Ian-Feb2011- Bv Gabriela! Hai Andri,! (175)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

si eu ma duc sa bag cupilu la somn, si cred ca o sa atipesc si eu.
ieri mi-a copt-o Flavia. Am adormit si ea nu!
s-a trezit, si-a facut de lucru, si cand m-am trezit plescaind si intinzandu-ma, amortita toata (am adormit in patul EI!!!), mi-a zis senina ca am sforait de s-au miscat peretii

iar cum azi e si o vreme care te trage la somn si sforaituri, daca nu ma intorc sa nu va speriati - stiti unde sunt

copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai
sanziana de flavia si cu felix -> 35s
AMR 25 de zile
felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura_Luiza spune:

Salutare! M-am gandit sa mai anunt si eu ca inca traiesc.
Am tot fost la dr, a mea m-a trimis la monitorizari, avand in vedere ca bebe e mic, si mi-a tot sugerat cezariana. Am fost, discutat cu dr la spital, in principiu e bine, bebe e micut dar lichidul, bataile inimii, miscari, etc sunt normale, mi-a spus ca dupa ea se poate naste natural, daca nu apar nereguli. Dr mea imi spusese ca nu se face epidurala la nastere normala in toata regiunea, eu Toma Necredinciosul am intrabat la spital si DAAAAA, E ADEVARAT!!!!! Ce ma fac? Eu ma pregatisem psihic sa nasc natural cu epidurala, acu fac in pantaloni de frica.. Imi tot zic ca asa nasc femeile de cand lumea, da nu prea reusesc sa ma consolez..
In rest, vine mama la mine duminica si mai pleaca atunci cand ii spun eu O sa avem sclavul nostru personal Casa e dezastru, am un pat plin cu rufe de calcat..de 2 sapt nu mai fac nimic nimic nimic! Norocul meu ca e la pensie mama si cei de acasa sunt baieti mari si se descurca si singuri
Intrebare Daca bebe nu goleste un san la o masa, lasam sanul asa? sau trebuie golit musai?
Va pup pe toate
Tunde imi spusesei sa-mi pun semnatura, as vrea da habar n-am cum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura_Luiza spune:

Sherbi, super mamica, super burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Citat:
citat din mesajul lui ian_feb2011

Cum sa-ti activezi PM-ul - Mergi la: Contul meu - Mesaje private- Options- Activeaza mesaje private

Cum sa ai sau la semnatura. Mergi la Profil Personal, selectezi Editeaza profil , mergi in josul paginii la Optiuni Profil + / - , apesi pe + , si la Semnatura scrii gravi sau gravired intre [] si adaugi saptamanile.

Laura_Luiza, scrie pe prima pagina, ti-am selectat exact "citatul"

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti
nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins
pentru a-ti rasplati indrazneala"

34+ Darius Alexandru - Mare Papuas
Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Buna fetelor! Unele se culca la ora asta, altele (alta) abia se trezesc! Dorm atat de bine dupa ce pleaca soata la servici!

FELICITARI GABI! BINE AI VENIT BEBE ANDREI!!!

Eu nu cred ca ar trebui sa se ingrijoreze asa tare. Si eu zic ca si Ziki, trebuie sa ii aspire bine caile respiratorii. Oricum, ar trebui sa ii spuna si ei ce se intampla. Nu sa ia copilul si sa zica ca il duc la terapie intensiva fara alte explicatii.

38+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

In legatura cu scurgerile vs dop, eu dupa ce sapt trecuta am pierdut un pic de dop (1 cm) de sapt asta am inceput sa am o secretie mai abundenta. Este alb laptoasa si destul de abundenta. Adica curg cateva picaturi de fiecare data cand ma ridic din pat, sau stau in fund. Sper sa nu fie altceva, decat secretie.

Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

BB YASMI poti lua numarul cui vrei tu din lista. Ideea e ori sa nu fi nascut inca ori sa fi nascut cu ceva timp inainte. Eu am luat numere de la Simo, Carmen, Ziki si il am si pe al Maimutucai, dar nu o voi mai anunta pe ea pt ca e posibil sa fie inca in spital cand voi naste eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

DD va fi alaturi de Andrei si totul va fi bine trebuie sa fie. si mamica la fel

vazui poze cu brunetica..super galusca, sa va traiasca, sigur se baga Edu..

am si eu o rugaminte/propunere..nu vreti ca la albumele de poze sa punem numele mamicii si al bebelului ? sau invers ? este de exemplu un bebel Andrei, care nu stiu cui apartine frate m-am tot uitat ..da degeaba..sa nu ma bateti

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia si Eduard Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocsanica80 spune:

Secretii am si eu si inca abundente si tot asa cand galbui cand albicioase; mi-am facut si examenul la secretii la 35 de saptamani si a iesit ok; ba imi picase mie ideea ca pot pierde lichid amniotic ca mi se parea ca sunt mai apoase si nu ar fi chiar secretii si vineri cand am fost la doctor mi-a spus ca lichidul este in cantitate normala si nu am de ce sa imi fac probleme;

38 + Maria-Sofia
Roxana

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Shines

DD va fi alaturi de Andrei si totul va fi bine trebuie sa fie. si mamica la fel

vazui poze cu brunetica..super galusca, sa va traiasca, sigur se baga Edu..

am si eu o rugaminte/propunere..nu vreti ca la albumele de poze sa punem numele mamicii si al bebelului ? sau invers ? este de exemplu un bebel Andrei, care nu stiu cui apartine frate m-am tot uitat ..da degeaba..sa nu ma bateti

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia si Eduard Matei

SIMO ai dreptate! Ar trebui sa fie ori numele mamicii, ori al mamicii si al bebelului, ca numele bebeilor se mai repeta si ne incurcam. Acel bb Andrei cred ca este al lui Kitzy, dar nu sunt 100% sigura.

Mergi la inceput