles ca o roade. Mai nou trage de paturica, pelincuta ca sa le duca la gurita si sa le roada si nici urma de dintuci. Uite ca am laudato. Acum asta e , fiecare e unic si incerc sa nu ma stresez ca nu face rasuciri , nici macar pe o parte, cu toate ca are 3 luni si jumate aproape.

Nici eu nu usuc rufe in camera, temperatura e constanta, in jur de 21-22 grade, aerisesc mereu, peretii sunt din caramida groooasa.Dar asta e..., cred ca-i prea izolata fereastra si nu circula deloc aerul .
mamica fericita de mici comori- Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)

Ramona, a ta n-are timp de rasuciri, ca doarme!

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramohd spune:

Ziua buna! de mult n-am mai dat pe aici...timpul bata-l vina..vesnic nu e timp. Am fost ocupati, am botezat copilul, care a facut un show de plansete in biserica de am iesit toti transpirati de acolo, mai ales eu si nasa. Am pus si eu niste poze noi.
Sa stiti ca eu nu ma stresez deloc sa ma duc pe la doctori. La mine a venit o singura data doctorita acasa sa vada bebele, apoi am fost eu cu el la o luna si la doua luni si atat; mai mergem la vaccin la 4 luni. Eu nu stiu sa se obisnuiasca controlul in fiecare luna.
Al meu copil azi si-a dat prima oara in cap cu o jucarie...s-a cam suparat un pic

Mergi la inceput

Sunteti de belea cu ursul si cu izolatia!
Din categoria "ce mai face al meu": Adelina a invatat sa scuipe. Inaltator, nu? Cand ii dau mancare, dar si doar cu saliva, uneori, face un fel de "Bvvvvrrr" si zboara mancare si saliva peste tot. Dimineata aveam pe haine si in par mar, iar la amiaza legume. F. trendy, nu? Ma intreb cum o sa arate bucataria mea peste vreo cateva luni?!

Edit: eu am verificat cardul si au intrat si indemnizatia si alocatia, cu dosar depus pe 4 nov.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Nu stiu ce copii aveti voi dar al meu nu numai ca se intoarce de pe burta pe spate si invers dar azi dimineata s-a oferit s-o duca pe sora-sa la gradinita ca sa nu mai ies eu!

Meme de Maiu si Lulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

office

mamica fericita de mici comori- Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)

Mergi la inceput