fac capitol...sa avem loc sa destrabalam motatele
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia si Eduard Matei
Buna fetele,ce faceti?
Noi ne-am intors de la control de vreo 2 ore,dar am papat mai intai si am recuperat de citit.
Vestile mele sunt asa si asa.Mi sa-u facut 2 monitorizari,deoarece prima nu era stalucita.A doua a iesit mai bine.Am facut si analize la pipi si sange,deoarece am picioarele cat ale unui elefant
,si doctorita a zis ca nui in regula.Iar despre buburuza mea.....,se pare ca nu a luat mai mult de 100 gr fata de saptamana trecuta,adica are in jur de 2650gr ceea ce nu este normal,asa ca mai facem un eco miercurea viitoare,si daca tot nu a luat suficient in greutate,atunci mi se va declansa nasterea
,deoarece a zis ca afara din burtica se va hrani mai bine
Eu am o frica de mor
Va
,stau pe aproape,asta daca nu ma fura somnul...
ALINA
37+ cu
ALESSIA TIMEEA
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=alina&year=2011&month=2&day=2&babycount=1"

Hai Ralukara, nastere usoara !!!

Radeti voi cu dopul ala, dar sa zic sincer si eu m-am cam albit cand am vazut clipul
Eu din descrieri imi imaginam asa o chestie micuta, transparenta, curatica si cu un firisor de sange
Doloress, vineri implinesc 40 sapt!
In lista este 20 ian, e gresit, trebuia sa fie 21 ian, dar mi-am spus de atunci ca nu e mare lucru o zi diferenta
(si UM e gresit cu o zi, a fost 11)
Off..intr-un fel am morcovi de numa, pe de alta parte abia astept marea intalnire....
Diana,
39+ 
Pe drum
Dear baby
Cutia cu surprize