Strumfi de iul-aug 2007 (208)
Raspunsuri - Pagina 8
Timi07 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Luna1 Timi stana? ce stana? Suna superb, imi si imaginez cum veti avea voi casuta pe deal si vedeti stana la oriznont, peisaj feeric, va invidiez. Va fi bine sunt sigura. |
hahaha assa sa fie. Poate va relocati sau daca nu veniti sa ne vizitati
Parca vad ca-n 2 saptamani mi se aplatizeaza engleza...ca sa nu zic piere de tot
De anul trecut ma apuca niste migrene de nu vad bine ba de oboseala ba de stres...ma calca pe nervi. M-am hodorogit, acum urmeaza sa am o sedinta cu seful meu si ma doare capul de nu mai pot, incep sa mananc nurofen pe pita Na hai sa ma dau cu capul de pereti sa schimb/diversific durerea.
Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)
Timi07 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Kariris Salut fetele! Vad ca discutati de mancaruri si vacante... ehhh, eu nu stiu pe unde sa imi mai scot camasa ca mi-a venit impozitul pe cladiri si era sa fac comotie cerebrala: pe apartamentul unde locuim impozitul e cat valoarea apartamentului meu din Brasov! am ramas interzisa! cum frate sa platesti impozit pe un apartament chiar daca are 150 mp, 32000 euro????? si asta doar pentru ca mai detii o proprietate?!? 32000 euro pe an?!? astia au innebunit cu totul! E furt pe fata! |
sigur nu sufereau de migrene si-au adaugat 2 zerouri in plus din greseala????????
CarlaV spune:
Kariris, sigur sunt Euro si sigur sunt 32 mii????
Mintea mea nu poate concepe asa ceva. Stiu ca la a 2-a proprietate impozitul este dublu fata de cat trebuia sa fie, e imens. Plus ca, de banii astia, iti angajezi o armata de avocati care sa dea statul in judecata peste tot.
Luna1 spune:
Kariris e o greseala, sigur nu poate fi atat de mult.
Timi ce ai de cand sa faci cu limbajul fetelor? Continuati in engleza? Romana? Germana?
Carla veniti la Londra?
Timi07 spune:
Luna intentionez sa mergem cu 3 trei inainte. Engleza si romana sa le tinem macar in limite rezonabile, dar pana la urma io stiu ce-o iesi?
Oricum la scoala internationala nu le dau, am zis!
Kariris spune:
Nu fetelor, din pacate nu este o greseala. Ambele apartamente sunt detinute de firma noastra, unul este sediu social celalalt este punct de lucru. Vad ca si la persoane juridice se aplica legea cu mai mult de o proprietate. si la a doua proprietate, respectiv cel in care noi locuim, au pus impozit de 10% din valoarea de achizitie si a rezultat 32000 euro. In total pe cele doua locatii avem de plata 35000 euro impozit pe anul acesta. Mai trist este ca ambele sunt luate in leasing financiar si nu sunt inca achitate, deci noi avem si rate lunare astronomice carora cu greu le mai putem face fata.
Deci nu este o greseala si... se apropie scadenta. sunt curioasa eu cu un apartament in Bv si unul in bucuresti cat voia avea de plata. Oricum de cel din Bucuresti incerc sa scap la un pret de nimic, daca cand erau preturile mari nu am vrut sa-l vand, tocmai pt a mai scapa de un credit (ca si ala e ipotecat)
Suntem intr-o mare incurcatura.
CarlaV spune:
Luna, nu mai citesc ce am scris sus, dar eu visez la mare si soare . Nu venim la Londra, am tot asteptat sa se anunte datele de anul acesta pentru Star Wars in concert la O2 Arena si inca nu s-au afisat, in schimb s-au vandut toate biletele de avion la pret rezonabil, au ramas doar cele tare scumpe. Incercam sa venim in toamna, poate pana atunci ne vedem cand vii tu.
CarlaV spune:
Kariris, 10% din valoarea de achizitie tot este enorm, in ritmul asta il platesti inca o data in 10 ani si e vorba doar de un impozit, ce mama naibii?
Luna1 spune:
Wow Timi succes cu cele 3 limbi. Nu stiu ce as face in cazul vostru. Probabil fiindca al meu sot e englez am vorbi in continuare in casa in engleza, iar afara ar invata limba tarii respective. Insa nu stiu daca as mai avea energie pt romana. Daca am fi amandoi romani probabil romana acasa si afara limba tarii respective (desi daca as fi in bulgaria nu stiu daca as vrea neaparat sa invete bulgara).
Carla deci unde plecati in vacanta?
Si noi ne uitam la vacante, am gasit ceva preturi super in Portugalia si in Turcia. Al meu vroia in Spania dar am mai fost, as prefera in alta parte sa mai vedem si altceva.
CarlaV spune:
Luna, oops, am uitat sa zic, mergem pe Coasta de Azur, la Cannes, Antibe, Saint Tropez, Nisa si alte alea. Eu vreau sa ajungem si in Monaco si la San Remo, ca vom inchiria masina.
In Portugalia as vrea si eu sa ajung, dar sunt scumpe zborurile de aici, voi sunteti mai aproape. Turcia nu m-a convins inca...