Strumfi de iul-aug 2007 (208)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Citat:
citat din mesajul lui mychydutza

vreau si eu idei de felul doi. a inceput andrei sa nu se mai sature la pranz cu supa/ciorba, si mai cere si altceva....el e fan cartofi...dar vreau si alte idei. sa nu "implice" carne greu de mestecat
simo, ma bucur ca esti ok

d'ale lui Andrei: "mancarea care vorbeste nu se mananca!!!!"

uite, pe asta mi-au picat mie ochii mai devreme si tot salivez de atunci:
http://www.culinar.ro/retete/gateste/5/386/16402/mancaruri/mancare-cu-carne/cartofi-acordeon.htm

sau poti incerca niste pizza mici, cu multe legume, peste, ciuperci, masline, ce te taie capul.

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

interesant........ eu am un piept de pui si cred ca fac niste chiftelute. ideea e sa fac ceva sa aiba ce-i da soacramea la pranz.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

neatza
ca veni vorba de mancare,iaca ma bag si eu
azi fac supa de pui din cauza de muci la fii-miu,am niste salau pe care-l fac pane cu piure si un sos din smantana,mustar si marar,apoi maine am programat niste chiftele in sos de rosii cu uturoi si patrunjel.

Mergi la inceput

si asta e apetisanta http://www.mondocucina.ro/content/Cordon-bleu.aspx

Mergi la inceput

georgi, zi si mie cum faci sosul la chiftele!
sanatate lui mihnea!

Mergi la inceput

cred ca o sa prestez si eu niste chiftele, ca mi-ati facut pofta .

am avut in ultimele zile, la felul 2 varza calita, mancare de fasole verde.si aseara am facut niste muschi de porc la tava, cu sos de rosii si usturoi, cu piure de cartofi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Neata fetele,

Aseara eram obosita si ii zic lui Catarina: Stii ceva eu ma duc sa ma culc. Fa de mancare, spala rufele, ai grija de Andre si trezeste-ma cand e gata mancarea. Se uita la mine 2 secunde si imi zice : Eu sunt un copil, tu esti adultul

Viata in patru :)
Stefania, mami de fetita frumoasa www.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157601644638166/" target="_blank">Catarina din 25/08/07 si baietel nazdravanwww.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157623492246249/" target="_blank">Andre din 02/08/10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

mychy,sosul il fac din sticla,iau de la olympia,il pun in gratita,torn niste apa,pun usturoi,dafin,apoi cand fierbe pun chiftelele,daca le prajesti mai intai in ulei nu mai pui apa,le las cu capac,apoi la sfarsit condimente:sare,cimbru,oregano,putin otet si apoi patrunjelul tocat cand ai inchis focul

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui stefania_97

Neata fetele,

Aseara eram obosita si ii zic lui Catarina: Stii ceva eu ma duc sa ma culc. Fa de mancare, spala rufele, ai grija de Andre si trezeste-ma cand e gata mancarea. Se uita la mine 2 secunde si imi zice : Eu sunt un copil, tu esti adultul

Viata in patru :)
Stefania, mami de fetita frumoasa www.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157601644638166/" target="_blank">Catarina din 25/08/07 si baietel nazdravanwww.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157623492246249/" target="_blank">Andre din 02/08/10

haha, asa ii zic si eu cateodata lui david si are cam aceasi reactie: "dar sunt doar un copil!"
iti vine sa-i mananci cand vorbesc ei asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Neata, fetele!
Vaz ca vorbiti de papika, yummy, yummy.
Dar eu am alta intrebare: lucreaza careva dintre voi la vreo primarie? Aveam o intrebare daca exista pe la noi

Pup fetele ca nu-mi vad capu' de treaba.
O zi frumoasa, ca maine p[oimaine vine zapada!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput